Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kola Kahvemakinasi Kurmak İstiyorum

BaşlatanElegyTarih07/08/2012 03:05:24Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaslar tesadüf eseri rastladığım bu sitede görüyorum ki bir çok is alan ve dallarda uzman kisiler var ve herkes yardımcı olabilmek adına elinden geleni yapıyor.. Bu güzel ortamınızda bende bulunmak istedim ve aklıma gelen bir is düşüncesini hayata geçirmek için sizlere bir danışayım dedim...

Fikrim şu bulunduğum ilce oldukça yuksek nüfuslu biryer ve büyük bir hastahaneye sahip fakat bu hastahanede dikkatimi çeken birsey oldu..

Sadece bir kafeteryası var ve hersey pahalı ve kötü biryer ben bu hastahaneye kahve makinası kola makinası vs.. Elektronik para ile çalışan cihazlar koymak istiyorum.

Bu alanda yapmam gerekenler nelerdir Yada böyle birsey yapılabilirimi sizlere sormak istedim yardımcı olan olmayan fikrini sunan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye29 yazı
merhaba elegy kardeş senin söylediğin şeylerin ismi bildiğim kadarıyla otomat sahibinden.com da istediğin çeşit var almak kolay kurmak da kolay da o hastane kafeteryasından nasıl izin alcan yada hastaneden nasıl izin alacaksın çünkü bu işler ihale usülü döner diye biliyorum ama sen başhekimle konuşup yasal olarak yapabiliyosan hiç durma derim otogarlar, hastaneler, tren istasyonları, dolmuş durakları buralarda gerçekten güzel paralar dönüyo
SeMiH

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
Semih78 teşekkür ederim değerli fikrini paylaştığın için. En kısa zamanda başhekim ile görüşüp konunun sonucunu buraya yazacağım belki başka kisilerde çevrelerinde böyle bir ise girmek isteyebilirler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama