Ana içeriğe geç

İş Dünyası

İstanbul Fatih Simit Arabası

BaşlatanummetTarih07/06/2012 16:34:01Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar istanbul fatihde simit Arabası ile simit satmak istiyorum fakat kime başvurucam bilmiyorum her yer tutulmuş gibi bazen satıcıların değiştiğini görüyorum satan kişi nereye haber veriyorda bu kadar çabuk satılıyor, Bu işlerle zabıtamı yoksa belediyemi ilgileniyor, simitçiler kira ödüyormu? Bu konu hakkında yardım edecek varmı? Acil Lütfenn

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye44 yazı
fatih belediyesi size en doğru bilgiyi verecektir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye93 yazı
herstyle istiyorsan çık bir dene kaç gün satış yapacaksın :)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye14 yazı

simit Arabası ile simit satmak istiyorsan belediyeye başvur veya simit satan kişiler devrede biliyorlar diye biliyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar yeni fikirlerinizi bekliyorum acill Bu Fatih belediyesinde kime başvurucam

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye537 yazı
bak sakın kafana gore araba ıle cıkma zabıtanın bıle ruhuna fatıha okutacak pıslıklerle karsılasırsın benım cok yakın akrabamı buna benzer bı ısten meydan dayagı yedı hak da ettı kanımca en guzelı beledıyeye gıt sor burada beledıye baskanı yada encumenı yada ılgılı bı beledıyecı bulamazsın

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye658 yazı
Arkadaşım selamlar KONU HAKKINDA FATİH BELEDİYESİNİN İŞGALİYE ÜCRETİ ALDIĞI FIRINCILAR VAR onlara başvuru yap onlar sana yer ayarlıyorlar ister ücretli çalışırsın istersen işgaliye parasını kendin verir kendi hesabına çalışırsın dikkat etti isen fatihte tüm simit arabalarının üstünde fatih belediyesi yazar.
Bence direk fatih belediyesi zabıta ekiblerine git konu hakkında bilgi al derim .
HAYIRLI OLSUN SABAH SİMİDİNİ YEMEYE GELİRİM ARTIK...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Herstyle
Benim kanimca kimse ilgilenmiyor ne Belediye nede zabita, araban var ise cik satis yap sadece diger saticilarin cevresinden uzak dur hic bir sorun yasamazsin

insanlara yanlış bilgi verip elinize ne geçerki
aykut45ist

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Yeni Üye53 yazı
simitçi arkadaş ne yaptı acaba?
Her seyin hayirlisi...

Yerleşim Türkiye / EskisehirMeslek Yöneticilik