İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Reklamcılıkla İlgilenen Kişiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorumG
Üye964 yazı
23/03/2008 : 23:05:04#1
Web sitesi
Alıntı
Sana bu konularda istersen yardımcı olabilirim.
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
M
Yeni Üye85 yazı
25/03/2008 : 18:43:36#2
Web sitesi
Alıntı
G
Üye964 yazı
25/03/2008 : 21:04:11#3
Web sitesi
Alıntı
Neden ciddiye alınmayasınki? Neden, hangi amaçla tanışmak iastediğini yazarsan, senin dediğim kişilerle iletişime geçmeni daha kolay sağlarım.
Bu arada kullanıcı bilgilerimden bana e-mail gönderebilirsin..
Şansın bol olsun..
Yinede armadilloreklamajansının site adresini aşağıya kaydediyorum:D
http://www.armadillofgs.com/iletisim.html
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
M
Yeni Üye85 yazı
26/03/2008 : 17:27:47#4
Web sitesi
Alıntı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz