Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternetten Para Kazanma

Başlatanguncan.suTarih16/03/2010 13:50:27Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
merhaba,ben internettende satış yapmak istiyorum ama erol çorap,avon vs yahut reklama bak tıkla vs.değil ama araştırmama rağmen şu ana kadar pek bir şey bulamadım.aylık düzenli bir gelir olacak şekilde yapmak istiyorum bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yarımcı olursanızsevinirim.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye382 yazı
gittigidiyordan uzak durmanı tavsiye ederim. avonun parfümleri kataloga 50 tl iken gg de 15 tl :D %10 komisyon alıyor. 2 lira açma parası vs vs.. ayrıca kafasına göre istediği ilanı siliyor.

sahibinden.com u tavsiye edebilirim
TİCARETTE UĞRAŞINIZ VE CESUR OLUNUZ. ZİRA RIZKIN ONDA DOKUZU TİCARETTEDİR. (S.A.V)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yleti?imci
Yeni Üye77 yazı
şu anda sizin istediğiz gibi aylık düzenli, bir gelir getiren bir iş internette maalesef yok var diyen arkadaşlar ispat etsinler ama moralinizi bozmayın interneti gerçek hayata adapte edin ozaman kazanırsınız biraz zaman ve sabır tabi bilgi de gerekli ben 4 yıldır uğraşıyorum daha yeni başladım kazanmaya ama değdi

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye71 yazı

eximpart haklı .Bence kendine satabilecegıne ınanıdgın bır urun bul (realde) ve o konuda uzmanlasmayı dene derım ben .ileriye donuk bır urun olsun bu sececegın urun ve devamlı gelısım ıcınde olsun kı sende bu ısten devamlı para kazanabılesın .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
Bence avon yerine oriflame güzellik danışmanlığını deneyin üstelik bu ay üye olmak sadece 1 TL. satış, sipariş zorunluluğu yok, her zaman destek olan bir kadro ile çalışıyorsunuz. Risk yok, kayıp yok denemeye değer..
oriflame danışmanlığı için bana ulaşın nisakayra2004@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye13 yazı

Merhaba..

Türkiye de ve Dünyada İlk Defa Uygulanan İnternet Tabanlı Bir Platformda Çalışmak Üzere Aşağıdaki İş Alanlarında çalışma Arkadaşlarına İhtiyacımız Vardır.

*** Sadece İnternet üzerinden Parttime veya Full Time çalışmak İsteyen

*** Yöneticilik veya Ekip Liderliği Yapmak İsteyen

*** Eğitmenlik Alanında çalışmak İsteyen

*** Satış Yada Pazarlama Alanında Tecrübeli Olup çalışmak İsteyen

( Not : Çalışma şeklimiz Kesinlikle satış veya Pazarlamaya dayalı bir sistem değildir.Satış Konusunda Tecrübeye sahip kişiler bizimle satış yada pazarlama yapmadan çok yüksek kazançlara ulaşabilirler.)

Yukarıdaki Seçeneklerden Herhangi Biri İlginizi çekiyorsa Lütfen İşimizi Anlatan Online Tanıtım Videomuzu İzlemek Amacıyla Aşağıdaki Linki Takip Ediniz

http://ortakheyecan.com/ortakgelir/affiliates/signup.php?pid=1938dc71
(link acılmıyorsa kopyalayıp adres cubuguna yapıstırınız)

Online Tanıtım Videomuzda Birlikte çalıştığımız Arkadaşların Aylık Kazançlarını Gösteren Banka Dekontlarınıda Görebileceksiniz.

itirkilisli@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Turizm
Üye126 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - slymntr

*** Satış Yada Pazarlama Alanında Tecrübeli Olup çalışmak İsteyen
( Not : Çalışma şeklimiz Kesinlikle satış veya Pazarlamaya dayalı bir sistem değildir.Satış Konusunda Tecrübeye sahip kişiler bizimle satış yada pazarlama yapmadan çok yüksek kazançlara ulaşabilirler.)

Satış ve pazarlama konusunda tecrübeliyim, ancak satış ve pazarlamaya dayalı bir sistemde çalışmam!!!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
İnternetten para kazanmak hakkında o kadar çok yol var ki. Size en uygun olanını belirleyip işe başlamalısınız. Konu hakkında bilgi isterseniz özelden msj atabilirsiniz.
Para Kazanmak Bir Sanattır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama