Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Atv Safari Turları

Başlatansemih_78Tarih25/06/2012 20:59:19Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
merhaba arkadaslar uzun zamandır aklımda olan yapmayı sevdiğim bir iş var atv kiralamak tabi bu hayalimi antalya bodrum kemer vs. yaşam kalitesi yüksek bi yerde yapmak istiyorum aslen karabüklüyüm bu yıl antalyaya bi otele gidiyorum hem çalışıp hem çevre edinip görmek için öğrenmek istediğim orada atv turu için yol olayı nasıl olacak çamur çukur vs. olması gerek olabildiğince manzaralı arazi gerek yani müşteri tatmin olmalı 15.000tl yol masrafı olarak düşündüm 6 adet peşin 4x4 atv 6 adet de krediyle almak istiyorum toplam 12 adet bi noktada ufak bi konaklama alanı lazım tabi aklımda olanlar bunlar bana daha nasıl engeller çıkar acaba bu tur düzenleyen firmalar bana devamlı turist getirir mi müşteri sıkıntısı olur mu bu konuda bilgisi, fikirleri veya tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum teşekkürler.....
SeMiH

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye58 yazı
merhabalar sahibinden de go-kart ilan bölümünde ilan verdim resimleri görebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
Yeni Üye58 yazı
Motorsiklet parçacısının elinde kalmış parçalarla yaptım aracı. 80 90 yapıyor çıkmadığım tepe kalmadı. çift motorlu ve motorlarda bağımsız olduğundan. Tekerin biri patinaj yapsa öteki aracı ***ürüyor. Keyfine doyumyok nereye gitsem herkezin bakışları üzerimizde oluyo.

Üye144 yazı

link atabilir misin... bakmak istiyorum

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye58 yazı
sahibinden ) yedek parça ) go-kart)çift motorlu arac

Yeni Üye1 yazı
Dostum Ben İstanbul'da ATV Safari işi yapıyorum ve ben de Karabük'lüyüm....Sakin çok güçlü araçlar ve 4x4 lerle tur yapmaya kalkma, yoksa her gün ambulans kaldırırsın..Yardım istersen araman yeterli, sana sistem ve araçlar ile ilgili her konuda bilgi verebilirim... 507 335 32 33 - atvsafari@mail.com
leonas

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Foto?rafçy