Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Makedonyada Yatırım Yapmak İsteyenler

BaşlatanBuliTTarih22/03/2009 23:12:44Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Yatirim yapmak,yeni bir piyasa ariyorsaniz vs.......
sorulariniz varsa yardmci olurum...

Makedonya Türkiye Ticaret Odası
http://matto.com.mk
www.zaman.com.mk

Yerleşim Makedonya / UskupMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye979 yazı
bulıt kardesım makedonya hakkında genel bılgı verırsen ve ekonomık yada tıcarı hayatı hakkında verılerı paylasırsan daha verımlı bır sayfa olacagı kanısındayım.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye1714 yazı
Evet. Ne alırız Makedonya'dan ne alır - satarız. Ticaret hacmimiz nedir.
Makedonya pazarı nasıl bir pazardır. Ne ithal eder ne ihracat eder.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye81 yazı

Makedonya için bildiğim tek şey pirinç fiyatının uzcuz olduğu.Gıda sektöründe olan arkadaslar bu konuyu araştırabilir.Bu arada Makedonya da yetişen pirinç ülkemizde yetişen osmancık cinsi pirince yakın tane özelliğine sahip.İlgilenen arkadaslara duyrulur.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye95 yazı
Merhaba arkadaslar MAKEDONYA da is yapmak isteyen arkadaslara yada yasamak isteyen arkadaslar bizimle irtibata gecebilir. Çalışma izni, oturma izni cikarmak istiyorsaniz hemen irtibata gecebilirsiniz bizimle en kolay bir sekilde istediginiz izinleri cikartabiliriz. Sadece bize danismaniz yeterlidir. İs olanaklari ve ulke capindaki farkli calisma alanlari icin arastirmalarinizi yapar butun gereken bilgileri en net sekilde aktrabiliriz. Burokrasi ortaminda gerceklestirilen ve uzun zaman alan islerinizi daha cabuk ve kisa zamanda gerceklestirmek bizim isimizdir
İlgilenen arkadaslar lutfen irtibata gecsin. Herkese hayirli bol kazancli isler dilerim
Coskundkl@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye277 yazı
MAKEDONYA DA TİCARET YAPMAK ÇOK İSTEDİM AMA ORAYA SATABİLECEĞİM BİR MAL BULAMADIM. YADA ORDAN GETİREBİLECEĞİM BİŞEY BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf