Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Bankadan Kredi Çekip. . .

BaşlatanBurukanlıTarih23/08/2015 01:04:58Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhaba arkadaşlar sorum şu;

Bankadan 50 bin lira Kredi cekip orta ölçekli bir şehir de ne iş yapılabilir. Kredi işi size mantıklı geliyor mu. Farazi.. Kısa sürede aldigim krediyi nasıl amorti edebilirim.

Her biriniz casino jack gibisiniz gözümde şu an hadi ikna edin beni :) bu saçma espri bir yana değerli görüşlerinizi bekliyorum.. Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / IğdırMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye518 yazı
Kredi çekerek iş yapmak çok kısa vade içinde ciddi sıkıntıya sokar.
Alınacak kredinin açılacak işletmeyi kar etmeyeceği var sayılarak en az 1 yıl idare edecek bir rakam olması şart.
Tabii ayrı bir geliriniz olmayacaksa bu 1 yıllık sürece kendi giderlerinizi de (Barınma, yemek, giyim, faturalarınız v.s.) koymak zorundasınız.
Ancak hazır bağlanmış müşterisi olan bir iş yapacaksanız ve kurar kurmaz iş yapmaya başlayabilecek bir çevreniz var ise (Güvenilir ve sağlam) o zaman
durum risk değil fırsat halini alır.
Böyle bir durum yok ise ben şahsım adına kesinlikle önermem.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye334 yazı
%100 NET KAZANÇLI YATIRIM İMKANI SUNUYORUZ.SERMAYESİ İŞYERİ AÇMAKTA YETERSİZ YADA MEVCUT İŞİ OLUP PARASINI DEĞERLENDİRMEK İSTEYENLER VİLLA APART KONAKLAMA İŞLETMEMİZE SİZLERİDE ORTAK EDİYORUZ.BELİRLEDİĞİNİZ MİKTARI SÖZLEŞMELİ OLARAK 6 AY SEZONLUK DÖNEMDE İŞLETİP BELİRLENEN SÜRE SONUNDA HİÇBİR MASRAFA DAHİL OLMADAN %100 NET KAZANÇ OLARAK İADE EDİYORUZ.KİŞİ VE YATIRIM MİKTARI SINIRLIDIR DETAYLAR GÖRÜŞÜLÜR.bankadan çektiğiniz 50 bin tl.yi 6 ay aylık düzenli ödeseniz ve 6 ay sonunda faizini ödemiş olup,kalan ana parayıda 50 bin olarak kredinin tamamını kapatsanız hiçbir masraf yada iş ile ilgilenmeden kısa sürede 50 bin tl de siz kazanç sağlamış olursunuz.bankanın parasıyla yüzde yüz para kazanacağınız başka sektör yatırım yok.ayrıca dükkan açsanız geri toparlamanız zor ayrıca 50 bin dükkan kira vesaire yeterli olmayacaktır.temiz ve net kazanç isterseniz detaylı görüşelim buyrun gelin tanışalım.çalıştığımız kişiler genelde memur yada ek gelir arayan çalışan kişiler sizde en iyi bu şekilde çalıştırıp.50 bin tl i 6 ay sonunda 100 bin tl olarak alıp,dilerseniz tekrarda çalıştırabilirsiniz.ilgiliyseniz işin detaylarınıda anlatırım saygılar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye146 yazı


Piyasanın bu şartları iş yapılacak gibi değil. Parası olanları bile yatırım yapmıyor.......

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye1 yazı
Kredi riski göze alınıyorsa, kredi miktarı kadar paranın kısa bir süre içerisinde geri dönüşü olmalı.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Üye138 yazı
Bildiğiniz ve devam edebileceğiniz bir işse çekin ortada olmayan bir şey için çekilmez.

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Üye216 yazı
Ne iş yapmak istediğini bilmiyorum ama öcelikle kosgep destek veriyor mu onu öğren. Girişimcilik eğitimi al iş planını hazırla sonra karar ver. aynı zamanda 30,000 hibe 70,000 TL ye kadar kredi veriyorlar. En az 1 yıllık giderlerini karsılayacak kadar nakitin olsun
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye56 yazı
Öncelikle, üzmek istemem ama nereye varacağını bilmeyen biri daha yola çıkmadan kaybolmuştur! Bir noktaya varmak istemiyorsun ki, bu yüzden bana göre sen dalından kopmuş bir yaprak gibisin. Rüzgâr ne tarafa eserse. Sonunda yolunu kaybedersin. Türkiye'de ki sorun para sıkıntısı değil, iş dalı sıkıntısı. Sen bir dal bul o konuda uzmanlaş, zaten fırsat avcıları azıcık parlayan birşey gördü mü seni kavrarlar. Olmadı bankalar yanaşır daha cuzi karşılık ile borç vermek için. Ayrıca, son olarak bir şey hatırlatayım. Taşıma su ile değirmen dönmez. Sermayenin 100%'ünün borç olduğu ve kâr getirebilecek sektörler giyim ve sezonluk işler gibi 200-500% gibi kârlar ile çalışan sektörler. Bir kaç tane daha fırsat var ama emin ol ki herkes sana kovayla su taşır -burada ya da dışarıda olsun- ama kimse sana derenin yerini söylemez. Onu bulması gereken ise sensin.

Yerleşim Yunanistan / SelanikMeslek Saty? / Pazarlama