Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ticarete Yurtdisinda Baslamak, 20 Yasindayim

BaşlatantaegukgiTarih23/02/2010 23:23:46Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Arkadaslar ..... yasinda ........ yasayan bir arkadasinizim..
Bir sekilde turkiyeden alacacagim herhangi toptan bir mali yine burda toptan satarak ticarete baslamak istiyorum..
ancak nerden baslayacagimi bilmiyorum.
benim yerimde olsaniz siz ne yapardiniz..bu kardesiniz tavsiyelerinizi bekliyor...
ticaret nasil adi atabilirim??

Yerleşim / Orası BurasıMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye546 yazı
Kardesim emeklerinde basarilar dilerim sana, insallah muvaffak olursun. Ticaret zor zanaat ama hele bir de yurtdisindasin, daha da zor. Insallah basarili olursun . Konu biraz daha gelissin, benim de nacizane birkac fikrim olabilir sana.
Nakipoğlu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye43 yazı
Arkadaşım senin adına ne mutlu ki birşeyler açabilecek durumdasın.
Türkiyeden Özellikle Bursa bölgesinden neye ihtiyacın olursa söyle en azından sana kontakt bilgilerini ve istediğin ürünleri üretenlerin irtibatlarını geçebilirim.

Birkaç fikir atabilirim senin için ortaya.
Mesela havlu kumaş ve perdelik alabilirsin. Hem maliyetleri ucuzdur hemde tekstil ürünü olmalarından dolayı gümrük işleri biraz daha kolay olur.
Bunun dışında Zeytin - zeytin yağı ve türevleri olabilir.

Tabi bunlar ufak tefek fazla maliyet istemeyen öneriler.

Birde sermaye olarak ne kadar ne düşünüyorsun ve deneyimin olan herhangi bir iş varmı.
Bunları da verecek olursan daha fazla yardımcı olabiliriz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye46 yazı

merhaba arkadasım benımde moldovyada 1 gurcıstanda 1 ve turkıyede 1 fırmam var sana dıyebılcegım adımını ıyı at ıyı dusun sermayen kısıtlıysa tavsıyem lojıstıkden basla bır turk fırmasının subelıgını al ufaktan ve az bır sermaye baglı**** oda katılım payı baslıyabılırsın daha detaylı konusalım dersen gaap-group@hotmail.com ekle konusalım
Sende almakıstermısın.com !

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye35 yazı
Almanya´dan döner, pide, vs.. ticaretine gir. Hazir al, hazir sat, toptan.
IM- & EXPORT iside az sermayeli güvenli islerden.
Bilenle, bilmeyen bir olur mu ?.

Yerleşim Bermuda / YstanbulMeslek Politikacy
Üye102 yazı
hırvatıstan güzel yer türklerede vize istemiyor ondan dolayı daha çok severım hırvatıstanı :)))

orda ne satsan para kazanırsın.sadece 1 hafta 2 hafta gözlem yap kim ne çok alıyor alışverişte nelere talep var akıllı hareket etmen için bunlara dıkkat et bence.

pantolon alıyorlarsa ne tür alıyor bunlara çok dıkkat et modasını yakala oranın ondan sonra yolun açık olsun her boş vaktınde bunlara dıkkat et o ürünlere hıtap et.

bu sadece textıl için geçerlı degıl genel anlamda dediğimi yaparsan para kazanırsın

bol şans sana hayatında inşallah başarılı olursun

sormak istedığın soru olursa modarestposten@hotmail.com msn adresım ekle görüşelıim
www.kobihane.com

Yerleşim Ukrayna / TurkyyeMeslek Tekstil