İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İnternetten Para Kazanma
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumZ
Üye382 yazı
sahibinden.com u tavsiye edebilirim
TİCARETTE UĞRAŞINIZ VE CESUR OLUNUZ. ZİRA RIZKIN ONDA DOKUZU TİCARETTEDİR. (S.A.V)
E
Yeni Üye77 yazı
Z
Yeni Üye71 yazı
eximpart haklı .Bence kendine satabilecegıne ınanıdgın bır urun bul (realde) ve o konuda uzmanlasmayı dene derım ben .ileriye donuk bır urun olsun bu sececegın urun ve devamlı gelısım ıcınde olsun kı sende bu ısten devamlı para kazanabılesın .
O
Yeni Üye6 yazı
oriflame danışmanlığı için bana ulaşın nisakayra2004@hotmail.com
S
Yeni Üye13 yazı
Merhaba..
Türkiye de ve Dünyada İlk Defa Uygulanan İnternet Tabanlı Bir Platformda Çalışmak Üzere Aşağıdaki İş Alanlarında çalışma Arkadaşlarına İhtiyacımız Vardır.
*** Sadece İnternet üzerinden Parttime veya Full Time çalışmak İsteyen
*** Yöneticilik veya Ekip Liderliği Yapmak İsteyen
*** Eğitmenlik Alanında çalışmak İsteyen
*** Satış Yada Pazarlama Alanında Tecrübeli Olup çalışmak İsteyen
( Not : Çalışma şeklimiz Kesinlikle satış veya Pazarlamaya dayalı bir sistem değildir.Satış Konusunda Tecrübeye sahip kişiler bizimle satış yada pazarlama yapmadan çok yüksek kazançlara ulaşabilirler.)
Yukarıdaki Seçeneklerden Herhangi Biri İlginizi çekiyorsa Lütfen İşimizi Anlatan Online Tanıtım Videomuzu İzlemek Amacıyla Aşağıdaki Linki Takip Ediniz
http://ortakheyecan.com/ortakgelir/affiliates/signup.php?pid=1938dc71
(link acılmıyorsa kopyalayıp adres cubuguna yapıstırınız)
Online Tanıtım Videomuzda Birlikte çalıştığımız Arkadaşların Aylık Kazançlarını Gösteren Banka Dekontlarınıda Görebileceksiniz.
itirkilisli@hotmail.com
Y
Üye126 yazı
01/04/2010 : 08:25:01#6
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - slymntr *** Satış Yada Pazarlama Alanında Tecrübeli Olup çalışmak İsteyen ( Not : Çalışma şeklimiz Kesinlikle satış veya Pazarlamaya dayalı bir sistem değildir.Satış Konusunda Tecrübeye sahip kişiler bizimle satış yada pazarlama yapmadan çok yüksek kazançlara ulaşabilirler.) |
Satış ve pazarlama konusunda tecrübeliyim, ancak satış ve pazarlamaya dayalı bir sistemde çalışmam!!!!
B
Yeni Üye4 yazı
08/08/2012 : 19:19:12#7
Web sitesi
Alıntı
İnternetten para kazanmak hakkında o kadar çok yol var ki. Size en uygun olanını belirleyip işe başlamalısınız. Konu hakkında bilgi isterseniz özelden msj atabilirsiniz.
Para Kazanmak Bir Sanattır
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz