Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Irlanda-turkiye İthalat İhracat Secenekleri!

BaşlatanYIRSekerOTarih04/08/2012 19:08:14Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Merhaba arkadaslar,

9 yildir,yasal olarak Irlanda`da yasiyorum.Bu zamana kadar insaat sektorunde idim,Simdi Irlanda da insaat bittigi icin vede birazda birikimim oldugu icin Turkiye Irlanda yada Irlanda Turkiye arasi ithalat ihracat isine girmeyi dusunuyorum. Irlanda kanun kurallarini Turkiyeden daha iyi biliyorum,

Sizde bu iki ulke arasinda en mantikli ithalat ihracat seceneleri ne olur,?

Yada Turkiyeden Avrupa ulkelerine ihracat yapan arkadaslar,listenize Irlandayida eklemek isterseniz ben herturlu ortakliga yada yardima hazirim.
Memleket :Gayseri

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Üye537 yazı
irlandayi avantajlarini sektörlerini biraz anlatirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye31 yazı
Merhaba,

Hava perdesi düşünürseniz görüşelim.Türkiye de üreticisiyiz.

Yerleşim Türkiye / 441Meslek Ythalat / Yhracat
Üye537 yazı

benım merak ettıgım sey ırlandaya vıze almak ıngıltere kadar zor mu turızt vızesı

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye16 yazı
Selam bende Belcikada insaat malzemesi toptan fransa almanya hollandaya satıyorum ılgını cekerse sana distributorluk verebilirim.İlgilenirsen goruselim lutfen

guckiran@outlook.com

Yerleşim Belçika / AntwerpenMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye63 yazı
imexpaz@gmail.com
mail atarsanız kapsamlı görüşebiliriz
yaşar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
merhabalar
ordaki hurda aliminyum fiyatlarını ögrenebilirmisiniz. fiyatın uygun olması durumunda alım yapabiliriz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye3 yazı
Insaat malzemeleri noktasinda elimizde Global ve ulusal marka olarak nitelendirilen Sirketler mevcut(Kütahya Seramik, Seranit, Hansgrohe, Schulte, Nolte, Geberit vb.) . sizin musteri portfoyunuz dogrultusunda uygun olursa sartlar da musaade ederse calismak isteriz. Bizler Armatürler, Parke Sistemleri, Seramik, Banyo ve Mutfak Mobilyalari konusunda sektörünün lider Markalarini bünyesinde bulunduran bir sirketiz.

Ilgilenirseniz benimle iletisime gecebilirsiniz. Ayrintilari ilerleyen zamanlarda konusabiliriz.

Saygilarimla

Nevzat Gören

Hicyilmaz Yapi

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
nevzatgoeren@gmail.com

Insaat Sektöründe lider Markalari bünyesinde bulunduran sirketimiz uluslararasi ticaret noktasinda atilim yapmak istemektedir. Bu konuda yurtdisi boyutlu isbirligi tekliflerine acik oldugumuzu belirtmek istemekteyiz. Özellikle türk cumhuriyetleri ve Afrika hedef pazarlar olarak ilgimizi cekmektedir. Bu pazarlarda faaliyet gösteren sirket yada potansiyeli olan firmalarla görüsmek istiyoruz.

ilgilenenler yukaridaki mail adresiyle benimle irtibata gecebilirler.

Sagilarimla

Nevzat Gören

Hicyilmaz Yapi
Marketing Coordinator

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
Çin'de bulunan şirketimiz aracılığı ile otomotiv yedek parça sektörü başta olmak üzere İrlanda pazarı için gereksinimlerinizi Çin'den temin edebiliriz. hayrettin.akturk@fraber.net adersime mail atabilirsiniz.

Yeni Üye1 yazı
Her türlü Tarım Makineleri ve Ekipmanları İhracatı gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda da Sektörümüzde 1974'den Beri Üretici Firma olarak Faaliyet göstermekteyiz.Yurtdısında olup ihtiyaç duyan arkadaşalarımız irtibata geçebilir .Detaylar görüşülecektir.
+90 545 976 93 05 mail : ankakusu_70@hotmail.com
Tarım Makinaları +905459769305

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ythalat / Yhracat
Üye211 yazı
Ben bundan iki yil once Irlanda da bulundum dikkatimi cek sey; meyve ve sebzenin asiri derecede pahali oldugunu gordum. Turkiye den meyve sebze ihracat edebilirsin ama once alici bulmak sarti ile buyuk veya orta olcekli market zincirleri ile anlasirsan cok karli bir is yaparsin diye dusunuyorum.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye21 yazı
Merhabalar;
Sayin kartalimkatal inda dedigi gibi yas sebze ve meyve de pazar bulabilirseniz sizinle detayli gorusmek isterim. Antalyada ureticelerim bulunmaktadir mevsimine ve talebe gore ihracat yapilabilir. Tesekkurler.
gokhanpiner@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye23 yazı
Romanya pazaarini dusunen herne sektorden olursa olsun arkadaslar varsa urunlerinin fiyat listelerini gonderirlerse onlara pazar arastirmasi yapabilirim.Iyi calismalar.
adresim alfakables1976@yahoo.com

Yerleşim Romanya / BukresMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye5 yazı
değerli arkadaşım çorap düşünürsen imalatcıyım. yardımcı olurum. avrupaya satış yapıyorum zaten. ingiltereye katalog üretimi. mail adresim ihsan.kizil@live.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
Merhaba ;

Yağ alım talebinizi karşılamak isteriz, Firmamızı kısaca tanıtmak isterim.

Biz CGT By Tarfan International Trade Co., LTD. olarak doğal zeytinyağı sabunu ve bitkisel yağlar, organik & inorganik kimyasallar,temperli cam, krom nikel plate üretimi yapmaktayız.Tesislerimiz Türkiye,Çin ve Hong Kong lokasyonlarındadır,Ayrıca Bangladeş ve Pakistan ‘ da temsilciliklerimiz bulunmaktadır.

Yatırımlarımıza 1999 yılında başladık, Tarfan International Trade Co, LTD. ise 2011 yılında grup şirketlerimizin pazarlama faaliyetlerini tek elden yürütmek adına kuruldu. Tarfan International Grup şirketlerimiz faaliyetlerini 5 branş üzerinde yoğunlaştırmasına rağmen, pazarlama firmamız vasıtasıyla ; Gıda,Çelik kapı,Ev Gereçleri,Mermer & Granit,Mücevher,Hijyenik ürün,Stok ürün,0 ve 2.el Makine, A4 fotokopi kağıdı şirketlerinden acentalık sıfatı kazandık.

Bizler işimizin her aşamasında , iki taraf içinde fayda sağlamayı kendimize ilke edindik, Amacımız bütün dünyadan gelen sektörel talepleri cevaplandırarak uzun soluklu ticari ilişkiler kurma ve ülkemize katma değer oluşturmaktır.
Tam 14 yıldır güvenen herkese teşekkürler .
CGT: İthalat & İhracatın Yeni Yolu . . .

Saygılarımla

Ali YILMAZ

Dış Ticaret Müdürü / TARFAN International Trade Co., LTD.

Dış Ticaret ve OSB Komisyon Üyesi / Kayseri Genç Girişimciler Derneği

a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com
Mobil: + 90 530 972 04 72
Ali YILMAZ
Foreign Marketing Manager
KGGD Dış Ticaret Komisyon Üyesi

Tarfan International Trade CO. LTD.
+90 530 972 04 72
a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Üye116 yazı
havlu nevresim pike tk. battaniye masa ortusu v.b urunler konusunda imalatim var denizlide isterseniz yardimci olabilirim efsahomecollection@hotmail.com adresinden veyahut buradan iletiseme gecebilirsiniz

iyi calismalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye23 yazı
sayın yetkili
dikkatine adım Bülent

biz bebek çorabı , çocuk çorabı , külotlu çorap , tayt , aksesuarlı bebek ve çocuk çorabı ,erkek ve bayan çorabı imalatı ve ihracatı yapan bir firmayız. size ürünlerimizin e kataloğunu gönderiyorum. lütfen ürünlerimizi inceleyin . sizinle çalışmak istiyoruz.

Bülent Özcan
tel: 0 530 495 48 16
mail. : bulent.ozcan@kosarcorap.com.tr
BÜLENT ÖZCAN

cid:image001.jpg@01CDF4BA.E31A04C0

KOŞAR ÇORAP Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.

Abdi İpekçi Cad. Cem İş.Mrk.

No:180/69 Bayrampaşa /İST

TEL : 0530 495 48 16

Tel : +90 212 613 50 60

Fax :+90 212 613 91 05

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
Merhaba,
İrlanda dünyanın en fazla kar çorabı (Arabalara zincir muadili olarak takılan ürün) ülkesi.. İlgilenirseniz bu ürün için görüşebiliriz.
Özel mesaj atabilirsiniz.
İyi çalışmalar,
Özgür SAYIN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
Butun is teklifleri icin ayri ayri mesaj gonderilmistir..

Saygilar.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
slm arkadaşlar
türkiyede kadın pedi cocukbezi ve şampuan üretiyoruz yaklaşık 8 ülkeye ihracat yapıyoruz

ihracat agırlıklı ciddi tekliflere acığız kadın pedi ortalama fiyatı navlun dahil 035 cent web sitesinde ürünlerimizi gürebilirler

www.akgulkozmetik.com.tr
info@akgulkozmetil.com.tr
cahit akgul +90 532 226 6803

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ymalat
Üye286 yazı
sayin YIRSekerO
Merhabalar, konuyu bir yil once acmissiniz.
Acaba bu sure icinde bir girisimde bulundunuz mu?
Karariniz ne dogrultuda oldu takip ettigim icin ogrenmek istedim.Hangi sektor de basladiniz?
Hayirlisi olmasi dilegimle.
Hoscakalin.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
Sayın YIRSekerO,

Her türlü Kozmetik ve Temizlik Ürünleri tedariği konusunda yardımcı olmaya hazırız..
Ürünlerimizle için detaylı bilgileri internet sitemizde bulabilrisniz: www.yesililgazkozmetik.com

Saygılarımla,
Erhan Önal

YEŞİL ILGAZ KOZMETİK LTD.
Esentepe Mah. G.O.P. Küçük Sanayi Sitesi
11.Blok No: 9-11 Sultangazi
Istanbul / TURKEY
Tel: +90 216 505 83 40
Fax: +90 216 505 78 82
Mobile: +90 532 365 91 93
Web: www.yesililgazkozmetik.com/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.yesililgazkozmetik.com/
Mail: e.onal@yesililgazkozmetik.com

Yeni Üye4 yazı
Arkadaşım keçiboynuzu ürünleri imalatçısıyım.İstersen görüşelim irlanda da bu iş çok tutar. Güzel bir showroom yaparız sana.
apydn.07

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ö?renci
Yeni Üye29 yazı
Arkadaşlar, Dış ticaret baglantınız var ama finansman sıkıntısı mı çekiyorsunuz. bankalar dan ihracat kredisi kullanamıyormusunuz o zaman gelir paylaşımı karşılığında gelin size portfoyümüzdeki teminatları kullandıralım finans imkanı oluşturalım exportt@accountant.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye29 yazı
savunma sanayi yan ürünleri ve hava kilitleri ürünleri irlanda pazarinda ciddi bir sekilde talep gormektedir
hjeker

Yerleşim Norveç / OsloMeslek Ythalat / Yhracat