Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Uluslararasi Otobus Calistirmak

BaşlatannewyorkTarih29/07/2012 20:05:48Yorum13

İlk mesaj
Üye233 yazı
Bir arkadasimla, ortak olarak 6 sene once almis oldugum, 2000 model 0403 mersedes otobusumuz var.Malum, bu arabalar artik ,sehirler arasi yolculukta tercih edilmiyorlar.Yurtdisina calistirilabilirmi?Firmalarin calistirma prensiplerini bien arkadaslardan bilgi rica ediyorum.SAYGILAR

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye233 yazı
konumuz gunceldir

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
Üye400 yazı
valla hocam artık istanbulda'da çok firma var dışarıya çalışan balkan ülkelerine tabi bunun için öncelikle b1 yada b2 belgesi almanız lazım tipik yurt içi çalışınca d2 gibi gibi bütün önemli nokta müşteri potansiyeli mesela istanbul aksarayda bu firmalar kum gibi gitmedikleri balkan ülkeleri yok neredeyse çok iyi araştırmanız lazım nereye hangi hatta çalışması için arabanın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye233 yazı

Serhan 34 ,tesekkr ederim bunlari biliyorum,hangi hatta calismasi mumkundur ?Firmalar 12 yasindaki arabayi calistirirlarmi?bu konularda bir bilgi paylasimi olursa memnun olurum.
Fersa, tesekkurler bilgi icin.Kazakistana ilk gidenlerdenim,1991,1993 1994 senelerinde almaata,aktauda bulundum,fikir guzel tasimacilik para kazandirir.Saygilar

Üye233 yazı
Volkanbal,tesekkur ederim gozlemlerini paylastigin icin. Rusya ,ukrayna potansiyel var, gumruk cok fazla odeniyor,yasal olarak ,o ulkede calistirirsaniz.Benim istediim ,Turkiyeden ukrayna,romanya,bulgaristan,gurcistan,azerbeycan rusya ya otobusu calistirmak .Bununla ilgili ,bilgi paylasimi olursa sevinirim.Saygilar

Üye413 yazı
ukraynanin farkli sehirlerinden odessa 7km pazarina gelen toptanci esnafini tasiyabilirsiniz. genelde yolcudan ziyade yuk tasiyor bu hattaki otobusler. araclarinizla yuk tasimayi dusunurseniz bu tarz bir calisma siztemi mevcut. ayrica bu hattaki otobusler atadan dededen kalma araclar. sizin 2000 modeller bunlara gore fabrikadan yeni cikmis gibi olurlar. kolay gelsin
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Üye233 yazı
sagol ihsan,bunuda dusunuyorum.Bakalim birsekilde calistiracagiz.

Üye413 yazı
hakkinda hayirlisi olsun
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Üye233 yazı
gunceldir

Yeni Üye16 yazı
Gürcistan-Baku olarak çalışmanı tafsiye ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye233 yazı
Cn .design tesekkur ederim.Firmalarla gorusuyorum ,fazla olumlu bakmiyorlar arabanin yasindan dolayi.Bu soyledigin hatlarda calisan arabalar cok mu yenidir?Fikrim yok int ortaminda da fazla bilgi edinemedim.Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.Saygilar

Üye233 yazı
Tesekkur ederim fersa bilgi icin.saygilar

Üye233 yazı
Guncel

Üye233 yazı
Arkadaslar konu kapanmistir,herkese tesekkur ederim.Saygilar