Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plastik Şişe Geri Dönüşüm

BaşlatanistanbulluwmTarih04/07/2012 21:52:01Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Plastik şişe geri dönüşüm ile ilgili araştırma yapıyorum bir kaç sorum var bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1- Güncel fiyat listesi istanbul kimi yerde 450 başka yerde 800 yazıyor

2- Anladığım kadarıyla geri dönüşüm tesislerinde yapılan işlemlerin çoğu kirlenen plastiği yıkama şeklinde oluyor ve en sonunda kırma makinesiyle toz halinde fabrikalara hammadde olarak satılıyor benim merak ettiğim bir kırma makinesi alıp topladığımız plastik şişeleri yer kazanma açısından kırma makinesiyle kırıp satsak zararı olurmu.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye13 yazı
Kırılmış pet şişenin içindeki kumtanesi, tortu ve metal nereden ve nasıl karışıyor onu anlam veremedim..? PLASTİKLER HAKKINDA TAM GERÇEK BİLGİSİ OLMAYANLAR, BİLGİSİ DIŞINDAKİ KONULARA BENCE HİÇ DEĞİNMESİNLER.. Plastik işlemek çoçuk oyuncağı değil arkadaşlar.. Gerçekten bilgi yardımına ihtiyacı olan kişilere yanlış yönlendirerek, zarara uğramalarına sebeb olmayalım.. Saygılarımla... Kimya ve Plastik Müh. Mutlu KARA
mr*

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ymalat
Üye280 yazı
elimde bulunan baskılı peçete makinası,asit gofrajlı dispanser peçete makinası ve laminasyonlu z katlı havlu makınasını satmayı dusunuyorum..ilgilenenlere duyrulur...

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Di?er