Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kuzey Irak İnsaat Projelerı Ve İnşaat Ürünleri İş

BaşlatanerdalygTarih15/05/2011 17:11:16Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Şirketimiz 2000 Yılın dan berı Irak da Faliyet gostermektedir.
Şirket merkezimiz erbil de dir. Kısaca Şirketimiz hakkında bilgilendireyim Şirketimiz Irak bolgesindeDevlet ihale yolu ve Kurumsal Şirketlerden inşaat projelerı alıyor. 2011 de aldıgımız projeler 3 Adet okul,Toplu konut ve 3 Ayrı elektirik olmayan yere elektirik çekmek Ihalesı almıstır.
Ve İnşaat ürünleri satışı yapmaktadır. 15 uzeri bayimiz bulunmaktadır. Çok sayıda İnşaat firmalari ile sözleşmemiz bulunmaktadır. Şirket gizlilik politikasından dolayı Refaranslarımızı veremıyoruz. Dohuk,axiri,erbil,ranya,gui,kerkuk,bagdat ve diyana olmak üzere bayılerımız bulunmaktadır.
Merkez bölgemiz erbil de sadece 5 adet Depomuz inşaat ürünleri için bulnuyor.
Şirketimiz iyi bir derece de çevre edinmiştir.
Ar-sen group Bünyesin de türkiye ve Irak ta 4 ayrı şirket bulunmaktadır.

İŞ FİRSATI İNŞAAT PROJELERI VE İNŞAAT ÜRÜNLERİ
Kendıne güvenen mütahit inşaat firmaları Toplu.konut.hastane.Okul.bina ve tünel yapabilecekç
Kendine güvenen yenilikçi işi çok iyi ve 1 kalite yapabilecek İnşaat firmaları ile çalışabiliriz.

İnşaat ürünleri
Şirketimiz inşaat ürünleri satmaktadır.
Sizde inşaat ürünlerinizi Irak satmak istiyorsanız. Şirketimiz ile iletişime geçiniz.

AR*SEN GRUOP
Adres100 METRE Uzeri Ruzgarı Hastanesi yanı Irak/erbıl
Tel- 00 964 750 759 54 78
Tel*00 964 750 323 93 18
E-mail erdalyg@gmail.com (Bu maıl adresine atarsanız sevinirim
Şirket mail-info@arsengrup.com

Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye29 yazı
SAYIN YETKİLİ . ben yavuz yılmaz istanbul dan yazı yorum kuzey ırakta yatırım yapmak isti yorum dış cepe kaplaması ve aksasuarları üretiyorum kısaca bizde söve olarak geciyor ismi veb sitesi adresini de göndriyorum size bakıp bana yardımcı olur sanız cok memnun olurum tabi benim düşündüyüm bölge süleymaniye siz ne dersiniz bilmem siteadresi (www.atlantissove.com) burdan üretimini yaptıgım ürünleri görme şansınız olur . orda şirket kurucam bunu icin ordaki satıcı ve tüketiciler olarak bana yadım cı olursanız sevinirim şimdi den teşekkür ederim iyi calışmalar.
yavuz

Yerleşim Türkiye / YstsnbulMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı

Merhabalar Erdal Bey,
Kuzey ırakta işyapmayı düşünen İstanbulda çeşitli taahhüt ve müteahhitlik yapan bir firmayız.
Irakta güncel olan bir ihaleye teklif verelim.ilk etapta bir üst yapı projesi olsun.İşin ilerleyişine gör büyük çapta işleri üstlenebilirz.
İyi Çalışmalar

b.akkoca@imyapigroup.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf