Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
180 BOYUNDA 100 METREKARE YERİN 2 ENİNİ VE 1 BOYUNU KAPATACAGIZ YANİ 1 TARAF AÇIK KALACAK NE KADAR TUGLA GİDER ? BETON SIVA YAPACAGIZ İCİNE VE DISINA NE KADAR ÇİMENTO GİDER ? NE KADAR KUM GİDER ?
KİSACA YAPACAGIMIZ 3 TARAFI KAPALI 1 TARAFI ACIK OLAN YARI ACIK BESİHANE.
eski tip tuğlanın boyutları 20*20 dir. Yani bir metre karaya 25 tuğla gider. En doğru bilgiyi bir nalburdan alırsın.Kuruşu kuruşuna maliyeti çıkarırlar.
net en ve boy bilgisini vermen lazım , yerin 100 M2 diyosun 20 ( boy ) x 5 ( en ) - 100 M2 olduğunu düşürüsek 1.80 tuğla yükseliğinde yapacağın duvar 90 M2 olur..
eğer duvarı - yığma tuğla ile yaparsan 90x20 - 1800 adet / tuğlaya ihtiyacın olacaktır.. - 13,5 tuğla ile yaparsan 90x30 - 2700 adet
bu tuğlayı işlemek ve iç dış cephe sıvasınıda yapmak için ise 10 - 12 m3 arası kum ile 60 - 80 arası çimento lazım , ortalama olarak bugünkü piyasa fiyatları içersinde 2000 - 2500 TL arası bir maliyetle malzemeni temin edebilirsin..
kullanım amacı açık besi olduğunu belitmişsin o yüzen tuğla tercihin yıığma olsun , yığma blok tuğla olduğu için taşıyıcı kiriş özelliği vardır ..
HAYVANCILIK İŞİ DEMİŞSİNİZ EĞERKİ O İŞE GİRMEDİYSENİZ BENCE O İŞİDE İYİ DÜŞÜNÜN DERİM EĞER O İŞİN BAŞINDA OLACAKSANIZ HAYVANLARLA BİZZAT İLGİLENECEKSENİZ GİRİN O İŞTE MALESEF PATRONLUK YOK ZOR BİR İŞ PARA KAZANACAKSANIZ DA ZOR BEN 50 TANEYLE UĞRAŞAMADIM VAZGEÇTİM,DAHA KOLAY İŞLER VAR MESELA ARKADAŞ DAİRE AL SAT SENEDE 4 TANE AL SAT ORTALAMA 80.000 KALIR VE RAHAT OLURSUN O İŞTEDE PARAYA ACIMICAN TAPUYU ALACAKSIN YOKSA O DA SAKAT,HAYIRLISI OLSUN DİYELİM BENİMKİSİ BİR KAÇ ÖNERİYDİ UMARIM KUSURA BAKMAZSIN.
MERHABA, BİZ FAS’TA KURULMUŞ BİR TÜRK ŞİRKETİYİZ.İTHALAT İHRACAT VE PROJE DANIŞMANLIK İŞLERİ İLE MEŞGUL OLMAKTAYIZ.FAS'TA PROJE ALMAK VEYA YATIRIM YAPMAK İSTEYEN TÜRK FİRMALARINA PROJE TEDARİK EDEBİLİRİZ.İLGİLENEN FİRMALAR İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER. viagroupesarl@gmail.com +1212 539 099 +212 655 763 047
VIA GROUPE SARL
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz