mrblar. konya da ikamet ediyorum elimde 8000 ytl sermayem var.nasıl bir iş kurmalıyım.elektronik aletlerle ilgileniyorum(telefon,dvd,bil.,ses sistemleri vs) sizce sermayem yeterlimi?veya başka bifikri olan varmı.yardımlarınızı bekliyorum.
sayın musteyis bence bekle şu anda bi işe para baglamak iyi olmaz mesale ben kendim esnafım 10 yılı geçkindir böyle bi durgunluk görmedim helede bizim konyada daha fazla kriz olur konya sadece bugday arpaya bakar piyasası bilirsin ben derim ki biraz dur
Merhaba, bence kendi fikirlerinizle hareket etmeniz daha doğru olur. Benim sadece size ufak bir önerim var düşündüğünüz sektör hakkında işe başlamadan önce iyi bir fizibilite çıkarın. Ayrıca risksiz iş yoktur bunu unutmayın. İşe başlayan riskleri göze alır. muhammetk'nında dediği gibi, son 1 yıldır ciddi bir ekonomik kriz var. Piyasada nakit akışı yok. Bu yüzden bir çok iş yeri kapanıyor. İş kurmak için çok kötü bir zaman bu da aklınızda olsun.
çok teşekkür ederim hepinize ben hala araştırıyorum kime sorsam bekle diyor zaten bkleyelim bakalım.saygılar...
yetis
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz