Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Tahtakale'den Ne Lazım? Toptan - Perakende

BaşlatanmelgklayTarih06/06/2012 22:51:52Yorum53

İlk mesaj
Yeni Üye45 yazı
herkese selamlar

tam 9 yıllık e-ticaret tecrübemiz, sağlam ve hızlı ekibimizle aynı hızda işlerimize devam ediyoruz.. genel olarak tahtakale kurdu deyince herkes az çok bilir ancak bilmeyenler için yeniden kısa bir anlatım yapalım;

ekibimiz tahtakalenin dört bir yanına dağılmış, elinde telefon ve hesap makinesi ile, her dakika en ucuz ürünleri bulup toptan yada perakende olarak sizin için pazarlık yapıp ürün alır, kargoya verir, teslim aldığınızı onaylar ve helalleşir! bizim olayımız bu..

türkiye genelinde satış yapmadığımız il kalmadı çok şükür..

aradığınız her ne olursa olsun, tahtakale sınırları içerisinde bulunabilecek en düşük fiyatlarla size sunulur.. türkiyenin ticaret merkezinde bulunamayacak birşey yok gerçekten. yıllardır burasının tozunu yutmuş ekibimizle an be an herşeyden haberdarız. aradığınızı bulacağınızdan emin olun.

not: yaşadığımız bazı olumsuzluklar yüzünden kapıda ödeme sisteminden vazgeçtik. ödemeler sadece havale ile yapılıyor. acil ürün isteyenler telefonla ulaşırsa alışveriş daha hızlı sonuçlanır.

çalışma şeklimiz;
-telefonla ön görüşme (istenen ürün ve adet belirtilir, mümkün olan en kısa süre içinde en uygun fiyatı söylemek için geri dönüş yapılır)
-paranın havalesi (daha önce alışveriş yapmadığımız satıcılar için belirtmekte fayda var ki güvenle ilgili en ufak bir sorun yaşamayacağınızı ilk telefon görüşmesinde anlarsınız. saat 16:00'dan sonraki havalenin işlemi ertesi güne aktarılır çünkü 16:30da kimse kalmaz tahtakalede.)
-ürün alımı (bu işin kurdu olan arkadaşlar, kendileri tek tek ürünlerinizi seçip, sağlam bi şekilde paketler.)
-kargo (en ucuz şekilde aras kargoya verilir. farklı bir kargo firması ile anlaşmanız varsa o kargoya verilir. 750 tl üzeri alışverişlerde kargo ücreti ne kadar olursa olsun biz öderiz.)
-durum bilgilendirme (ürünlerin yola çıktığına dair telefonla bildirim)
-durum tespiti (kargoyu aldığınıza ve ürünlerin sağlam geldiğine dair sizden onay alırız)
-helalleşme :)

irtibat bilgileri
e-mail: melgklay@hotmail.com
cep: 05546950805
isim: melih kurulay

Yerleşim Türkiye / TahtakaleMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
53 yorum
Yeni Üye45 yazı
170 tl perakende olarak inanılmaz bir hızla satılmaya başlandı..

Yeni Üye45 yazı
Bu fiyatta yok açıkçası..

Yeni Üye45 yazı

Satış bir süreliğine askıya alındı..

Yeni Üye45 yazı

Yeni ürün katlanabilir bisiklet!! 85 kg kapasiteli, 8'' jant, toplamda 6,5 kg ağırlığında.. Av malzemesi satanlar, oyuncakçılar, bisikletçiler ve fırsat ürünleri arayanlar için bulunmaz fırsat!! Herbir ürünün yanında su matarası ve çantası vardır. Bisikletin kendisi bu çantaya rahatlıkla konularak taşınabilir şekilde dizayn edilmiştir.
Bu yaz heryerde bu bisikletleri göreceğiz!

Ürünün toptan alım fiyatı 140.00 TL olup en az alım 10 adettir. Ancak rekabet ve sirkülasyon yüzünden fiyat sürekli değişebilmektedir, bu yüzden lütfen alım yapacak kişiler telefonla o anki fiyatı alsınlar. Fiyata KDV dahildir.
Ürün videosu; http://www.dailymotion.com/video/xdm99d_a-bike-xtreme_tech?start=3

Üye340 yazı
SANALPAZARDA 279 tl yazmıs birisi bence sizin verdiğiniz fiyat cok iyi parekende satısı bu ise
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye39 yazı
Merhaba Melih bey,

Bisiklet hakkında garanti, kargo, ödeme ve marka bilgisi rica ediyorum. (10 adetlik sipariş için).

İyi günler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye45 yazı
Sayın ubuntu konu hakkında özel mesaj atılmıştır.

Yeni Üye45 yazı
konu günceldir.. Bisiklet fiyatı 135 oldu şu an itibariyle.. Ayrıca radyolu, usb ve micro sd kart okuyabilen şarjli taşınabilir hoparlör bulunur ilgilenenler için.. Nokia bataryasi kullanır ve telefon, mp3 çalar, bilgisayar için hoparlör olarakta kullanılabilir. 50 adet alım için adet fiyatı 17.80 TL dir. Resim eklenecektip.

Yeni Üye39 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alışveriş
SANALPAZARDA 279 tl yazmıs birisi bence sizin verdiğiniz fiyat cok iyi parekende satısı bu ise

Bir sitede 130 TL'ye perakende olarak satildigini gordum biraz once.
@melgklay Yinede ilginiz icin tesekkur ederim. Iyi satislar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye340 yazı
gg de satan biri var 130 tlye sanırım o bende görüştüm 2 cesiti varmıs ondaki küçük olanı
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye45 yazı
küçük olanin fiyatı düşük evet ancak burada sunduğum ürün büyük olan..

Yeni Üye45 yazı
bu ürün garantili ve faturali.. Yurtdışından ithal ve orjinal.. Rekabet olduğu için fiyat düşük.. Artı bende çok cüzi bir miktar alıyorum üzerinden.. Yani fiyatıni 250 yapsam -ki bu fiyata satılıyor perakende olarak- o zaman kesin kalitelidir diye mi düşünmek lazım? Evet fiyat şu an ucuz ancak yazıda da belirttim sürekli değişiyor.. Haksız kazanç yerine az olsun temiz olsun istiyorum o kadar.

Yeni Üye45 yazı
konu günceldir..
Çanta fiyatları aynıdir 6.5 tl.
Bisiklet fiyatı küçük 130 tl büyük 140 tl'dir.

Yeni Üye45 yazı
Konu günceldir..
Toplamda 10000 top alman malı duvar kağıdı toptan olarak satılık. En az alım 50 top. 20 farklı desen mevcut. Bir top 5 metrekare. Top 12 euro. Ilgilenenler özel mesaj mail yada telefon yoluyla ulaşabilirler..
melgklay@hotmail.com
05546950805

Yeni Üye25 yazı
oyuncak ithalati yapmaktayim ilk eden almak isteyen olursa irtibata gecebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye45 yazı
tüm konular günceldir..

Yeni Üye1 yazı
Büyük olan için bir adet fiyatı ne olur acaba?Bilgi verebilirseniz sevinirim...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Polis
Üye243 yazı
merhaba, anladığım kadarı ile portföy olarak geniş bir yelpazaniz var. burda mümkün olduğunca ürünleri paylaşırsanız bizde sizde daha az vakit kaybederiz diye düşünüyorum
diğer paylaşımlarınızıda bekliyoruz. cantalara ortalama bir fiyat rica ediyorum.

tarlan.68@hotmail.com
.ET.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye243 yazı
melih bey bu çantalardan numune alma sansımız nedir. bilgi verirseniz memnun olurum

tarlan.68@hotmail.com
.ET.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye400 yazı
merhaba saat modellerini ve fiyatlarını alabilirmiyim

jibi34@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama