Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Spor Salonu Mantıgı

Başlatanadalı1Tarih13/07/2012 11:57:03Yorum36

İlk mesaj
Üye410 yazı
sn arkadaşlar öncelikle bu işi bilenlerin hatta salon işletenlerin yorum yazmasını dilerim,konuya gelince bir spor salonu düşün çok lüx degil sıradan ama çokda kötü olmayacak,giriş fiyatı aylık maximum 100 tl olabilir varsayalım,100 kişide spor yapan müşteri olsun ,yani 10000 tl aylık gelir ,giderlere bakalım ,salon kirası yerine göre 3-4000 tl den aşagı zor olsa gerek büyük bir alan,spor lisansı olan ve yardımcı kişi maaş ve sigortaları,elektrik ,su,vergiler ,reklam vs giderler,muhasebe ,günlük yemek,temizlik vs giderler vs vs vs eee bu salonlar nasıl para kazanacak? salon işletmeciliginin mantıgı nedir ?lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Üye410 yazı
sn gakjan bey size msn den daha rahat konuşmak isterim, size mail gönderecegim eklerseniz bilgilerin çok yardımcı olavak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
bencede geleceği olan bir iş bizim gibi spora 3.dünya ülkesi kafası yaklaşan ülkeler artık uyandı sporu ileride nerdeyse mecburi yapacaklar.çünkü spor yapmak lüks değil sağlık devlet sporu teşvik ediyor doktorlar bile diyor insanlar spor yapsın bizim işimiz azalır hele sosyal güvenlik kurumu vara yoğa hastalanan insanlardan kurtulur ben belediyenin ücretsiz fitnes salonuna devam ediyorum hemde lüks 7.katta havadar temiz 2 yıl oldu spor yapmanın faydasını hissediyorum inanın ciddi anlamda 3 yıl spor yap ömrün 10 sene uzar.salonda 75 yaşında ama bedeen 60 yaşında gösteren amcalar var adamlar aralıksız spor yapıyor.yani spor hocalığı yada spor salonu işletmeciliği ciddi anlamda gelecekte çok karlı işlere açık ama dediğim gibi devlet desteği şart

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye9 yazı

Önümüzdeki 10 yıl Türkiye pazarı için en popüler iş dalıdır bilginiz olsun,yatırım şansınız var ise düzgün lokasyon şartı ile deneyin derim.Tavsiyem site sosyal tesisleri işletmeleri,hem fazla inşaat maliyeti gerektirmez hemde site ortak giderlerinden pay alacağınız için masrafın büyük bir kısmı çıkmış olur,gerisi sizin dışarıya satacağınız üyeliklerdir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sporcu
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum. Ben de antrenör bir arkadaşımla ortak spor salonu açmayı düşünüyoruz. Maliyetler burada yazılanlara göre arttı bir hayli gözlemlediğim kadarıyla. 400 m2 bir salon için sıfırdan anahtar teslim bir yer yaptırsak ne kadar bir maliyetimiz olur? Ben daha çok mimarlık ve inşaat masraflarını merak ediyorum. Ankara'dayız. Bir de sizce spor salonuna yatırım yapmak hala mantıklı mı? Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bir girişimci, bin işsizi besler...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye177 yazı
3 bin metrekare civarı iyi bir spor salonunun maliyetini söyleyeyim size.Tabi işi bilen iyi fiyatlar alabilecek kişiler için geçerli bu rakam.Yaklaşık 3.5 milyon tl.Yani gayet iyi bi yer oluyor kapalı havuzundan spasına kadar ancak asla off ne harika yermiş falanda demessiniz.Kirası bile 30 bin tl falan mekanın.Ben ufak çaplı kirası düşük mekanlar açmanın çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Bahsettiğim salon aylık 100 bin liralık satış yaptıktan sonra kar etmeye başlıyor varın gerisini siz düşünün.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret