İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Gürcistan'da İş Fırsatları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
52 yorumR
Yeni Üye5 yazı
M
Üye131 yazı
B
Yeni Üye48 yazı
Ben batumda yasıyorum sızlere sıyasıı olarak her konuda yardımcıı olabılırım emın olun pısman olmazsınız gelecegıı ınsaa edıyoruzz cunkuu
N
Yeni Üye42 yazı
T
Yeni Üye88 yazı
Batumda pansiyon acmayi dusunen arkadasim fikrin guzel ama fizibiliten yanlis gayrimenkul fiyatlari sudan ucuz diyorsunuz
sanirim siz batuma hic gelmemissiniz bence bosa heveslenmeyin sermayeniz sadece acmayi dusundugunuz mekanin resmi evraklarini almaya yetmez
sanirim siz batuma hic gelmemissiniz bence bosa heveslenmeyin sermayeniz sadece acmayi dusundugunuz mekanin resmi evraklarini almaya yetmez
Kemal ozdemirsu
Director
00 995 597 90 00 04
00 995 599 92 86 29
Tbilisi Georgia
Director
00 995 597 90 00 04
00 995 599 92 86 29
Tbilisi Georgia
H
Yeni Üye39 yazı
istanbulda 70 bin ytl ye alabileceğiniz bir ev batumda en az 130 bin ytl
T
Yeni Üye88 yazı
minimum oyle haxedemical arkadasim dogru katiliyorum..
istanbulda kiraya versen getirisi 500 ytl batumda yaz sezonunda belki ayni fiati yakalarsin
istanbulda kiraya versen getirisi 500 ytl batumda yaz sezonunda belki ayni fiati yakalarsin
Kemal ozdemirsu
Director
00 995 597 90 00 04
00 995 599 92 86 29
Tbilisi Georgia
Director
00 995 597 90 00 04
00 995 599 92 86 29
Tbilisi Georgia
E
Üye762 yazı
Bir çok insan Batum ve genel olarak Gürcistan konusunda resmen hayal görüyor.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
O
Yeni Üye28 yazı
ARKADAŞLAR BATUM YAZLIK BİR YER KIŞIN SİNEK AVLARSIN BİR HAFTA KALDIM TEK EKSİK ADAM GİBİ LOKANTA TEMİZ OLACAK İŞ YETİŞTİREMEZSİN.
kadir öz
E
Üye762 yazı
I
Yeni Üye19 yazı
exportsrvce
arkadaş batumda lokantalar gece gündüz açık doğru söylüyorsun
aca otel yada pansiyon kiralasak maliyet ne olur...nu maliyeti çıkaracak kazanç olurmu???
arkadaş batumda lokantalar gece gündüz açık doğru söylüyorsun
aca otel yada pansiyon kiralasak maliyet ne olur...nu maliyeti çıkaracak kazanç olurmu???
I
Yeni Üye19 yazı
arkadaşlar batumda kumarhane açmanın maliyeti ne olur...
E
Üye762 yazı
imparator
Batumda sezon disinda is yapamazsin.sezonun da kac ay olacagi belli degil.kumarhane isinde buyuk yatirim sart.kucuk bir yere de kumar makinesi koyabilirsin ama Sheraton kendi kumarhanesinde ucretsiz icki,sigara servisi ve Turk mutfagi sunarken rekabet sansiniz sifir olur.lokanta acmaya gelince...Batumda isin yapmis Turk lokantalari var.siz de acabilirsiniz ama isim yapana kadar caniniz cikar.
Batumda sezon disinda is yapamazsin.sezonun da kac ay olacagi belli degil.kumarhane isinde buyuk yatirim sart.kucuk bir yere de kumar makinesi koyabilirsin ama Sheraton kendi kumarhanesinde ucretsiz icki,sigara servisi ve Turk mutfagi sunarken rekabet sansiniz sifir olur.lokanta acmaya gelince...Batumda isin yapmis Turk lokantalari var.siz de acabilirsiniz ama isim yapana kadar caniniz cikar.
I
Yeni Üye19 yazı
exportsrvce
batumda lahmacun kebap salonu göremedim ben.buna yönelik lokanta çalışmazmı.pansiyon veya otel hususlarında fikirleriniz varmı.özelden gsm numaranızı atarmısınız.
batumda lahmacun kebap salonu göremedim ben.buna yönelik lokanta çalışmazmı.pansiyon veya otel hususlarında fikirleriniz varmı.özelden gsm numaranızı atarmısınız.
E
Üye762 yazı
imparator
ozelden istedigin bilgiyi sana simdi gonderecegim.lahmacun konusuna gelirsek...caminin oradaki Turk restoraninda ( arhaviydi adi galiba ) eminim lahmacun vardir.donerin oldugu yerde,pidenin hatta iskembe corbasinin oldugu yerde lahmacunun olmamasi mumkun degil.bir nokta daha var.Batum nufusu Gurcu ve Batuma Turkiyeden gelenler de Gurcu.yani Turk yemegine fazla yogunlasma.ben o caminin yaninda bahsettigim Turk restoraninin sinek avladigi gunleri de gordum.mesela Gurcu para birimi Lari Turk LIrasi karsisinda biraz deger kazansin Turkiyeden girisler azalmaya baslar.
Turklerin tamamini da restorana cekemezsin.batuma gelen Turklerin %70 i kumar icin geliyorsa %20 si de fuhus icin geliyor.kumara gelen zaten Sheratonda karnini doyuruyor cunku orada yemek ucretsiz ve her turlu Turk yemegi var.fuhus icin gelen de kasaptan etini aliyor ve kizin evinde yemek ihtiyacini karsiliyor.
pansiyon ve otel hususu soyle........Sheraton bile fuhusa goz yumuyor ama kaliteyi yuksek tutuyor.yani pansiyon ve otel isi tamamen fuhusla baglantili.normal musteri otel veya pansiyonu ayakta tutmaz.isletmenin donmesi icin fuhusa onay vermeniz gerekiyor.
ozelden istedigin bilgiyi sana simdi gonderecegim.lahmacun konusuna gelirsek...caminin oradaki Turk restoraninda ( arhaviydi adi galiba ) eminim lahmacun vardir.donerin oldugu yerde,pidenin hatta iskembe corbasinin oldugu yerde lahmacunun olmamasi mumkun degil.bir nokta daha var.Batum nufusu Gurcu ve Batuma Turkiyeden gelenler de Gurcu.yani Turk yemegine fazla yogunlasma.ben o caminin yaninda bahsettigim Turk restoraninin sinek avladigi gunleri de gordum.mesela Gurcu para birimi Lari Turk LIrasi karsisinda biraz deger kazansin Turkiyeden girisler azalmaya baslar.
Turklerin tamamini da restorana cekemezsin.batuma gelen Turklerin %70 i kumar icin geliyorsa %20 si de fuhus icin geliyor.kumara gelen zaten Sheratonda karnini doyuruyor cunku orada yemek ucretsiz ve her turlu Turk yemegi var.fuhus icin gelen de kasaptan etini aliyor ve kizin evinde yemek ihtiyacini karsiliyor.
pansiyon ve otel hususu soyle........Sheraton bile fuhusa goz yumuyor ama kaliteyi yuksek tutuyor.yani pansiyon ve otel isi tamamen fuhusla baglantili.normal musteri otel veya pansiyonu ayakta tutmaz.isletmenin donmesi icin fuhusa onay vermeniz gerekiyor.
K
Üye537 yazı
gürcistan da pansiyon yada butik otel işi ciddiye alınmalı bence
H
Yeni Üye39 yazı
esport service doğru söylüyor. pansiyon ve fuhuş iç içe... şehrin göbeğinde saunalarda zaten özgürce fuhuş yapılıyor..
gürcistan yatırım için sistemin oturmasını beklemek lazım. şu an en olumlu yanı kamuda rüşvet yok gibi. polis senden rüşvet almaya cesaret edemez.... diğer orta asya ülkelerine göre iyi yolda ilerliyor. ... diğer iyi yönü türkiyeye yakın olması batum özerk bölge ve müslümanların fazla olması. ve basına daha çok haber yansıması... sarkashvili buraya dokunamaz cami bile yapıldı .. batumda all in one diye tüm kamu işlerinin yapıldığı bina açıldı. herşey çok daha net hızlı ve güzel türkiyede böyle bir yer yok . bu açıdan da iyi bir gelişme.. fakat sistem tam oturmamış hala sovyet izleri var ve kanundaki boşluklar var.. vergi sistemi çok katı ve anlaşılmaz. tam başa bela..
bu ülkelede yatırım yapıyorsanız . sessizce işinizi yapın . size dokunmazlar... fazla göze batmayın... her işi en ince ayrınıtısınam kadar düşünmeden atlamayın.. ama Türkler rezil durumda. orada olan bilir..
Unutmayın Gürcistanda eskiden fazla para kazananları sokakta kesip atıyorlardı.. oradan bu duruma geldi.... parktaki gölet temizlenmek için çekildiğinde içinden onlarca ceset çıkarılırdı.. bunlar yaşanmış olaylar. zorluklar olsada her geçen gün iyiye giden bir ülke izlenimi var.
gürcistan yatırım için sistemin oturmasını beklemek lazım. şu an en olumlu yanı kamuda rüşvet yok gibi. polis senden rüşvet almaya cesaret edemez.... diğer orta asya ülkelerine göre iyi yolda ilerliyor. ... diğer iyi yönü türkiyeye yakın olması batum özerk bölge ve müslümanların fazla olması. ve basına daha çok haber yansıması... sarkashvili buraya dokunamaz cami bile yapıldı .. batumda all in one diye tüm kamu işlerinin yapıldığı bina açıldı. herşey çok daha net hızlı ve güzel türkiyede böyle bir yer yok . bu açıdan da iyi bir gelişme.. fakat sistem tam oturmamış hala sovyet izleri var ve kanundaki boşluklar var.. vergi sistemi çok katı ve anlaşılmaz. tam başa bela..
bu ülkelede yatırım yapıyorsanız . sessizce işinizi yapın . size dokunmazlar... fazla göze batmayın... her işi en ince ayrınıtısınam kadar düşünmeden atlamayın.. ama Türkler rezil durumda. orada olan bilir..
Unutmayın Gürcistanda eskiden fazla para kazananları sokakta kesip atıyorlardı.. oradan bu duruma geldi.... parktaki gölet temizlenmek için çekildiğinde içinden onlarca ceset çıkarılırdı.. bunlar yaşanmış olaylar. zorluklar olsada her geçen gün iyiye giden bir ülke izlenimi var.
I
Yeni Üye19 yazı
batum da bujiteri işi olmazmı.bujiteri açık parfüm takı vs.bu yatırım sizce nasıl
T
Üye243 yazı
.ET.
I
Yeni Üye19 yazı
P
Üye206 yazı
Zeytin ve Zeytinyağı üreticisinden dökme private label Zeytin ve Zeytinyağı Gürcistan'da pazarı olan yada pazarlayabilecek olan arkadaşlar iletişime geçebilirler..
naturelolive@gmail.com
naturelolive@gmail.com
I
Yeni Üye19 yazı
batum da disco açmak istiyorum.acaba batumda devren disco nasıl bulabilirim???
A
Üye175 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - imparator033 gioeletamo tekstil işi nasıl olur...yatak örtüsü havlu ve benzeri cafesonmez@hotmail.com |
urun görsel ve fiat bilgisi gonderirmisiniz
ozkana007@hotmail.com
M
Yeni Üye1 yazı
08/06/2015 : 13:26:59#24
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar selam herkese batım ve Gürcistan da Emlak sektöründe faaliyetteyim www.batumimakleri.blogspot.com MEDLİFE Emlak danışmanlık sizlerin hizmetindeyiz
Erkanemrah
S
Yeni Üye1 yazı
Batum veya tifliste bay bayan giyim mağazası açmak istiyorum nasıl olur acaba ??
sencer
E
Yeni Üye2 yazı
gürcistan batuma istediğiniz marka istediğiniz model araç getirtebilirim almanya italya avustursa ve bulgaristandan .... özelden mesaj atabilirsiniz veya +905380260629 burdan ulaşabilirsiniz
O
Yeni Üye14 yazı
Gürcistandan ithalat yapmak istediğim ürün var yardımcı olabilecek kimse var mı
O
Yeni Üye14 yazı
Gürcistanda iş yapmak istiyorum orda yaşayan tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum
G
Yeni Üye92 yazı
Ne iş yapacaksın kardeşim Gürcistan da memleketin kıymetını bil paran varsa arada bir gel gez eğlen
S
Yeni Üye71 yazı
kardeş uzun zamandır o bölgede tıcaret yapıyrum sahılde kıralanmış plajım var ayrıca 35 odası bulunan batum merkezde otel kıraladım varsa ımkanın ortaklığa acığım
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz