Big Boss
4 sene oldu o dukkandan başka dukkana geçeni.:)
ben 5.000.000.tl 5 kata katlardım dedim. her insanda yeni proje veya icatlari vardir. kafasi çalişyorsa? :)ama sermaye yeterli değildir ve proje veya icadı gerçekleeştirmesi için. bu da gayet normal.
granit işi gayet iyi gidyor şükür. 1e 5 kazanyorum .zaten granit işini kast etmedım . genel dedim. bukadar semrayeile bir çok işi yapılır kafan varise? :)kendine göre ufak imperatorluk kurabilir ticari hayatda. 5.000.000tl ile tabiki 5 e ketlamak gerekyor .bu da gayet normal ticaretde.
yeni haber da veriyim sana.
1) çok fonksyonlu portatif oyma kalemi icat ettim.patenti aldim ,üretimi başladım ve bayramdan sonra pyasaya satişa girecek. bu makine ne türkiyede ne de avrupada yoktur.
2) granit sanat eğitim atölyesi açyorum.bu sanatı oğretip ve bir çok insani meslek sahibi yapıcağim. bağimsiz kendi işyeti açabilir ve para kazanabilir. bu okul da türkiyede ve avrupada yoktur.
NOT: Türkiyede adam gibi ortak bulamadım ,yoksa çok daha iyi işler ,yenilikler ve yeni icadtlaere hayata geçirirdım.ama malesef benim şansiszliğima hep aç gözlu,kıskanç ve tek tarafli düşünen hayın kişiler bana denk geldi.var olan işlerimizi bile bözdular,para ve ürünleri çaldılar,sahte evraklarda var olan atölyeemizi baskasina sattiler ve sonra ise türkiyeden kaçtiler. hatta beni tehdit edip memleketine gürcistana dön yoksa seni rahat birkamyacağiz dediler. bu granit işi kendileri tek başinda devam etmek istediler ve tüm kazanci kendileri kazansinlar istediler.işte işin özü budur. web sieye gir ve benim başarılarimi görursun
www.granitsanat.combunu her insan başaramaz benim gibi yabanci olup ve başka ülkede tek başına mucadeleiyile. bu da bir gerçektır. :)))) yürek ister
hamd olsun bunlara rağmen gene ayaktayım ve alın teriyile işimi yapıyurum.türkiyedeğim ve türkiyey en iyi şeklinde temsil edyorum fuarlarda ve bazi avrupa ülkelerde kaliteli ürünlerle.
sana da başarılar dilerim ve doğru insanlarla karşilamasini. :)