Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dubai İs İmkanlari Hakkinda Yardim

Başlatandubai12Tarih17/07/2012 20:31:35Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaslar sabahtan beri sizin sitenize takildim kaldim cok guzel bir forum cidden neyse ben sorularima geceyim hemen.
1-)Dubai'de babamla birlikte bir sirket kurmayi planliyoruz seneye burda babam insaat isi ile ugrasiyo ama orda babam ve ben kuracagim icin ortaklari olmayacagi icin insaat olmayacak buyuk ihtimal lojistik dusunuyoruz sizler neler oneriyorsunuz.
2-)Dubaide sirketi kurduktan sonra mesela (Fransa,Italya) herhangi bir ulkede ofis tarzi bi yer acinca vergiden muaf kalabiliyormuyuz? Muaf dedigim anlamayan arkadaslar olursa soyle soylim sirketi aslinda baska bi yerde kurucaz ama dubaide vergi olmadigi icin orda kuruyoruz ve asil istedigimiz ulkeyede ofis gibi bi yer aciyoruz.
Simdiden tesekkurler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye32 yazı
Bence bulunduğunuz sehrin ihracatcılar birliğine gidip oradan net bilgi alabilirsiniz.
Dubai konusuna gelince, Dubai yanlış bir seçim. Şayet herhangi bir Ab ülkesinde branch acmak istiyorsanız, o zaman Dubai de gidip te firma kurmanın bir anlamı yok. Turkiyede bir şirket kurun, ve istediğiniz herhangi bir ulkedede branch acın. size ne faydası olacak söyleyeyim. sadece yurtdışında turkiyeden ***üreceğiniz elemanlar işçiler için o ülkede ssk ödemeyeceksiniz, çunkü elemanlarınız turkiyedeki firmanın elemanları olarak görünecek. ama yerli eleman calıstırırsanız, her türlü vergisini vs bulundugunuz ulkeye ödeyeceksınız. kısaca hiç bir faydası olmayacak. ancak şöyle bir faydası olacak, turkıyede fırmanız bulundugu ıcın, yurt dısında sube yada yenı bır şırket kurarsanız, devletimiz oradakı masraflarınızın % 70 ini karşılıyor (konaklama kirasi, iş yeri kırası, yolparası vs) daha net bilgileri ihracatcılar birliğinden ulasabılırsınız.
Altan EYUPOGLU

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Altan Bey oncelikle zahmet edip cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim.
Dubai konusu 5 gunluk bir tatilim olmustu ve tam bana gore bir yer arabalar ucuz benzin ucuz tam bir araba delisiyimdir bu arada :) Oncelikle verginin olmayisi kazancinizin yuzde yuz sizde kalmasi en buyuk avantajlarindan birisi bence ve burda is olanaklari daha fazla gorunuyor bunun yaninda yurtdisindan islerde gelebiliyor tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bu yuzden Dubai tercih ettim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye81 yazı

merhaba firmam mermer ihracatcısı ve uzun yıllardır çin dubai arap ülkeleri ve amerikaya ihracat ediyoruz
şirketimizin dubaide şirketi ve çinde 4 tane ofisi mevcuttur.
inşaat sektöründe mermer talepleriniz olursa size yardımcı olabiliriz.
Ramazan ERSAN
A PLUS MARBLE

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Ythalat / Yhracat
Üye177 yazı
Merhaba,

Libyayı düşünürseniz yardımcı oluruz. Danışmanlık değil direkt olarak işe dahil oluyor ve işin başında duruyoruz.

Selamlar,

Özgür KALE
Özgür KALE
Founder - Foreign Trade Manager
academic Elevator & Escalator Technology
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Yerleşim Türkiye / Antalya YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye4 yazı
Volkan bey oncelikle tesekkur ederim.
Yerel ortagin %51 sahibi oluyor yabanci sahista %49 sahibi olabiliyor fakat Serbest bolgede kurarsaniz eger %100 yabanci kisi sirketin sahibi olabiliyor bizde bunu dusunuyoruz zaten.
Ve 2005 ile 2012 arasinda yasa farki muhakkak vardir diye dusunuyorum.

Yeni Üye4 yazı
Bende zaten size birşey söylemiyorum bende bildiklerimi aktarıyorum ve çok teşekkürler yardımınız için.

Yeni Üye22 yazı
Dubai her yonden avantajli beyler, donen miktarlar, is hacmi, firmalarin/yatirimcilarin yuzunu her daim gulduruyor.
Ben son 5 yili askin suredir dubai-abudhabi calisiyorum,
yasam standartlarindan kultur seviyesine, ticari hacminden ulke yonetim yapisina kadar herkes memnun.
Tavsiye ediyorum ve destekliyorum. Sorulariniz varsa da yanitlarim
Global Expo Management Group Dubai-UAE

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye23 yazı
Merhaba EAKSOY. Ayakkabı imalatçısıyım. Ayakkabı üzerine bir çalışma yapma imkanımız var mıdır acaba. Bilgi verebilir misiniz. Teşekkür ederim.

sadik_tuncer@hotmail.com
saholu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye22 yazı
Sadik bey, araplara-avrupalilara ve dogu ulkelerinden gelenlere ayri ayri urun calismasi yapilabilir, ayakkabida talep fazla ve sektorde acik mevcut. Ozel mesaj bolumunden detayli konusabiliriz
Global Expo Management Group Dubai-UAE

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Dany?manlyk