Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Tahtakale'den Ne Lazım? Toptan - Perakende

BaşlatanmelgklayTarih06/06/2012 22:51:52Yorum53

İlk mesaj
Yeni Üye45 yazı
herkese selamlar

tam 9 yıllık e-ticaret tecrübemiz, sağlam ve hızlı ekibimizle aynı hızda işlerimize devam ediyoruz.. genel olarak tahtakale kurdu deyince herkes az çok bilir ancak bilmeyenler için yeniden kısa bir anlatım yapalım;

ekibimiz tahtakalenin dört bir yanına dağılmış, elinde telefon ve hesap makinesi ile, her dakika en ucuz ürünleri bulup toptan yada perakende olarak sizin için pazarlık yapıp ürün alır, kargoya verir, teslim aldığınızı onaylar ve helalleşir! bizim olayımız bu..

türkiye genelinde satış yapmadığımız il kalmadı çok şükür..

aradığınız her ne olursa olsun, tahtakale sınırları içerisinde bulunabilecek en düşük fiyatlarla size sunulur.. türkiyenin ticaret merkezinde bulunamayacak birşey yok gerçekten. yıllardır burasının tozunu yutmuş ekibimizle an be an herşeyden haberdarız. aradığınızı bulacağınızdan emin olun.

not: yaşadığımız bazı olumsuzluklar yüzünden kapıda ödeme sisteminden vazgeçtik. ödemeler sadece havale ile yapılıyor. acil ürün isteyenler telefonla ulaşırsa alışveriş daha hızlı sonuçlanır.

çalışma şeklimiz;
-telefonla ön görüşme (istenen ürün ve adet belirtilir, mümkün olan en kısa süre içinde en uygun fiyatı söylemek için geri dönüş yapılır)
-paranın havalesi (daha önce alışveriş yapmadığımız satıcılar için belirtmekte fayda var ki güvenle ilgili en ufak bir sorun yaşamayacağınızı ilk telefon görüşmesinde anlarsınız. saat 16:00'dan sonraki havalenin işlemi ertesi güne aktarılır çünkü 16:30da kimse kalmaz tahtakalede.)
-ürün alımı (bu işin kurdu olan arkadaşlar, kendileri tek tek ürünlerinizi seçip, sağlam bi şekilde paketler.)
-kargo (en ucuz şekilde aras kargoya verilir. farklı bir kargo firması ile anlaşmanız varsa o kargoya verilir. 750 tl üzeri alışverişlerde kargo ücreti ne kadar olursa olsun biz öderiz.)
-durum bilgilendirme (ürünlerin yola çıktığına dair telefonla bildirim)
-durum tespiti (kargoyu aldığınıza ve ürünlerin sağlam geldiğine dair sizden onay alırız)
-helalleşme :)

irtibat bilgileri
e-mail: melgklay@hotmail.com
cep: 05546950805
isim: melih kurulay

Yerleşim Türkiye / TahtakaleMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
53 yorum
Yeni Üye45 yazı
Konu güncel

Üye340 yazı
sayın melgklay sizinle telefonda görüştüğümüz ketıl fiyat larını beklemekteyim saygılarımızla
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye49 yazı

mesajım bulunsun dönüş yapacağım
-

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alışveriş
sayın melgklay sizinle telefonda görüştüğümüz ketıl fiyat larını beklemekteyim saygılarımızla

şimdiye kadarki aldığım fiyatlar beklenti üzerinde olduğu için size daha düşük bir fiyat sunmak istiyorum bu yüzden yarın telefonla sizi haberdar edeceğim..
Saygılar

Üye340 yazı
ilginize tesekkür ederim
Fırat ALBAY

Üye192 yazı
erkek çorap , atlet ,kilot fiyatlarını araştırmanızı istesem mümkünmü acaba..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye340 yazı
alışveriş sonucunda para havele edildi pazartesi ürünler gelecek burayada yazmıs olalım
Fırat ALBAY

Yeni Üye4 yazı
sayın alışveriş , arkadaşla yaptığınız ticaret sonucunda buraya yorumunuzu yazarsanız hepimiz açısından bilgilendirici olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbuladanaMeslek Ynternet
Üye122 yazı
Konu ilgimi çekti.sayın melgklay Giresun'a ürün gönderdiniz mi hiç? aklımda birkaç ürün var,bunlarla ilgili en uygun fiyatı verebilirmisiniz?
-Akşamları çocukların oynadığı ışıklı çubuklar ve toplar.
-Pille çalışan hareketli ilgi çekici küçük oyuncaklar.

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ticaret
Üye340 yazı
sayın menes buraya sonucu paylaşırım şimdilik bir sıkıntı yok gibi ilgili birisi kargoya verildi kargo numarasını belirtti büyük ihtimal yarın elimde olucak bu sadece bir deneme idi 5000 tllik bir alıs veris yaptık bir dahaki alıs verişimiz daha yüksek olacak İNŞALLAH sıkıntı olmazsa
Fırat ALBAY

Yeni Üye67 yazı
melgklay e ticareten bahsetmişsiniz web sitenizide yayınlarmısınız

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hidalgo1911
erkek çorap , atlet ,kilot fiyatlarını araştırmanızı istesem mümkünmü acaba..

Hocam tabiki mümkün ancak çok geniş bir yelpaze bu.. Eğer telefonda görüşürsek daha net olur..

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ayıboğan
Konu ilgimi çekti.sayın melgklay Giresun'a ürün gönderdiniz mi hiç? aklımda birkaç ürün var,bunlarla ilgili en uygun fiyatı verebilirmisiniz?
-Akşamları çocukların oynadığı ışıklı çubuklar ve toplar.
-Pille çalışan hareketli ilgi çekici küçük oyuncaklar.

Hocam bu konuda çeşit çok fazla biliyorsunuz ama genel bir araştırma yaparım.. Yinede en uygun olanın telefonda görüşülmesi olduğunu düşünüyorum çünkü daha net bilgi verirseniz hızlı Bi sonuç alırız.. Saygılar

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yasarakdeniz
melgklay e ticareten bahsetmişsiniz web sitenizide yayınlarmısınız

Web sitem yok zaten gerek olmadığını düşünüyorum.. Bu şekilde sistemi düzene koydum böyle rahatım açıkçası

Yeni Üye45 yazı
mailinize dönüş yaptım biraz geç oldu ama

Üye340 yazı
kargomuz bugün elimize ulastı sonucu burada paylaşmamı istemiştiniz ilgili bir arkadas
Fırat ALBAY

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alışveriş
kargomuz bugün elimize ulastı sonucu burada paylaşmamı istemiştiniz ilgili bir arkadas

teşekkürler.. hayırlı satışlar dilerim..

Yeni Üye45 yazı
Konu güncel

Yeni Üye55 yazı
Eskişehirde bijuteri ve tuhafiye üzerine bir işyerim var; fakat sektör olarak işimin kötü yanı süreklı yenılık istemesi moda ya günün trendine uymak zorunluluğu olması bu nedenle de sık sık istanbula giderim lakın hakketden yoruldum gitmesi gelmesi ürün seçimi zamandan ve parasından muzdarıptım yol parası otel parası yemek parası üst üste binince nerdeyse satıştan olan karımı buralara verıcek duruma düşüyordum ama işim bu mecbursun lakın bu sitede bu ilanı gördüm arkadaşla irtibata geçtim samımı geldi ürünlerımı söyledim (deneme amaçlı) inanın ertesi gün elımdeydı benım için oldukça karlı bir iş oldu melıh arkadaş yolun açık olsun eğer bu yolda ilerlersen oldukça buyuk işler başaracağına inanıyorum buradan sipariş verecek arkadaşlara ne istediğinizi bilin mailleşin resim yollayın gerısını melıh arkadaşa bırakın şimdiden bol kazançlar
azzemu

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Tekstil
Yeni Üye45 yazı
Olumlu yorumunuz için çok teşekkürler.. Memnun kalmanıza çok sevindim.. Hayırlı ve bereketli satışlar diliyorum..

Yeni Üye45 yazı
Konu günceldir

Yeni Üye94 yazı
Melih Bey merhaba, erkekler için 1. sınıf atlet, kilot ve çorap fiyatları alabilirmiyiz?
Kolay gelsin
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sirac
Melih Bey merhaba, erkekler için 1. sınıf atlet, kilot ve çorap fiyatları alabilirmiyiz?
Kolay gelsin

en kısa sürede size dönüş yapılacaktır..

Üye285 yazı
Melih bey mail adresinize ilgilindiğim ürünü yazdım yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye22 yazı
Resmini yolladığım üründen bulabildiniz mi acaba?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye45 yazı
Öncelikle gecikmeler için özür diliyorum kişisel bir sıkıntı vardı hallettik. Aynı hızla devam ediyoruz konu günceldir. Maillere cevap verildi. Ayrıca özellikle güvendiğim bazı ürünleri artık burada sunmaya karar verdim ilgilenen arkadaşlar olursa iletişim bilgilerim ilk mesajda var.

Resimlerdeki tüm modeller 6,50 TL. En az alım 30 adettir. Çok kaliteli, hepsi tutulan modellerdir ve kullanımdan kaynaklı olmayan hatalarda geri iade mümkündür.

Yeni Üye94 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sirac
Kolay gelsin

en kısa sürede size dönüş yapılacaktır..

Melih bey merhaba konu hakkın dönüşlerinizi bekliyoruz,
kolay gelsin
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye45 yazı
Tamam net fiyatlar bu akşam bildirilecek size..