Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Su Fabrikası Açacam Ama Bilgim Yok

BaşlatansbhmTarih24/12/2009 16:04:13Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
SU FABRİKASI AÇMAYI PLANLIYORUM AMA bilgim yok tecrübesizim yardıma ihtiyacım var kaynak var ama nasıl ve ne kadara yapılır bilmiyorum ucuza sürmeyi planlıyorum

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye10 yazı
şimdi su fabrikası açmak istiyorsunuz bu çok güzel ama hangi armayı kullanacaksınız kendiniz mi bi isim bulacaksınız yoksa tanınmış bi markanın isim hakkını mı alacaksınız. eğer kendiniz kuracaksanız dağıtımı nasıl yapacaksınız? bayilikler verebilecek kadar çok çevreniz var mı? ben sizin yerinizde olsam tanınmış raflarda kendisine yer bulmuş firmalarla bi konuşur onlardan birinin paketlediği suyu pazarlardım. bildiğim kadarıyla orta büyüklükteki firmalar suyu size ücretsiz veriyor ve diyorki sen sat sattıktan sonra paramı ver. yani demek istediğim su işine bu şekilde girerseniz karlı olursunuz çevre edinirsiniz sonrasında çevre edinirsiniztanındıktan sonrada kendi su fabrikanızı kurabilirsiniz. çevrenizde tanındığınız zaman marketler size güvenir emekleriniz boşa çıkmamış olur. eğer bulunduğunuz yerde böyle tanınmış şirketler varsa bence önce onlarla bir konuşun en iyi bilgiyi onlardan alabilirsiniz. inşaallah başarılı olursunuz.

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye1 yazı
Kurulu bir tesis isterseniz görüşe biliriz.
Mahmut İletmiş

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Üye2659 yazı

Damacana suya güvenin azaldığı şu günlerde hiç akıllıca değil

Ayrıca şebeke suyundan içip ölende hiç duymadım :)

Zaten millet olarak bu aralar çok ta asortik olduk :)) Ayranımız yok içmeye tahtırevanla gideriz gezmeye :))

Valla 80 yaşının üstünde Ninem bile bu konuda "Eskiden Hazır sumu vardı" diye bazen bu olayı mizaha döküyor
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama