İlk mesaj
Genel İlanlar
Duvar Kağıdı Dükkanı Açmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumO
Yeni Üye94 yazı
M
Yeni Üye68 yazı
O
Yeni Üye94 yazı
güncel
C
Yeni Üye16 yazı
O
Yeni Üye94 yazı
kar oranı gayet yüksek önemli olan malı nerden nasıl tedarik edebildigin . denizlide şuan pek faal değil duvar kağıtı satan dükkanlar pazar boşken açmak lazım
O
Yeni Üye94 yazı
hala fikri olan yok sanırım
O
Yeni Üye94 yazı
güncel
A
Yeni Üye70 yazı
Duvar kağıtı konusunda sana yardımcı olurum bana mail atarsan görüşebiliriz
O
Üye468 yazı
.
N
Yeni Üye21 yazı
O
Üye468 yazı
güney kore ürünlerini nasıl buluruz kardeşim nerelerde en uygun fiyatlar mevcut
N
Yeni Üye21 yazı
belli başlı firmalar var bu işin merkezi istanbulda imc bilokları ve dudullu keyap çarşısı 1 cok ithalatcı firmanın yeri burdadır çu anda bu sektör tam 1 cadı kazanı karmarjı cok yuksek oldugu ıcın 1 cok fırma sıtok fazlası kagıt topluyor avrupadan koreden bunun yanında herkez birbirinin ithal ettiği katalogları getirip satıyor...bu işi yapıcam diyosan belli başlı firmalar var katalogları çok iyi olan onlarla çalışmalısın ben bu işin içindeyim ucuzuna kaçma stokları ıyı olan fırmayla çalış müşterine yok çekme yeter varsın 5 dolar pahalı olsun ilerleyen yıllarda outlet kısmnında acarsın dükkanın 1 kısmına ama öncellik dukkanı açmakta o aşamaya geldikten sonra yardımcı olurum sana yer-mevki söylemen yeterli
E
Yeni Üye57 yazı
01/02/2018 : 03:03:16#13
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - cemyunus bende düşünüyorum laminet parke ve duar kağıdı satışı öğren mek lazım ker oranını ve işi |
Toptanİstan
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz