Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Kurye Acentalığı

Başlatancanters_33Tarih21/03/2012 00:47:10Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye98 yazı
HEPİNİZE IYI GÜNLER
BEN BULUNDUGUM YERDEN KURYE DAGITIMI VEYA ACENTALLIĞINI ALMAK MESELA KURYENET-AKTİF İLETİ VE BENZERİ GIBI BUNLARDAN BIRIYLE ANLAŞIP ACENTALIGI ALMAK BEN SİZDEN NASIL YAPABILIRIM NELERE İHTAYAÇ VAR DEGERLI YORUMLARINIZI İÇİN ŞİMDİDEN HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye93 yazı
sayın canters_33 aktif iletide 4 yıl çalışmış biri olarak tüm samimiyetimle söylüyorum hiç bulaşma uzak dur.senden 4000-5000 dolar acante bedeli alırlar.sonra dağıttığın evrak başına prim alırsın ancak kredi kartı devri bitiyor zaten işler bir hayli düşük.elemanın maliyeti dükkan kirası vs işin içinden çıkamazsın.ayrıca aldın diyelim şirket seni 90 gün içeri alıyor yani ilk ay yaptıgın işi 90 gün sonra alıyosun.aktif iletiye bulaşma ne yaparsan yap.kuryenet acentalarına sahip çıkıyor onu iyi biliyorum ama ne kazanır nasıl işliyor hiç bir bilgim yok.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye98 yazı
degerli bilgilerin için çok teşekkürler

Yeni Üye1 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - godsmack35
sayın canters_33 aktif iletide 4 yıl çalışmış biri olarak tüm samimiyetimle söylüyorum hiç bulaşma uzak dur.senden 4000-5000 dolar acante bedeli alırlar.sonra dağıttığın evrak başına prim alırsın ancak kredi kartı devri bitiyor zaten işler bir hayli düşük.elemanın maliyeti dükkan kirası vs işin içinden çıkamazsın.ayrıca aldın diyelim şirket seni 90 gün içeri alıyor yani ilk ay yaptıgın işi 90 gün sonra alıyosun.aktif iletiye bulaşma ne yaparsan yap.kuryenet acentalarına sahip çıkıyor onu iyi biliyorum ama ne kazanır nasıl işliyor hiç bir bilgim yo
ff

Yerleşim Türkiye / BayburtMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye1 yazı
2 sene önce kadar büyükşehirlerden birinin büyük ilçelerinden birinde açtık aktif iletiyi. paramız sürekli içerde kalıyordu. firma 3 veriyorsa 5 vermiyor ne zaman ne vereceği belli olmuyor. dükkan kirasını falan geçtim elemanlara para veremez hale geldik para kazanmak için pizzacıların el ilanlarını falan dağıtmaya başladık bari günü kurtaralım diye en sonunda lanet ettik kapattık. hiç bulaşmayın. neredeyse milyon nüfusu olan bi ilçede bu kadar sıkıntı çektik biz. diğer yerlerde hiç kurtarmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Doktor
Yeni Üye98 yazı
Tşk deneyimlerinizi paylaştığınız için