Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Duvar Kağıdı Dükkanı Açmak İstiyorum

BaşlatanonurdilemreTarih12/08/2012 12:45:51Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
ARKADAŞLAR DUVAR KAĞITI SATIŞ VE UYGULAMA DÜKKANI AÇMAK İSTİYORUM BANA HEM DÜKKAN AÇILIŞIYLA HEM UYGULAMAYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ? AYRICA KALİTELİ MARKALARLAMI ÇALIŞMALIYIM YOKSA ÇİN DE OLMALIMI VE BU MARKALARI NASIL NERDEN TEDARİK EDEBİLİRİM?

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye94 yazı
Bu işi yapmakta fayda var demekki , kimse bir yorum bile yapmamış.Pazar boşken açacam.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye94 yazı

güncel

Yeni Üye16 yazı
bende düşünüyorum laminet parke ve duar kağıdı satışı öğren mek lazım ker oranını ve işi

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Gyda
Yeni Üye94 yazı
kar oranı gayet yüksek önemli olan malı nerden nasıl tedarik edebildigin . denizlide şuan pek faal değil duvar kağıtı satan dükkanlar pazar boşken açmak lazım

Yeni Üye94 yazı
hala fikri olan yok sanırım

Yeni Üye94 yazı
güncel

Yeni Üye70 yazı
Duvar kağıtı konusunda sana yardımcı olurum bana mail atarsan görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye468 yazı
.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
uygulama olarak 16.5 m2 lık kagıdı 50-75 tl arasında döşerler ustalar piyasa konusunda şu anda revaçta olan güney kore ürünleri katalog olarak çok önündeler avrupanın kar marjı olarak çalışacağın firmaua bağlı olarak 2012 sezon kataloglarında 16.5 kruloyu 35-40 dolara alırsın 175 ve ustune satarsın iyi 1 yerde ıyı 1 dukkan acıp ıyı fırmalarla calısırdan uygulamayıda kendı bunyende yaptırırsan bu işten güzel para yersin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye468 yazı
güney kore ürünlerini nasıl buluruz kardeşim nerelerde en uygun fiyatlar mevcut

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
belli başlı firmalar var bu işin merkezi istanbulda imc bilokları ve dudullu keyap çarşısı 1 cok ithalatcı firmanın yeri burdadır çu anda bu sektör tam 1 cadı kazanı karmarjı cok yuksek oldugu ıcın 1 cok fırma sıtok fazlası kagıt topluyor avrupadan koreden bunun yanında herkez birbirinin ithal ettiği katalogları getirip satıyor...bu işi yapıcam diyosan belli başlı firmalar var katalogları çok iyi olan onlarla çalışmalısın ben bu işin içindeyim ucuzuna kaçma stokları ıyı olan fırmayla çalış müşterine yok çekme yeter varsın 5 dolar pahalı olsun ilerleyen yıllarda outlet kısmnında acarsın dükkanın 1 kısmına ama öncellik dukkanı açmakta o aşamaya geldikten sonra yardımcı olurum sana yer-mevki söylemen yeterli

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat