Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Akıl Akıldan Üstündür

BaşlatanKARTALCANTarih18/07/2012 18:53:34Yorum13

İlk mesaj
Üye119 yazı
CAN KARAMANOĞLU
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye60 yazı
yeni yasaya göre hava parası hakkı yasal hale geldi falan diye bi yazı okudum bugün detaylarını bilmiyorum tabi
buarada sizin devir hakkınız yok diye anladım ancak yazı devrik cümlelerden dolayı pek anlaşılır olmamış gözden geçirin isterseniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye628 yazı
Çok uğraştım ama anlayamadım bende:-(

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye72 yazı

Sanırım şuan işletilen işletmeden pek memnun değil konu sahibi,devir etme hakkıda yok ama devir eder gibi bir işletmeyemi vereyim yoksa yine aynı dükkanda farklı bir işmi yapayım " diye soruyor ,koniks üyelerinin fikrini almak istiyor,ben bu şekilde anladım.(devir hakkı yoksa nasıl devir eder gibi başka bir işletme üzerine geçirilecek )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye223 yazı
Eğer şirketse şirketi devreder devir işini bu şekilde halletmiş olur

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye119 yazı
slm dostlarım anlatmak istedigim tam olarak '' pink'' arkadaşın anladığı gibi tşk,
evet ;konu anlatımım kusura bakmayın biraz karışık olmuş,
devir hakkı yok ama daha 5 yıl kontrat var benim adımdan devam edecek alan arkadaş ,sayet verirsem? onda bi sorun çıkmaz ama başka bir iş de yapabilirim o anlamda sordum, siz benim yerimde olsanız nasıl karar verirdiniz? fikirleriniz benim aklımdakileri şekillendirmekte yardımcı olacaktır esirgemeyiniz lütfen şimdiden herkeze yorumları için teşekkür ederim.
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gyda
Yeni Üye60 yazı
maddi ve manevi olarak gücünüz var ise bir sektör daha deneyin sonuçta dükkanın konumu iyi diyosunuz değerlendirmek lazım

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye119 yazı
sadece 1 atımlık kurşunum var malesef oda tutmazsa şansım tükenmesinden korkuyorum.

Üye116 yazı
peki bu işten kaç tl kazanıcaksın yaptığın yatırım kaç sene sonra geri dönecek bunlar hakkında bir kağıt kalem hesabı yapmanı öneririm.80 bin tl güzel para bence bende esnafım ben olsam veririm
lilanet

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf
Üye119 yazı
devir hakkı olmayan yere hava parasını düşünerek para harcanırmı? sonuçta siz o bebegi büyütüp emek sarfedeceksiniz?

Üye119 yazı
devir hakkı olmayan yere hava parasını düşünerek para harcanırmı? sonuçta siz o bebegi büyütüp emek sarfedeceksiniz?

Üye119 yazı
güncel

Üye119 yazı
güncel

Üye119 yazı
gerçekten en kötüsü kararsız kalmakmış sıkıldım açıkcası..