Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bmw 525 Diesel 2005 Model

BaşlatanYalcınTarih06/06/2012 17:04:00Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Ben almanyada yasıyorum ama simdi samsundayım kullandıgım simdi burdaki alman plakalı arcımı gürcistan veya azerbeycana satmak istiyorum.
Arabam BMW 525 disel Limusıne 2005 model siyah 165000km kazasız full paket deri,navigation yani ici full.ilgilenenler bana e-mail gönderebilir.Fiyatı 19,500euro araba alacak kisinin almanyayakadar gitmesine gerek yok gürcistandan samsuna 500km geldigindearabayı görebilir ve alabilir.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye3 yazı
Mail adresinizi yada telefon numaranızı yazar mısınız?

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?renci
Yeni Üye34 yazı

Merhaba Ben Servet Ceylan Cinin Dongguan sehrinden ikamet ediyoruz. Fabrikamiz 4 yillik bir gecmisiyle sizlere hizmet etmektedir.Urunlerimiz tepe lambalari, siren anons cihazlari, telsizler, led li ikaz ve dur gec lambalari gibi urunler bazinda oto aksesuarlaridir. Detayli bilgi icin lutfen benimle irtibata gecin.

Saygilarimla
Servet Ceylan
Guangdong Shuangke Electronic Co., Ltd.
No;18 Longhua Road, Zhouwu, Dongcheng, Dongguan, China
Tel;+8676927380806
Fax;+8676927380807
Mobile;+8618664355121
Website: www.skautoled.com
E-mail; servetceylan@windowslive.com

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye473 yazı
1. Yalcin bey... temelli dönüs mü yaptiniz??? Emlakcilik yapiorsunuz galiba...nassil...tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz?
saygilar

2. Buzmavisi biladerim...senin yaptigina ayip derler...daha ucuza satacak malin varsa satmaya ugras ve sat...ama, baskasinin malini karalamak cingeneliktir...ayiptir...

selam saygilar

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye210 yazı
leo1537 birader ben yalcin beyin arabasini mi kotuledim ne yazdimda benim elimde 525 yok istedigi fiyati cok dedim kendi fikirlerimizide beyan edemiyecekmiyiz herkes nasibini yer
benim yalcin bey arabasini almayin benim arabami alin gibi bir ifademi ortaya koyduk cingenelik felan asil ayibi sen yapiyorsun su hayirli ramazanda daha kotu sey yazmak da istemiyorum
hayirli kazanclar
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse