Yurtdisinda bulundugum zamanda calistigim alisveris merkezinde bir standta su asagida videosu gorulen yapay kar satilmaktaydi. Genelde yilbasi oncesi satilir. Ama cocuklar icin oyun amacli da satiliyor.
Zararli olmayan bir toz var..Su ile karistirinca suyu oldugu gibi emiyor ve yapay kar olusuyor. Cocuklar icin tasarlanmis bir sey. Bence bu da satilabilecek bir urun.
yetiskin kafasiyla dusunmemek gerekir boyle urunleri...eminimki cocuklar bu urunu bayilacaklardir...ilk etapta marketlere girmeyi dusunmektense direk sokak tezgahlarinda kolayca pazarlanabilecek bir urun ,ayni eskiden isporta satilan dans eden cicekler,cim adamalr gibi buyuk bir patlama yapabilecek kapasitede..turk insani meraklidir bu tur absurd seylere..bence kucuk bir yatirimla deneyin derim..kaybedecek birseyiniz yok
Dostum bahsettiğin malzeme bendede var. Ama gerçekten sadece çocuklara satabilirsin. Ama sonuçta oyuncak sektörü okadar geliştiki çocuklar artık zor beğenir oldu. Bak çocuktan bahsediyorum. Gülünç ama gerçek. 4 yaşında çocuk play station larla bilgisayarlarla uğraşıyor, ha daha alt yaş grubu dersen onlara hitab eder. ama marketlere girmek ve bu sektörde yer almak gerçekten zaman ve maddi birikim gerektirir. Bunun dışında gece kulüpleri veya disco lar yada bunu satıp satabileceğin her mekan bu malzemeye ön yargılı bakıyor. yaşadım biliyorum. Umarım düşündüğün gibi olur.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz