Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

30 Bin Ytl İle Ne İş Yapılır?

BaşlatanodenceTarih05/04/2008 16:59:19Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Merhaba arkadaşlar.

Eskişehirde yaşıyorum 30 bin ytl param var. İşe göre kredi çekip sermayemi artıra da bilirim. Sizce ne iş yapabilirim? Fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / Eskişehir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Üye292 yazı
internet isleri girme buyukler kucuklerı dalga gecer hal aldı . Aklında baska bır sektor varsa ona gır
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye48 yazı
antalya kaş ilçesinde dükkanım var.içinde taş fırını mevcut.pide ızgara çeşitleri gibi biyer yapmak istiyorum.20bin tl masa sandalye mutfak mazemeleri tutar sermayem yok.dükkan benden ortak arıyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye25 yazı

merhaba türkiyede yeni başlıyan ve çok karlı bir iş olan waterball işletmeciliği tavsiye edebilirm
devran.vielse@hotmail.com gerekli bilgi için ban ulaş
devran

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı
Konu açılışı 05/04/2008 kaç yıl geçmiş.Halen bu konuya cevap yazmanın mantığını anlayamadım. Fikir isteyen şahıs en son 09/01/2009 12:44:26 tarihinde bir ileti göndermiş.

devran.vielse arkadaşım konu tarihine bakmadan şahısa azönce bana ulaş demişsin bence geri dönüş bekleme sen:)

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Esnaf
Yeni Üye51 yazı
10 d sinema sistemi satmaktayım.tamamen kurulu araçlara monteli ups li-10 kişilik 65 bin tl.araçlar20 bin kabin12bin-ups3bin--makina fiyatı 30bin----toplam 65 bin -----kesin olarak ilk 2 ayda da milli egitim onaylı 20 okul da biz ayarlıyoruz.günlük 3000tl kazanç saglıyacaksınız.bu kazancın%30 unu bagış yapacagız okula -net 2100tl sizindir.sözde degil kesin kazançtır.arayın görüşelim.volkan 546 8488878
123

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Gyda