Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kozmetik Dükkanı

BaşlatanhlykrksTarih22/06/2012 12:03:34Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhaba,ben Ankara Kazan ilçesinde oturuyorum.Buraya taşınalı 1 yıl oldu. Kadınların gidip ihtiyaçlarını karşılayacağı bir kozmetik dükkanı yok.Sizce bölyle bir yerde bu iş yeri kazanç sağlar mı? Nasıl bir çizgi içerisinde bu işe başlamalıyım,nerelerden ürünlerimizi alırım dükkan dizaynı nasıl yaparım küçük ama kaliteli bir dükkan kurmak istiyorum yardımcı olur musuz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye58 yazı
beyefendi iyi günler.parfumor adında açık parfüm mağazalarımız mevcut.''de'' parfüm olarakta parfüm markamız mevcut.sadece parfüm mağazası olarak çalışıyoruz.dükkanın dizaynınıda biz yapıyoruz.ortadoğu ve afrika ülkelerine ihracat yapıyoruz.ürünlerimiz müşterilerimiz tarafından fazlasıyla takdir toplamakta.sizinle çalışmaktan mutluluk duyarız.

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
kazanda bayanlar,kozmetik ihtiyaçlarını daha çok süpermarketlerden karşılıyo,kozmetik kesinlikle iş yapar.ürün konusunda bi kazanlı olarak yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı

Kadınlar kozmetik alıyorlarmı , ne alıyorlar , niye alıyorlar ?
İnşaat amelesi

Yerleşim Türkiye / Adyyaman
Yeni Üye1 yazı
merhabalar. ben 5 ay once 14.000 nufuslu bır ılcede kozmetık dukkanı actım.oncelıkle satıs yaptıgım urunler açık parfum , renklı kozmetık di.fakat esımın tavsıyesı uzerıne takı ve saat ısıne gırdım.ıyıkıde gırmısım.cunku bayanlar ıcın takı olmassa olmazlardan.benım çaprazımda 1 parfumcu daha vardı fakat benım dekorasyonum ve ıs yerımın gorsellıgı sayesınde kendısı ıs yerını kapattı.buda benım cok ısıme yaradı.ve artık herkes alıstı.
ben kendı iş yerım ıcın sana ortalama gunluk curomu soylemek ıstıyorum.ve hıcde abartmıyorum : 90 tl sen hesabını yap.her urunde % 100 karmarjı ıle satıs yapıyorum.egerkı ıstersen nasl bır dekor yapacagın konusunda sana ıs yerımın resımlerını atabılırm.
www.toptan-kozmetik.com

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
iyi akşamlar arkadaslar bu iş için ne kadar bi bütçe gerekiyor basta işe başlamak için arkadaslar
MUTO

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama