Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cam Silme İşi Hakkında Fikirlerinize İhtiyacım Var

BaşlatanveyronTarih18/07/2012 17:58:08Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
arkadaslar vitrin camları büyük olan magazalar agırlıklı olmak kaydıyla metrekare başı fiyatlandırarak her türlü cam silme işi nasıl bir fikir sizce.
Bu konuda arkadaşlarımdan cok tavsiyeler geldi bu işe girmem yönünde.ancak benim asıl takıldığım konu insanlar böyle bi hizmeti kullanırlarmı yada para öderlermi??bi kartvizit bastırıp dükkan dükkan dolaşarak müşteri toplanabilirmi?? ankara da bi temizlik firmasından fiyat aldım metrekaresini 3 tl civarı siliyoruz dediler.ben 1 tlden düşünüyorum.fikirlerinize ihtiyacım var
En karanlık zaman,güneş doğmadan hemen öncedir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye12 yazı
neden olmasın en çok iş kuyumcu dükkanlarından gelir Ankara da çarşıları dolaş teklif et kart bastır 25 tl filan zaten deneyerek anlarsın tutar veya tutmaz sermaye çok az olduğu için denemeye değer

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye628 yazı

Evet kardeşim bu iş istanbulda var zaten ve çok da güzel tutuyor. Ben kendi mağazalarımda da kullandım bu hizmeti. Ancak daha çok metrekare fiyatı olarak değil ortalama bir fiyat çok pahalı olmadan ,haftada bir gün iç dış bir kerede sadece dıştan , tabi nasıl anlaşırsan , ayda 4 kere sabah çok erken saatte gidip sabunlu su ile yıkayıp daha geç saattede içeriden sileceksin dükkan açıldıktan sonra , Ödemeleri aylık ücret alacaksın. Düzgün mağazalardan başla yan yana sıra ile dükkanları toplamaya başla. Sabah 6 da başlayıp dükkanlar 8 yada 9 da açılana kadar işlerini bitireceksin. sonrada elinde malzemelerinle diğer dükkanlara görünüp onlarında işini almaya çalışacaksın hepsi bu :-) başarılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye72 yazı
Bursa'daki AVM'lerde bu işi yapanları gördüm. Bir kova ve cam sileceği ile mağazalar kapandıktan sonra camları siliyor. AVM yönetimi ile anlaşmalı olarak yapabilirsin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye42 yazı
yorumlarınız cok guzel arkadaslar.tesekkur ederim hepinize.diger arkadaslardan da yorumlar gelırse cok sevinirim.
Sayenizde bu işe inanmaya başladım.

Yeni Üye42 yazı
birde fiyatlandırma konusunda nasıl hareket etmeliyim???
Sayın VSL ortalama bir fiyat diyorsunuz bunu biraz açarmısınız??

Üye345 yazı
sonuç........... bu işi yaptınızmı yoksa fikir aşamasında kaldımı
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye546 yazı
bendende nazizade bir fikir olabilir.Cam sil icin anlasirsan ayda birde eski tip darabali is yerindeki daraba yanlarini yaglayabilirsin.Cok basit bir is yanik yag aliyor ve bir sopanin ucuza bez bagliyorsun ve yagliyorsun mantik bu basit is mutlaka gormussundur.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy