Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bence Tutar. . .

BaşlatantalippTarih02/04/2008 19:36:10Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye86 yazı
Herkese merhaba. Bir iş fikri de ben önereyim. Coffee News isminde yayımlanan haftalık bir gazete var. Bir çok kişi bölgesinden bilir.
Bu gazetenin isim hakkını alıyorsun ve yayımlaya başlıyorsun.Üzerinde reklam kareleri var, o kareleri satarak para kazanıyorsun. Her bölgeye bir lisans veriyorlar,yani rakibiniz olmuyor. Eğer bölgenizde yayımlanmıyorsa bi araştırın derim. Çünki bundan güzel para kazananlar var.

SAYGILARIMLA.
İŞİNİ BİLEN DAĞDAN KERVAN AŞIRIR,

İŞİNİ BİLMEYEN DÜZOVADA YOLUNU ŞAŞIRIR....

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye1 yazı
Ben Coffee News Konya lisansiyesiyim.Coffee News Lisans hakkını almadan önce genç girişimci arkadaşlara şunu şöylemek istiyorum.Düşünmeniz ve anlamanız gereken ilk şey; Coffee News'in felsefesini anlamaktır!Coffee News'in kurucusu Jean Daum şöyle demektedir:'Sabahtan akşama kadar ofiste tıkılmak yerine dışarda balık tutmayı yeğlerim.'Yani oturduğum yerden para kazanayım diyorsanız Coffee News kesinlikle size göre değil demektir.Teşekkürler...
COFFEE NEWS KONYA

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Reklam
Üye1359 yazı
matbaacıyla anlaşın. coffeenews vereceğiniz hava parası yerine kendiniz bu işe atılın..

Madem talep var önce kendi bölgenizde daha sonra türkiye çapında bayilik verin.

zaten çoğu internetten aşırma ıvır zıvır şeyler var.. ama düşünce güzel...

başkaları piyasaya dalmadan siz dalın.

Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye86 yazı

İşin güzel tarafı bu gazetenin takliti yapılamıyor. Yapanlarada tazminat davası açılıyor. Gazetenin üzerinde bir sürü patent var, bir de bu ıvır zıvır internetten aşırma bir şey değil, sistemin sadece türkiye parçası. Bu işi yapanlarda bu işten çok memnun,benden sadece tavsiye,bi araştırın derim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı
Önerin için teşekkür ederim.Bende başvuruda bulundum umarım kabul edilir.
ENGELENEMEZ GÜÇ

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye1359 yazı
Dünya üzerinde herşeyin benzeri vs bir takım değişikliklerle benzerleri yapılıyor. Tazminat vs hep safsata..
Sadece bu alan diğer yatırımcıların cezbeden yatırım olmadığından piyasada başka rakip yok.

Marketing sistemini ücretsiz olarak yapmak çoğu kişinin işine gelmiyor...

Adını "fasafiso" dergisi koyarsınız. İçeriye de karikatürler, bilmeceler, bulmacalar, güzel hikayeler, espriler vs süslersiniz..A

Alın size dergi.. coffee news de kimmiş ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar herkes istediği şeyi yapabilir.Taklitte olsa yapabilir!Ama unutulmaması gereken birşey war:Önemli olan her işte olduğu gibi devamlılıktır!Coffee News 1988 yılında kurulmuştur.Türkiyede 4. senesindedir ve şu an 80 bölgede faaliyet göstermektedir.En önemlisi UFRAD(Franchising Derneği) üyesidir.Ayrıca dünyanın en saygın girişimcilik dergisi ENTREPRENEUR MAGAZİNE'de her yıl düzenlenen Franchise 500 listesinde kendi kategorisinde birinci;Genel kategoride 61. sıradadır.Merak edenler aşağıdaki linki tıklayabilirler.Sanırım ne demek istediğim o zaman daha iyi anlaşılacaktır! TEŞEKKÜRLER... http://www.entrepreneur.com/franchises/coffeenews/298922-3.html
COFFEE NEWS KONYA

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Reklam
Yeni Üye90 yazı
yani avantajı nedir mesela sektörde reklam alma şansın varsa tek başına yapmak daha avantajlı değilmi.yada kazancı ne kadardır.bunun daha kalitelikagıdına basılan bi şekilde olsa özgün bir ismi olsa frenchaısıng olayındaki dezavantaj ortadan kalkmazmı
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Üye844 yazı
coffenews adıda ustunde oldugu gıbı restaurant dergısı...sehırdekı bellı noktalardakı dukkanların bı kosesıne sayfaları koyuyorlar ve okuyucuya ulasıyorlar...gazeteye de reklam alıp kazanc saglıyorlar cok basıt bı yontem...
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye86 yazı
İlk olarak söyleyeceğim, bu gazetenin takliti yapılamıyor, kim ne dersin basit bi yayın değil, dünyanın 55 ülkesinde, türkiyenin 80 bölgesinde yayında olan bi gazete, kimse tek başına bunu çıkaramaz, üzerinde 17 tane reklam tekniği var, yani reklamlar kesinlikle işe yarıyor, çok profosyonel bi sistem geliştirmiş adamlar, gazetede ayrı ayrı tam 32 patent var,bi benzerlik olsa siz hemen dava açabiliyorsunuz. Kazancı size bağlı, ama bu işi yapan bi arkadaşım aylık yaklaşık 3000 ytl kazanıyor. Tabi kim ne kadar kazanır bilemem. Gazete ücretsiz dağıtıldığı içinde okunma oranı çok yüksek.

gerekli detayları www.coffeenews.com.tr sitesinde bulabilirsiniz.

Üye239 yazı
sanırım amatör olarak yapılamaz ne dersiniz???
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
deleted12 yazı
Arkadaşlar,

Memlekette yüzlerce dergi, gazete, restoran, büfe, market, pideci, tekstilci vs. var. Yani bir iş kolununun bir grup tarafından tekele alınması gibi bir durum söz konusu değil. Karar verirsiniz, sistemi izlersiniz, gerekli fizibiliteyi yaparsınız, altyapınız da hazırsa istediğiniz kentte böyle bir uygulamaya geçer, yavaş yavaş yayılırsınız. Eğer bu böyle olmasaydı Zapsu "Gaste" yi bedava dağıtabilir miydi.

Selam ve sevgiler. MTG
mtg

Yerleşim / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
peki coffee news sizden hava parası olarak kaç para alıyor?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye86 yazı
Hava parası değilde isim hakkı var, bu da bulunduğunuz yerin potansiyeline göre değişiyor. Bu gazetenin takliti çıkarılarak bi iş yapılacağını zannetmiyorum. Bak piyasada bir sürü kola var ama cocacolanın yerini tutan yok, adamların ne yaparsa yapsın satışları çok büyük. Her işin bir piri var, bir de girişimci olmak lazım, onu bunu taklit ederek hayat yaşanmaz, biraz liderlik yapmak lazım, taklit basit insanların işidir. Sonra her hafta içerik derdi var, Coffee News!te içerikle uğraşmıyorsunuz, şirket tüm desteği sağlıyor, eğitimini veriyor, herşey profosyonel yani. Ben bu işi yapalı 1 yılı geçti, başarı olduğu için herkese tavsiye ediyorum. Sonuçta bende bi lisansiyeyim.

Yeni Üye43 yazı
Arkadaşım talip coffee news denizlide yayınlanıyor ancak şunu söylemeden edemeyeceğim bu kadar savunman biraz garip çünkü gerekli araştırmayı yapmadan savunuyorsun şimdi türkiyede bi ticaret hukuku var ve elin oğlu istediği kadar patent alsın hiçbirşey değişmez bugün denizlide bu gibi birçok yayın var ve bu hiçbir davaya konu bile olamaz bir isim değişikliği iki bir kaç konu eklenmesi ile yüzlerce benzeri üretilebilecek bir yayın o...ama bu karlı değil anlamına gelmez...ama buda daha karlısı yok anlamına gelmez...:))))
K€R€M

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
bende başvuruda bulunmak istedim fakat,istediğim bölgeyi seçemiyorum..bu o bölgenin verildiği anlamınamı geliyor,yoksa sistemdemi bir problem var?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye86 yazı
Bence yeterli araştırmayı siz yapmamışsınız. Her başarılı işin bi takliti vardır, ama bir de üstün başarılı işler vardır, onların asla taklitçileri olmaz. Eğer böyle bi karşılaştırma yapıyorsanız sokaklarda bi sürü el ilanları,dergiler,insörtler dağıtılıyor, bunlarda o zaman gazetenin aynısı oluyor, coffee news üstün bi başarı sağlamış, bu işten iyi para kazananlar var diyorum, eğer böyle bi cünle geçiyorsa iyi araştırın derim.
Şimdi aklınıza takılacak bu neden bu kadar savunuyor diye, ben şirket sahibi ya da ortağı değilim, hatta hiç bir alakam yok, sadece bu işten ekmek kazanan bir şahısım. Bu sitede birilerine yardımcı olmak istiyorum. Sistem mükemmel, iş sürekli, hem arkanda büyük bir şirket var, hem de eğitimin hazır.

Şimdi girişken arkaşım bu işi yeniden araştırmaya sizi davet ediyorum.

Yeni Üye86 yazı
Şirket her bölgeye tek lisans veriyor. Mesela konyada bu işi yapan varsa siz yapamıyorsunuz. Olmayan yerlere daha çok yönelebilirsiniz. Ya da bulunduğunuz yer çok büyükse şehiri bir kaç bölgeye bölebilirler. Bunu coffee news şirketle görüşmek lazım.