İlk mesaj
Genel İlanlar
Yumurta Satışı Ve Dağıtımı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorumE
Yeni Üye96 yazı
16/05/2010 : 11:49:58#1
Web sitesi
Alıntı
e.ylmz
D
Üye120 yazı
Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Yönetimi
S
Yeni Üye27 yazı
16/05/2010 : 13:40:57#3
Web sitesi
Alıntı
abı sende bılmedıgın bır sey ıcın yorum yapma. 05322522564 turgut bey ararsan yardım cı olacaktır.
M
Üye485 yazı
Mali Müşavir
A
Üye162 yazı
suanda marketlere mesrubat pazarlıyorum.(su-soda-meyve suyuvb.)ben yumurtanın toptancılığını yapıcam bırlıkten alınıyosa bırlıkten buyuk uretıcı varsa ondan alıcam.ilk etapta uretıcının kendı markasıyla daha sonra kendı şirket ısmımı bastırıp kendı markamı satıcam fakat yumurta ısıne yabancıyım buaralar yumurta işini araştırıyorum çogu toptancı birliklerden kendi adını bastırıp alıp piyasada satıyor.bir kaç toptancıyla gorustum ortalama kar marjın nedir ? fakat sölemek ıstemıyorlar ondan dolayı burada sizlerle paylaşmak istedim
E
Üye515 yazı
Yumurta üreticileri birliği web sitesi : http://www.yum-bir.org
Buradan konuyla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Fiyatları güncel olarak yayınlıyorlar.
Ayrıca , tedarik ve satış bilgileride mevcut.
Ayrıca bulunduğunuz ildeki birlik adresleri de burada yazıyor. İletişime geçebilirsiniz.
http://www.yum-bir.org
Buradan konuyla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Fiyatları güncel olarak yayınlıyorlar.
Ayrıca , tedarik ve satış bilgileride mevcut.
Ayrıca bulunduğunuz ildeki birlik adresleri de burada yazıyor. İletişime geçebilirsiniz.
http://www.yum-bir.org
R
Yeni Üye19 yazı
Ben sana Bıldırcın yumurtası satayım sende 350 bakkal,market tanıdıklarına sat ?
M
Yeni Üye2 yazı
kardeş hiç bulaşma derim yumurta işi sakat iş hele şimdi daha yeni baslıyorsan daha sakat haftalık fiat degişiyor elinde yumurta kaldıgı zamn borsa düşerse o hafta kaar gider bizde bu işle ugrasıyoruz ordan biliyorum ben 15 senedir bu işin içindeyim bence ugrasma
esskoylu
M
Yeni Üye2 yazı
he birde kaar marşı güzel sözüm yumurta beş lira iken 3 e düşerse müşteriye belli etmeden beş lira dan satabilirsin ben 1500 koli mal sattım geldim bugun iki hafta önce yumurta düştü daha müşterilere belli etmedim 6 lira dan sattım bazen de mazot paranı çıkaramazsın
esskoylu
K
Üye104 yazı
CanBey Ticaret Satış ve Pazarlama Limited Şirketi
e-mail: canbeyticaret@gmail.com

e-mail: canbeyticaret@gmail.com
A
Üye265 yazı
Trakyadaki ciftligimizde LOHMAN BROWN cinsi kirmizi yumurta yapan tavuklarimizdan yumurtalarimiz mevcut gezen tavuk yumurtasidir dogal ortamda beslenirler isteyene kargo ile yumurta hemen gonderebiliriz fiyat 0.55 TL dir. Hayirli gunler dilerim
E
Yeni Üye4 yazı
Can bey benim yumurtalari pazarlarmisin
F
Yeni Üye9 yazı
GEZEN TAVUK YUMURTASI İHİTİYAÇLAR KARŞILAR TOPTAN SATIŞLARIMIZ MEVCUTTUR 05454 915 6961
ESKİŞEHİR VE ÇEVRESİ
ESKİŞEHİR VE ÇEVRESİ
H
Yeni Üye2 yazı
bursa ve civarı gezen tavuk yumurtası ihtiyacınız için iletişime geçebilirsiniz 05302357885
P
Yeni Üye1 yazı
Nıck Brown gezer tavuk yumurtam var. 0530 065 4099 devamlı vereceğim
L
Yeni Üye10 yazı
katara teslım aylık 3 kontenar yurmurta arıyoruzz
I
Üye109 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - LEF katara teslım aylık 3 kontenar yurmurta arıyoruzz |
yumurta için;
1-Fiyat ve ödeme şekli
2-yumurta cins ve özellikleri
3-Talep ettiğiniz kriterleriniz nedir.
teşekkür ederiz .
(email den dönüş yapamadık e-mail özelliğiniz kapalı)
S
Yeni Üye3 yazı
Toptan yumurta satışımız mevcuttur sınırsız organik köy yumurtası iletişim için 5315857823
Salihozdogan34
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz