selam arkadaşlar,, geçen yıl yazdığım,, 1000 kadın yaptı,, belki sıra bizde,,, yazısını hatırlayacak arkadaaşlarım vardır,, gururla söylüyorum ki, hala site içinde yazıları sıralamada en çok yorumlanan yazıların başında geliyor,, ve okunma oranı- yorum oranı en yüksek yazı,,,, fakat site yönetimi anlamsızca 101 yorumda yazıyı yoruma kapattı,, ben ısrarla sitede başlanan sürecin sitede devam etmesini arzuladım.. fakat sanırım site yönetimi siteye bizler kadar sahip çıkmadı... burda , pratikte karşılaşılabilinecek bir çelişki var, site yönetimi bunu çözmeli,, eğer gerçekten kıymetli bir fikir varsa ve geniş çevrede yankı bulması, TARTIŞILMASI isteniyorsa( ki bu tam da sitenin kuruluş amacıdır) 100 yorumu elbette geçecektir bu yazılar,,, geçecek ki, enine boyuna tartışılsın,,, SAYIN AKIN SELÇUK hocamın bana yazımla alakalı özelden ya da genelden attığı bir mesajda,, YAZINIZ İNSANLARI İNTERNET BAŞINA KONİKS İÇİN, SİZİN YAZINIZ İÇİN OTURMAYA TEŞVİK EDİYOR,, demişti,,, e peki öyleyse 100 yorumda kesmek niçin? bizler burda başlayıp ,, face book,,, vs,, de mi devam edelim? bu bi çelişki değil mi,,, ben de onun üstüne,, bir KÜSGÜNLÜK yazısı yazıp,, elimi eteğimi çekmiştim siteden,,, bunu paylaşmak istedim,,, iyi geceler
muratttt