mozdogan
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - musti_900 AŞAĞIDAKİ ÜRÜNLERİN HEPSİ AMA HEPSİ SADECE 3500 TL.SADECE DÜKKAN BULUP KİRA ÖDEYECEKSİNİZ. AD. EPSON LX 300 YAZICI 1 AD. LİSANSLI PROGRAM (SADECE PROGRAMI 2,250 TL YE ALDIM.) 2 AD CHAL SHOP (KONTORLU TEL GÖRÜŞMESİ 2500 AD. MAKBUZ VEZNE MASASI DOSYA DOLABI TEL.İÇİN DUVARA MONTELİ 2 AD. KABİN 1 ER ADET IŞIKLI VE IŞIKSIZ TABELA 1 AD CEKMECELİ KOMİDİN GEREKLİ OFİS MALZEMELERİ ARABA İLE TAKAS OLUR ÜZERİNE ÜCRET ÖDENİLEBİLİR.ADANADA 1 GÜNDE 300-500 FATURA KESEN YERLER VARDIR.FATURA BAŞINA 1 TL ALIYORSUNUZ.SÜPER KAR MARJI OLAN BİR İŞ.BEN EK İŞ İÇİN DÜŞÜNMÜŞTÜM OLMADI. hepsi 2500 tl.acil paraya ihtiyacım var. mustafa hatipoğlu 544 656 93 66 |
Yazıyı gönderen - debber arkadaşım bak sana açık konuşayım bu işi kurmanın çok kolay yolu var ama piyasada çakal dolu ben bi firmayla çalışıyorum ve bi bankayla anşaması var 8 aydır bu firmaylayım ama banka benim adımı kullanamazsın sadece sana sınırsız ödeme yetkisi veririm demiş ve bizde bu şekilde çalışıyoruZ anlaşma içinde çok uygun bir fiyat verdik bu şekilde bi firmayla anlaşamazsan zaten online fatura ödeme limtleri bankalardan aylık 20 lere düştü araştır ayrıca nerde yapmayı düşünüyorsun bu arada araştırmam sonunda 3000$ dolarlık programın daha iysini lisanslı olarak 500 tl ye aldım araştır soruştur cevrendekilerden fikir al siz nerelere yatırıyosunuz vs.. diye |