Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kuzey Irak Ta İş

BaşlatanıraklıTarih07/06/2012 16:54:46Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye89 yazı
arkadaslar,
kuzey ırak ın canlı piyasasını duymayan kalmamıştır sanırım.erbil cok hızlı gelişen bir yer.türkiyede olupta erbilde olmayan birsey yok gibi.fakat ciddi bir ticaret hacmi var.ben süleymaniyede tercümanlık ve danışmanlık yapıyorum.buranın piyasasıda oldukca canlı ve yeniliklere acık.burada iş yapmak isteyen,ürünlerini piyasaya sürmek isteyen arkadaslara her konuda yardımcı olabilirim.ciddi anlamda iş yapmak isteyenler özeldende mesaj yazabilir.msn ekleyebilir.
irak79@hotmail.com

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye17 yazı
Merhaba ,

Çelik kapı imalatı yapıyoruz, o bölgenin bu sektör için oldukça canlı olduğunu biliyoruz, ciddi anlamda bu ticareti yapmak istiyoruz, işbirliği yapmak isterseniz detaylı görüşelim lütfen,
EMİNE YILDIRIM
SERHAT ÇELİK KAPI
EMAIL:info@serhatcelikkapi.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye61 yazı
Tekne , gemi üretimi/tamiri yapılabilinirmi.?
Çelik konstuksiyon işleri yapabilirsek nasıl olur.?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye89 yazı
kuzey ırak süleymaniye de kabası bitmiş ince işçiliği alabilecek firma aranıyor.su an halihazırda ekipler var.fakat 8000 den fazla villa konut var.işi üstlenebilecek firmalar veya kişiler irak79@hotmail.com iletişim adresim.

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
selamlar
8.000 adet konutun ince işçiliği diyorsunuz.ortalama işlem hacmi nedir rakamsal olarak ?

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
sayın ıraklı ,
çelik kapılarla alakalı detaylı bilgiyi mail adresinize göndermiştim, geri dönüşünüz olmadı acaba maili mi alabildiniz mi?
çelik kapı satışı hakkında bizimle işbirliği yapmak isterseniz ciddi anlamda destek olabiliriz,
EMİNE YILDIRIM
SERHAT ÇELİK KAPI
EMAIL:info@serhatcelikkapi.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı
arkadaşlar ben kuzey ırak süleymaniyede bir firma kurmak isti yorum haftaya cuma gidi yorum ön fizibilite yapı cam dış cepe ürünleri üretiyorum bizde söve olarak geciyor adı orda komusyon karşılıgı calışan arkadşlar la calışa bilirim ırak lı iş ortagı alabilirim yanıma varsa bildiyiniz tüccar görüşürüm veb adresim (www.atlantissove.com) gul-yapi@hotmail.com yavuz yılmaz
yavuz

Yerleşim Türkiye / YstsnbulMeslek Ymalat
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf