İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Vida İmalatı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorumM
Üye112 yazı
DENİZLİDEN SEVGİLER...
Q
Yeni Üye53 yazı
L
Yeni Üye49 yazı
sayın mkorays mail adresini verirseniz size fiyat listesini ve çeşitlerini ulaştırırım beraber kazanırız neden olmasın
A
Yeni Üye62 yazı
09/08/2012 : 15:07:50#4
Web sitesi
Alıntı
fiyat listesi ve ürün çesidini mail atarmısın
acargruppen@yandex.com
KonTavS - http://www.esraeroldaevlenbenimle.com
L
Yeni Üye49 yazı
sayın acargruppen mail adresinizi aldım teşekkürler size en yakın zamanda fiyat ve ürün listesini mail olarak göndereceğim iyi çalışmalar
L
Yeni Üye49 yazı
arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
B
Yeni Üye66 yazı
abim kolay gelsin şimdi bu vida olayını 10 yıl önce yapıyor olsaydın eyvallah ben şevkini kırmak istemem fakat %65 iskonto ve 1 yıl vadeli mal satıyorlar derya deniz sermayen varsa başım üstüne yoksa rekabet çok acımasız iş yürümesse ondan sonra faraza 10 liraya aldıgın makinayı yalvararak 1 liraya verirsin yani bu işten biraz anlasan yap derim yani karar senin sen bana göre 1 hafta fiyat kalite marka araştırması yapki elinde done veri bişeyler olsun yani güzel abim ben batmış bir adam olarak diyorumki ŞU ANDA Kİ ELİNDEKİ PARA GİTTİMİ İTİBARDA GİDİYOR onun yerine fason yaptır ilk etapta makinaya yatırım yapma bak bakalım ne oluyor HERKESİN AMACI ZENGİN OLMAK fakat elindeki sermaye kıtsa bu kardeşini dinle
L
Yeni Üye49 yazı
doğru söylüyorsun bornstret arkadaş.araştırmalarımızı yaptık tabiki fakat yinede herkesin fikirleri önemli benim için.vade konusu bu işin en büyük sıkıntısı elbette ama %65 iskonto ilk senden duydum.üretim bana al-sat ticaretten daha mantıklı geldi bende daha önce iflas ettim.bu zaten son şansım.inşallah hayırlısı olur.
M
Yeni Üye11 yazı
12/08/2012 : 15:23:34#9
Web sitesi
Alıntı
arkadaşım piyasayı çin üretimi vidalar istila etmiş durumda.bunu hırdavat toptancısı birisi olarak söylüyorum.eğer yerli üretim olarak rekabet edebilirim diyorsan ilk müşterin ben olurum seve seve
Retaplas Endüstriyel Ambalaj
E
Üye345 yazı
eses
L
Yeni Üye49 yazı
arkadaşlar ALLAH nasip ederse bayramdan sonra üretime başlıyorum makinaları aldım inşallah hayırlı olur yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim
L
Yeni Üye49 yazı
selam mizrabi arkadaş öncelikle bol kazançlar dilerim.çinle sanırım rekabet edebilirim.çünkü üretimi anadoluda yapacam.biliyosunki andoluda işcilik daha ucuz istanbula göre isterseniz size fiyat ve vadelerimizi gönderebilirim bayimiz olursan mutluluk duyarız iyi çalışmalar
M
Üye112 yazı
DENİZLİDEN SEVGİLER...
L
Yeni Üye49 yazı
ramazan bayramınız kutlu olsun iyi bayramlar
L
Yeni Üye49 yazı
sn lokmacı ilginizden dolayı teşekkür eder en yakın zamanda mail gönderilecektir teşekkürler
İ
Üye464 yazı
Merhabalar Biz pazarlama firmasıyız. Vidalarınızın Fiyat Listelerini Alayım Ben Bir Personellerle Görüşeyim. Eger Verebilecek Durumumuz Olursa Şayet Calısabiliriz Birlikte Sizin Çok Rahat Temsilciliginizide Burada Yaparız.O Organize Gücümüz Mevcut Çok Şükür.
Ben Mailinizi Bekliyorum Acıklayıcı Mail Olursa Cok Sevinirim. Çünkü Konu Hakkında Tek Bilgim Dübel Nedir Vida Nedir O Kadar...
b.kaangultekin@hotmail.com
İyi Günler Dilerim.
Not : Emlak İşleri İle'DE Ugrastıgımız İçin Taşeronlar Marangozlar Vs Hepsi İlede Görüşmelerimiz Şuanda Mevcuttur Bununda Sanırım Bize Katkısı Olucatır.
Ben Mailinizi Bekliyorum Acıklayıcı Mail Olursa Cok Sevinirim. Çünkü Konu Hakkında Tek Bilgim Dübel Nedir Vida Nedir O Kadar...
b.kaangultekin@hotmail.com
İyi Günler Dilerim.
Not : Emlak İşleri İle'DE Ugrastıgımız İçin Taşeronlar Marangozlar Vs Hepsi İlede Görüşmelerimiz Şuanda Mevcuttur Bununda Sanırım Bize Katkısı Olucatır.
B.Kaan
F
Üye101 yazı
rica etsem sn liva bana da fiyat listesi gönderebilir misiniz? fatihdasik_44@hotmail.com
S
Yeni Üye31 yazı
30/08/2012 : 20:32:32#18
Web sitesi
Alıntı
Hocam üretime başlayınca haber ver, İzmir Gıda Çarşısı'na pazarlaman da yardımcı olurum. Saygılar.
İletişim ve detay bilgileri (resim, fiyat vs.) gönderimi için serkanseymenyildiz@hotmail.com adresini kullanınız. Saygılarımla, iyi çalışmalar.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz