Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kazanmak İsteyirsiniz?

BaşlatandostoynaTarih02/04/2008 02:39:12Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Hamınıza Salamlar. Heç bir sermaye qoymadan kazan,nasıl deyim bilin.

1.Yaşadığın şeheri bir kağız üzerinde hisselere ayır
2.Ayırdığın hisselerin hersine bir gün teyin ele
3.Hemen günden bir neçe gün evvel,hisede olan tüm evlere gedib hemen güne kapılarının karşısına 1 adet boş putulka koymalarını rica edin (her hanki bir karşılıkda)
3.Tayin etdiyin gün gedib putulkaları toplayın.İşde sizlere para. 1 ay müddetine 100 000 putulka toplaya bilsen*0.1$=10 000$( dollar
ın kursu farklı ola bilir)
Yeterki tüm evleri boş putulka koymaka inandırasınız.Bir aile için bir putulka hiç bir şeydir.
tam semimiyim

Yerleşim Azerbaycan / SumqayitMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Yeni Üye51 yazı
burda yazdiglarinizi hec basha dushmeyecek, turkler hardan bilsinler butulka nedi :)
F.H.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Reklam
Üye639 yazı
YAHÇI DEYİRSEN!!!

Bende Azeri olmama rağmen ne olduğunu anlamadım.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye145 yazı

:)
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim Yngiltere / BiyerMeslek Esnaf
Üye162 yazı
putulka nedir?bilen varsa açıklarsa sevinirim?

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
Arkadaşım ,pek emin değilim ama ,sanırım putulka -butilka oluyor.Butilka rusça da şişe anlamına geliyor.Zannedersem dedikleri şey şişe oluyor.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Veteriner
Yeni Üye13 yazı
Evet arkadaşlar butulka-türkce şişe demek yanı.Uğurlar
tam semimiyim

Yerleşim Azerbaycan / SumqayitMeslek Di?er
Üye964 yazı
O şişeler Türkiye de de geçer akçemidir?
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
Anlamadim?
tam semimiyim

Üye145 yazı
neden hergun bir sise istiyorsunki?butun siselerini iste..tursunu mu kuracaklar varip da

Üye964 yazı
Yani anlattığın metod Türkiye şartlarına uygun mu? Kime satılır? Şişelerini istediğin Evsahibinw bir ücret ödemek gerekir mi?
Azerice yazmışsın. Biraz anladık ama bunu iş fikri olarak yazıyorsan daha anlaşılır ve açıklayıcı anlatırsan İş yapmak isteyenlere güzel bir fikir gibi gelebilir belkide.

Teşekkür ederiz;
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
Kardeşim Türkiyede şişe alan yokmu?
tam semimiyim

Üye145 yazı
olmaz mi hem de bir suru.ama cok organize bir sekilde calismaniz gerekiyor boyle bir is icin .cunku siseler karisik sekilde satilmiyor.kahverengi ,yesil,seffaf vs.olarak ayirmaniz gerekiyor.

Yeni Üye6 yazı
Salam.Kapidan rica edip boş şişe (butulka) toplayip satacagina sokak saticiligi yap,daha karlı cıkarsın.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye51 yazı
:) dogru
F.H.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Reklam
Editör5590 yazı
Unutmuştum ben bu putulkaları.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye61 yazı
merhaba,

arkadaşlar putulka şişe demektir. azebaycanda içki tüketimi bol miktardadır. ailelerin içtigi şişeleri toplamaya davet ediyor. her markete ve her bakkalda içki bol miktarda satılmaktadır.
Gayserili Müteşebbüs

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik
Yeni Üye75 yazı
100.000 toplamaktan bahsetmiş o kadar evi ne kadar zamanda ziyaret edecekmiş.

neyse hurdacılıktır bu iş.

Yerleşim Türkiye / TürkMeslek Memur
Yeni Üye37 yazı
4 yıllık konuyu hortlatmışlar:D

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye310 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bassasy
4 yıllık konuyu hortlatmışlar:D

Ne 4'ü, 5 seneyi geçmiş :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye98 yazı
Kaç putulka topladınız ? :)

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye95 yazı
Azerinin biri kuyuya taş atmiş :))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye360 yazı
4 yıl, 5 yıl farketmez. yapılabilir iş her zaman yapılabilir iştir.

yanlız ben yazıdan hiçbir şey anlayamadım. :) sanırım türkçem kıt. yine de azeri arkadaşın paylaşımı hoşuma gitti.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye76 yazı
Merhaba,
Azerice sağlam kalabilmiş Oğuz Boyu dilidir , bizim çözmede zorlanmamız gayet normal.
Selamlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye13 yazı
yuzlerle arifler cikaramamis
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - arif80
Azerinin biri kuyuya taş atmiş :))

Yerleşim Azerbaycan / Baku