Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fatura Ödeme Noktaları

BaşlatanozdoganmuTarih19/03/2008 00:07:05Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye90 yazı
bu iş hakkında bilgisi olan varmı avantajları dezavantajları ne gibi şartlar gerekiyor?
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye3 yazı
YOK ARKADŞ SAKIN GİRME BEN ARASTIRDIM 9000 DOLAR TEMİNAT İSTEDİLER AYRICA DÜKKANIN İŞLEK BİR YERDE OLUCAK VE ONLARIN İSTEDİĞİ GİBİ DİZAYN EDİCEKSİN RENGİNİ FALAN HER FATURA BASINDAN 1 YTL ALICAKSIN O SENİN KARIN OLUCAKMIŞ AMA KİME SORDUYSAM İKİ ÜÇ EVE BAKANLAR HER AY 3-4 MİLYON ÖDİCEKLER KİMSE BUNU YAPMAZ DEDİ.SEN BİLİRSİN AMA FİRMA KİME BAĞLI O BİLE BELLİ DEĞİL .SAYGILAR.

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye5 yazı
arkadaşlar ben de araştırdım bu işi bu firmların hepsi böyle 10.000 dolardan aşağı teminatsız veren yok bayiliğini bi kaçtane var oda tahsilat yapılacak programa 3.000 YTL İsityor.Fakat vatandaştan ek olarak ücret almak çok zor hatta imkansız birşey.Geri dönüşüşü olmayan bir yatırım.Teminatında adı teminat bi kere verdinmi gidiyor paran,Birdaha geri alamıyorsunuz. ben bu işi ciddi ciddi yapacaktım bizzat yapan biriyle görüştüm.Halinden hiçten memnun değil git pazarda simit sat daha karlı dedi en azından 3'e alırsın 5'e satarsın benden söylemesi secoita nickli arkadaşım, senin dediğin firma hangisi yazaran birde onu inceleyelim ben bursada açmak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye71 yazı

herkese merhaba,
benim merak ettğim konu insan bir yılda 250.000 ytl kazanabilirmi(net)normal vatandaş için geçerli.çünkü net bu kadar kazanç varsa demekki işin maddi yönünü çözmüşüz demekmiş.ama bu şekilde kaç kişi kazanabilir sizce .o kadar basitmi arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
Yeni Üye71 yazı
herkese merhaba,
benim merak ettğim konu insan bir yılda 250.000 ytl kazanabilirmi(net)normal vatandaş için geçerli.çünkü net bu kadar kazanç varsa demekki işin maddi yönünü çözmüşüz demekmiş.ama bu şekilde kaç kişi kazanabilir sizce .o kadar basitmi arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
Yeni Üye7 yazı
Bence Fatura Bank mış vs. gibi sistemlere güven çok az En azından ben ödeme yapmam. ve de teminat ödemeye program almaya vs işlemlere hic gerek kalmadanda yapılabiliyor bu iş. biraz araştırmak lazım.
Hamle Kar, Beklemek Zarardır

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Yeni Üye86 yazı
Bence fatura ödeme noktaları çok mantıksız. Ben şahsen tüm faturalarımı bankalardan ödüyorum. Banka bana diyor ki bana 2 tana ödeme talimatı ver,bende senden yıllık para kesmeyeyim diyor, bende hem kesintiden kurtuluyorum,hem de faturalarımı takip etmekten kurtuluyorum. Tek tek onların son ödeme tarihlerine bakmak bile sıkıntı, bankalar bence bu işi öldürdüler. Hiç uğraşmayın,gerçekci ve mantıklı işlere bakın derim ben.
İŞİNİ BİLEN DAĞDAN KERVAN AŞIRIR,

İŞİNİ BİLMEYEN DÜZOVADA YOLUNU ŞAŞIRIR....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye90 yazı
arkadaşlar fikirleriniz benim için değerliydi.hepinize teşekkür ediyorum önemli olan istişare etmek.detaylı fikir almak için secoita arkadaşım görüşmek isterim seninle bu konuyu mail yazarsan
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye18 yazı
veznet.com a bakmanızı ve bu işi yapmak isteyenlerin irtibata geçmelerini söyleyebilirim. ben de bu işi yapıyorum. eğer 6 aylık sermayeniz varsa ve işinizi iyi takip ederseniz bu iş güzel para kazandırıyor...
armide

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye1359 yazı
www.smilepratik.com a da bak derim.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye56 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - musti_900
AŞAĞIDAKİ ÜRÜNLERİN HEPSİ AMA HEPSİ SADECE 3500 TL.SADECE DÜKKAN BULUP KİRA ÖDEYECEKSİNİZ.

AD. EPSON LX 300 YAZICI

1 AD. LİSANSLI PROGRAM (SADECE PROGRAMI 2,250 TL YE ALDIM.)

2 AD CHAL SHOP (KONTORLU TEL GÖRÜŞMESİ

2500 AD. MAKBUZ

VEZNE MASASI

DOSYA DOLABI

TEL.İÇİN DUVARA MONTELİ 2 AD. KABİN

1 ER ADET IŞIKLI VE IŞIKSIZ TABELA

1 AD CEKMECELİ KOMİDİN

GEREKLİ OFİS MALZEMELERİ

ARABA İLE TAKAS OLUR ÜZERİNE ÜCRET ÖDENİLEBİLİR.ADANADA 1 GÜNDE 300-500 FATURA KESEN YERLER VARDIR.FATURA BAŞINA 1 TL ALIYORSUNUZ.SÜPER KAR MARJI OLAN BİR İŞ.BEN EK İŞ İÇİN DÜŞÜNMÜŞTÜM OLMADI.

hepsi 2500 tl.acil paraya ihtiyacım var.
mustafa hatipoğlu
544 656 93 66

peki neden olmadı biraz açarmısın bende bu işi düşünüyordum fakat bu yazıları okuyunca içim karardı

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Y?siz
Yeni Üye56 yazı
ben işten çıkarıldım şuan işsizim ve az sermayeyle kazançlı bir iş yapmak istiyorum artık onun bunun yanında çalışıp sömürülmekten bıktım lütfen bir fikir verin bu arada marsin deyim

Yeni Üye56 yazı
ben işten çıkarıldım şuan işsizim ve az sermayeyle kazançlı bir iş yapmak istiyorum artık onun bunun yanında çalışıp sömürülmekten bıktım lütfen bir fikir verin bu arada mersin deyim

Yeni Üye96 yazı
arkadaşım bak sana açık konuşayım bu işi kurmanın çok kolay yolu var ama piyasada çakal dolu ben bi firmayla çalışıyorum ve bi bankayla anşaması var 8 aydır bu firmaylayım ama banka benim adımı kullanamazsın sadece sana sınırsız ödeme yetkisi veririm demiş ve bizde bu şekilde çalışıyoruZ anlaşma içinde çok uygun bir fiyat verdik bu şekilde bi firmayla anlaşamazsan zaten online fatura ödeme limtleri bankalardan aylık 20 lere düştü araştır ayrıca nerde yapmayı düşünüyorsun bu arada araştırmam sonunda 3000$ dolarlık programın daha iysini lisanslı olarak 500 tl ye aldım araştır soruştur cevrendekilerden fikir al siz nerelere yatırıyosunuz vs.. diye
Crasy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye56 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - debber
arkadaşım bak sana açık konuşayım bu işi kurmanın çok kolay yolu var ama piyasada çakal dolu ben bi firmayla çalışıyorum ve bi bankayla anşaması var 8 aydır bu firmaylayım ama banka benim adımı kullanamazsın sadece sana sınırsız ödeme yetkisi veririm demiş ve bizde bu şekilde çalışıyoruZ anlaşma içinde çok uygun bir fiyat verdik bu şekilde bi firmayla anlaşamazsan zaten online fatura ödeme limtleri bankalardan aylık 20 lere düştü araştır ayrıca nerde yapmayı düşünüyorsun bu arada araştırmam sonunda 3000$ dolarlık programın daha iysini lisanslı olarak 500 tl ye aldım araştır soruştur cevrendekilerden fikir al siz nerelere yatırıyosunuz vs.. diye

ben mersinde ikamet ediyorum ve yaklaşık 8 aydır burdayım ve kimseyi tanımıyorum malesef işimi kaybettim fatura ödeme noktası dediler kafama yattı gibi ama ayrıntıları bilmiyorum bir şirketle görüştüm yetkilivezne diye herşey tama takır 9.500 istiyor okadarparam yok aslında çok az var kredi çekmeyi düşündüm bu fatura ödeme noktası hakkında bana daha ayrıntılı bilgi verirmisin
sharky21@gmail.com

Üye546 yazı
Bu konu daha onceden de tartisilmisti ana hatlariyla su sekilde ozetlenebilir,

Bulundugunuz bolgenin ozellikleriyle para kazandirabilir de kaybettirebilirde.
Yukaridaki ile ilintili eger dukkaniniz bankalarla ic iceyse firma oturup mutlaka pazarlik yapin, sizi istanbulda yasayan biri ile karsilastirmasin
Daha once dolandiriciklara da konu oldular bunu mutlaka o firmalara anlatin, guvence isteyin, teminatin karsiliginda alabildiginizin azamisini alin
Eger kiraniz 2000 tl ve uzeri ise mutlaka iki kez dusunun cunku hizmet karsiligi kimse size 1-2 tl fazlasini vermez, gider bankaya garatili yatirir
Birde gaza gelmeyin, biz her yil yuzde bilmem kac buyuruz derler ama o sadece buyuksehir istatistikleridir, ve sadece cok sinirli bir alandir
Nakipoğlu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye56 yazı
FİRMALARA İLADA TEMİNATMI VERMEK GEREKİYOR YANİ TEMİNATSIZ BU İŞ YAPILAMIYORMU

Yeni Üye56 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - debber
ben sana yardımcı olurum arkadaşım ekle dogan_gn@hotmail.com

dostum ekliyorum seni merak ettim nasıl yardımcı olacan