Özellikleri:
1- Çok az elektrik harcaması (~3Watt) sayesinde 24 saat kullanımda bile ısınmaması ve 4 ufak kalem pilden oluşan pil kutusu aksesuarı ile dışarda kullanım imkanı
2- 1080p (Full HD) videoları kesintisiz oynatabilmesi (üzerindeki Micro SD kart girişinden veya USB disk üzerinden) ve Infrared alıcı seçeneği ile herhangi bir uzaktan kumanda ile Media Oynaıtıcı olarak kullanabilme
3- Ethernet veya WiFi üzerinde Internete bağlayıp tarayıcı (Firefox, Chrome) olarak kullanabilme; Internetten TV yayınlarını gösteren yazılımı ile TV kutusu olarak kullabilme
4- Üzerindeki yazılım ile USBden bağlanacak diske Internetten indirme yapabilme
5- Üzerindeki sokete cep telefonu kamerası bağlanarak IP Kamera olarak kullabilme
İşletim sistemi Linux, son versiyon. Türkçe dil seçenekli.

Bu türde bir cihazı, yukarda bahsettiğim özelliklerde üretme imkanım var.
8GB Flash bellekli ve tek USB'li en temel modeli KDV dahil 99TL
32GB Flash bellekli ve çift USB'li ana modeli KDV dahil 179TL
32GB Flash bellekli, çift USB'li ve 7MP kameralı gelişmiş modeli ise KDV dahil 219TL
olacak şekilde satış fiyatı belirledim.
Bu şekilde ve bu fiyatlarda bu cihazlardan acaba nerelere ve ne kadar satabilirim?
Bir arkadaşa bahsettiğimde, birçok kimsenin artık 500TL'ye Laptop alıp her ihtiyacını karşıladığını ekransız, klavyesiz bu bilgisayarı kim ne kadar kullanacağını söyledi, yani başarı şansını düşük gördü.
Ayrıca bence de fiyatları neredeyse 100TL'ye düşen Tablet bilgisayarlar da gerçek birer rakip.
Fakat yine de bu bilgisayarların bence şansı olmalı cunku birçok uygulamada mobil ekrana, mobiliteye ihtiyaç olmadığı gibi yer kapladığı için ekran ve klavyenin istenmediği durumlar da var.
Örneğin IP kamera veya downloader olarak kullandığınızda.
Ayrıca 1080p film seyredeceğiniz zaman zaten ne tablet, ne Laptop ekranı yetmiyor, büyük LCD TV gerekli oluyor. Ve bir LCD TV'ye bağladığınızda klavye ve Laptop ekranı gereksiz kalıyor cunku coğu şeyi uzaktan kumanda ile yapıyorsunuz.
Başka ne gibi kullanım alanları olabilir, benim göremediğim avantaj/dezavantajları var mıdır, yorumlarınızı beklerim. Saygılar.

Bu şu anda eBay'de ~$21'e satışta olan bir casing.