Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurtdışı Fuarlarında Broker Olanlara Bakış Nasıl?

Başlatancanim_ulkemTarih20/08/2012 15:59:35Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
...sevgili arkadaşlar ,

yurtiçi fuarlar bir yana ben yurtdışındaki fuarlara katılan kişilerden yorum istiyorum . Birkaç yazıda okudum genelde komisyon bazlı çalıştıkları için brokerlara yönelik karşı tarafın iyi bir gözle bakmadığı yazılıyor .Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

sağlıkla
Dış ticaret , e -ticaret , girişimcilik hakkında yazıları okumayı çok seviyorum.
Evcil hayvanlar ilgi alanım özellikle kuşlar ve balıklar.
Şiir okumak ve yazmak ayrıcı bir mutluluk kaynağı.
Bu ülkenin Türkünü,Kürdünü,Lazını ,Alevisini,Sünnisi bizim .
İnanın bana dostlar gökyüzü hepimize yeter
Yeni insanlarla tanışmak ,yeni fikirler üretmek için buradayım.
Dileyen herkes mesaj yazabilir
Dürüst ve sevgi dolu insanlara selam olsun.

Güzel günler göreceğiz güneşli günler / Nazım Hikmet

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye15 yazı
merhabalar sayin canim ulkem. brokerler buyuk firmalarin yapamadigi isleri yapiyorlar. sizin turkiyede bir fabrikaniz oldugunu dusunun ve urunlerinizi satmak zorundasiniz.siz urunlerinizi satacak olan kimseye kotu gozle mi bakarsiniz?bende komisyon ile birkac satis yaptim. ve suanda firma kuruyoruz ve bu ise profosyonel olarak baslayacagiz.kotu gozle bakan insanlar uckagitci kisilerdir. hayali ihracat yapmaya kalkanlar elbetteki sizi sevmezler. nedeni ise parayi alip mali vermemek gibi bir dusunceleri var. ayni sekilde musterilerde sizden yardim istiyorlar.almak istedigi urunun yapildigi fabrika ile ilgili bilgiler soruyorlar ve bu urunun asil fiyatini ogrenmeye calisiyorlar.siz daha uygun bir fiyata o urunu buldugunuz zaman siz almak istemeseniz bile komisyon oneriyorlar.bu tur seyler benim basima cok geliyor.fuarlarda hangi firmaya gitseniz ve urunlerini satmayi teklif etseniz kabul ediyorlar.akreditif ile satis teklif ediyorsunuz dogal olarak. iste bu konuda dolandirici ve isadami birbirinden ayriliyor.benim international fuar tecrubelerim var.kimse size kotu gozle bakmaz.size kotu gozle bakildigini soyleyen kisiler zaten cahil insandir.yani bir brokerla bir emlakciyi ayiracak kadar bile zeka yoksunu insanlar.emlakcilari bile bazen istemiyoruz ama 1 ay ev aramaktansa onlara gitmek daha mantikli. burada iyi emlakci ve uckagitci emlakciya da dikkat etmek gerekiyor tabiki.dogru ve namusuyla is yapana hic kimse kotu gozle bakamaz. eger urun saticisi uckagitciysa zaten iyi de olsaniz kotu de olsaniz onun icin ayni kisisiniz.

is hayatinizda basarilar.

yildirim@hotmail.es

0056-9-75210714(cel/cep)

Yerleşim ?ili / SantiagoMeslek Saty? / Pazarlama