Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hizmet Satışı Vs Gibi İşler Arıyorum Düşünüyorum

BaşlatananemayTarih06/08/2012 02:52:43Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Arkadaşlar ben hizmet sektörüyle ilgili araştırmalar yapmaktayım.

Mesela facebookta poker çipi oyun paraları satılıyor.

Veya PayPal, ukash paraları bozduruluyor komisyonuyla. Bir insanı sigortalı yapmak yine hizmet sektörüyle alakalı.
Aynı şekilde isim marka patent tescili yapmak.

Bu tarz bana neler önerebilirsiniz acaba?
Yükselmek için kendi omzuna tırman...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye87 yazı
yaratıcıymış bence güzel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye59 yazı
Mesela internet sitesi kurmak bu tarz bir iştir. Bir de böyle çalışmalarda yıllar insana tecrübe katıyor bilgi birikiminiz arttıkça rakiplerinizden sıyrılıyorsunuz. İşini iyi yapan her zaman kazanır. Kimse ne sizi durdurabilir ne de yanınıza yaklaşabilir.

Bir arkadaşım gittigidiyorda telefon hediyelik eşya vs satıyordu sonra işi geliştirdi küçücük bir yer tuttu üst katlarda tahtakalede şahıs şirketi kurdu ve şu an inanılmaz bağlantılarla satışlar gerçekleştiriyor. Ben biliyorum sonuçta yaptığı iş inanılmaz kolay ama adam almış yürümüş işte yakalamak kolay değil.
Yükselmek için kendi omzuna tırman...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı

4 ay olmus konu açılalı ama belki baskasına yardımcı olur yazım ben 6 yıldır facebook poker chipi satıyorum bu iş öyle bir site açıp faceye reklam vererek olacak bir şey değil hıı olur ama sonu iyi olmaz o yüzden önce oyun oyna**** oynamaya gerekte yok yani chip alarak yada eşinize dostunuza aracılık ederek satıcıları toptancıları zamanla yurt dısı bağlantıları (bunu gizli tutarlar :) ) öğrendikten sonra girilmesi gereken bir iş konuyu görünce yazmak istedim.
bedava peynir sadece fare kapanında olur.

Yerleşim Türkiye / istanbul