Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Köpek Maması İşi. .

BaşlatankurdogluTarih29/06/2009 17:32:12Yorum11

İlk mesaj
Üye329 yazı
köpek maması yeni bir sektör ve cok büyük paralar bu işte dönüyor .mesela kafa derisi ,gırtlak, dana kamışı vb. ürünler elimizde mevcut oluyor ve daha fazlasını bulabilme imkanım var ,bu işten anlayıp bana yardımcı olmak isteyen varmı?
kurdoglu24@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye192 yazı
tebrikler çok iyi bir fikir,umarım başarırsın,
yurddışından ithal edip Türkiye de paketleyip pazarlayabilirsin,araştırmanda fayda var....

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye118 yazı
Türkiyede bu işi senden daha önce düşünüp yapan kişiler var arkadaşım. Örneğin Lesa Yem ve Gıda Tuzla TEPEÖREN de.... Oradan uygun alıp Petshopta satabilirsin istersen iyi kar bırakır...
(POPULERSTORE)
0533 766 03 64

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye86 yazı

Bir zamanalar Türk bir markanın böyle bir girişimi vardı.Adı Goody olması gerekiyor sanırım.Üretime başlamışlardı.Ancak şuanki durumlarını bilmiyorum.Çeşitli yerlerde hala satışta galiba.
"Bir işi başaracağıma da inansam, başaramayacağıma da inansam hep haklı çıkarım" Henry Ford
"Hayat gelecek için planlar yaptığımız sırada yaşadıklarımızdan ibarettir."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Üye329 yazı
Arkadaslar hammaddeyi biz bulup paketlemek yaparsak acaba pazar sorunumuz olurmu yada sadece hammaddeyi bulup fason olarak bu firmalardan birine tedarik etsek dahamı iyi olur .Biliyorsunuz TÜRKİYE de her iş tekelleşmeye dogru gidiyor buyuk firmalar bizim gibi küçük iş yapacak girişimcileri anında yutarlar çok basit bir hesap yapalım kar oranına bakın 1 kg kuzu işkembesi 0,70 kuruş kurutulduktan sonra net 0,400 gr kalıyor ve 0,200 gramı yaklaşık olarak 5 tl civarında satıyorlar cok büyük paralar bu işte dönüyor kurutma ve pazar işinden anlayan arkadaşlar varsa görüşmek istiyorum hammadde ve sermayade sıkıntımız yok..iyi çalışmalar..

Üye118 yazı
Evokati bahsettiğin GOODY markasını üreten firma zaten LESA'dır. Bunun yanında iç ve dışpazara ürettiği farklı kalite ve isimde ürünler mevcuttur. Kulağıma geldiği kadarıyla PINAR Grubu da buradaki yüksek kar marjının farkına varmış ve Kedi Köpek Maması işine girecekmiş. Fizibilite Çalışmaları yapıyorlarmış.
(POPULERSTORE)
0533 766 03 64

Üye329 yazı
Bu işe hemen hemen herkes heveslide yapabilmek lazım bende un var seker var ama helva yapıcak usta yok işin özü bu.. :))

Üye118 yazı
Mama işi o kadar basit değil gerçektende... Bir mamanın formülü için Veterinerlere formül başına 7500 tl. ödüyorlarmış. Duyunca çok şaşırmıştım. Demekki adamlar kazanıyorki veriyorlar değilmi? Birde sürekli hijyen kontrolleri var bence karlı olduğu kadar zahmetlide bir iş... :((
(POPULERSTORE)
0533 766 03 64

Üye329 yazı
evet zahmeti var ama kar oranı belli ürünlerde nerdeyse yüzde 500 lere kadar cıkabiliyor..

Üye329 yazı
guncel.....

Yeni Üye67 yazı
bır aydır arastırdıgım bır iş... basıt ve yuksek gelırlı.. ama arge si yogun olan bı sektor... makınalarına kadar arastırdım. sermaye cok ıstemez. ama çöpe atılan sakatatı toplar hayvana yem dıye satarım dıyorsan hıc deme.. yemezler.. bence ufak bı deneme yap uretecegın malzemeyı uret.. cok guzel bı urun tutturur sokakta gordugun her hayvan urettıgın urunu yerse bu işe oyle gır. kedı - kopek maması alan ınsanlar ıcın hayvanları cok onemlıdır. guvenmedıgı urunu alıp yedırmezler.. vs vs.. bence kesınlıkle gır bu işe..
aykut

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Asker