Üye Toplam 643 yazı |
|
huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Bu sıkıntıda iyi geldi teşekkürler. ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 13/07/2009 : 15:11:20 ![]() Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
gemileri_yaktim 2009 Üye Toplam 105 yazı | 13/07/2009 : 15:29:33 ![]() MEHMET USTAM "cebinde son parası da olmayanlar ne yapacak" "NASIL YEMEDEN İÇMEDEN YAŞIYOR BU HİKAYEDEKİ ARKADAŞ" "ÇOLUĞU ÇOCUĞU OLANLAR NE YAPACAK" "İŞ DOST YADA AKRABA ÇEVRESİNDE TAMAMEN BİTİK OLAN KİŞİLER NE YAPACAK" "POTANSİYELİ ÇOK BÜYÜK OLUP DA BİR KIVILCIMA MUHTAÇ OLANLAR NE YAPACAK" "PİYASASI ÇOK BÜYÜK OLUP DA BİR LİMON BİLE ALACAK GÜCÜ OLAMYANLAR NE YAPACAK" oktay Yerleşim : Türkiye / Batı Karadeniz | Meslek : Satış / Pazarlama |
mehmetustam Üye Toplam 643 yazı | 13/07/2009 : 22:52:31 ![]() Yerleşim : Türkiye / Kantinci | Meslek : Esnaf |
safa1453 Yeni Üye Toplam 14 yazı | 14/07/2009 : 18:16:45 ![]() e-mail,telefon,fax hiçbirisi yüzyüze görüşmenin yerini tutmuyor. İyiler mutlaka kazanır. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
gemileri_yaktim 2009 Üye Toplam 105 yazı | 14/07/2009 : 19:53:08 ![]() mehmetustam abiciğim çok güzel şeyler yazmışsınız.Dua ediniz bana da.... RABBİM CC kimseyi yoklukla muhasebe etmesin.Borçla ,açlıkla, denemesin......varlıktan yokluğa düşürmesin. saygılarımla oktay Yerleşim : Türkiye / Batı Karadeniz | Meslek : Satış / Pazarlama |
mehmetustam Üye Toplam 643 yazı | 14/07/2009 : 22:14:29 ![]() amin kardeşim yüce RABBİM zorda kalan, sıkıntıda olan herkesin yardımcısı olsun ve bol bol sabır versin Yerleşim : Türkiye / Kantinci | Meslek : Esnaf |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | ![]() ![]()
Potansiyeli ve Piyasası büyük olanlar bunları kullanacak (kullanamıyorsa potansiyel ve Piyasam büyük demeyecek) Çoluğu çocuğu olanlar savaşacak İş Dost ve Akraba çevreside tamamen bitik olanlar yeni mücadele arkadaşı arayacak Kısaca Mücadele Mücadele Mücadele Mücadele Mücadele .... Fakat tek birşeyi yapmayacak Ağlama ,Sızlanma Morali Bozma "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
gemileri_yaktim 2009 Üye Toplam 105 yazı | 15/07/2009 : 19:49:08 ![]() masal06 " yumruklarını bana sıkarak gelirsen ben de sıkarım" benimle alıp veremediğin birşey varsa özelden konuş. alıp veremediğin birşey yoksa bana laf atma.İşine bak lütfen.Bana da kırılma yazdıklarımdan dolayı ,ben sana kırılmadım ama......................... kırıcı olmaya başlıyorsun gibime geliyor yavaş yavaş...............hergün bu gibi laflar duymaktan bağışıklık kazandım.. Sanıyorsun ki kendimi anlattım sadece...hiç bakıyormusun gazetelere kaç tane gayrimenkul icra ilanı çıkıyor.Bugün benimki de eklendi benim ev de icraya gidiyor.neyse konu dağılacak yine . masal başta sana ve tüm arkadaşlara selam ve saygılar..... oktay Yerleşim : Türkiye / Batı Karadeniz | Meslek : Satış / Pazarlama |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | ![]() ![]()
Sevgili gemileri yaktım2009 yanlış anladın herhalde yorumum biraz ağır kaçtı kusura bakma seni kast ederek yazmadım özür dilerim Yumruklarımı sıkarak gelme bir düşüncem yok :)) Eğer olsaydı net net söylerdim Ancak şunu belirteyim Bir gerçek varki Mücadele etmekten başka yol yok sadece MÜCADELE Potansiyel de olsa Piyasa da olsa MÜCADELE Çocuğun olsada olmasada MÜCADELE Tek gerçek bu Bunu hem yaşın hemde deneyimin itibariyle benden iyi bildiğini adım gibi biliyorum Ya Diğerleri.... "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
gemileri_yaktim 2009 Üye Toplam 105 yazı | 15/07/2009 : 20:47:42 ![]() masal kardeşim bakınız .Lütfen google ara,,,,,,."gemileri yaktim" ne anlama geliyor.Sonra görüşelim lütfen seni ve konıskdeki tüm arkadaşları çok seviyorum sağlıcakla kalınız.Çıkmam lazım akşam namazını hala kılmadım. oktay Yerleşim : Türkiye / Batı Karadeniz | Meslek : Satış / Pazarlama |
masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 17/07/2009 : 19:41:02 ![]() Gemleri yaktım: Geri donusu olmayan kararlar vermek, hatta olasi geri donus yollarini bir bir kendisi bozmak anlamina gelen deyim. Alıntı:http://sozluk.sourtimes.org/ Aslında bu deyimin anlamını bilmek için internete bakmaya gerek yoktu fakat seni kıramadım araştırırken güzel bir şiir buldum paylaşayım dedim
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama |
mehmetustam Üye Toplam 643 yazı | ![]() ![]() Gemileri yakan kardeşim durumlar nasıl. Kosgeb hibe kredisi verecekmiş.Araştırdınmı? Yerleşim : Türkiye / Kantinci | Meslek : Esnaf |
moshiana Yeni Üye Toplam 25 yazı | Hikaye oldukça güzel de, bu mesajı vermediğine eminim :) Yerleşim : Türkiye / Kuşadası | Meslek : Yöneticilik |
ahmet.44 Yeni Üye Toplam 16 yazı | 04/01/2011 : 13:55:38 ![]() bi çok insan e-maili olmadığı için işe alınamayacagını duydugunda gider internet kafeye bi e-mail adresi açardı :) Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Yerleşim : Bulgaristan / Sofya | Meslek : İthalat / İhracat |
oktayd Yeni Üye Toplam 11 yazı | 21/08/2012 : 20:43:50 ![]() güvenlik görevlisi olsa belki daha rahat para kazanacaktı vs. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
EvetVar Üye Toplam 107 yazı | hikaye bunlar Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Denizci |
VSL Üye Toplam 628 yazı | 15/02/2013 : 01:53:37 ![]() Hikayenin internetle yada e mail adresinin olup olmamasıyla bir ilgisi yok, Her zaman olduğu gibi şer diye görünen hayırlardan biri olmuş, Kaderinde olmayan güvenlik görevlisi işi , internet bahanesi ile olmamış . Her zaman bir sebep, başka bir sonucu doğurur. Biz hayırmı şermi olduğuna sonradan vakıf oluruz (..bazen). Güvenlik görevlisi olmasını yazmamış rabbim, rızkını ticarette buldurmuş, ama bilemeyiz belkide bir zaman sonra iflas edip çok çok daha kötü durumlarla icralarla v.s ile karşılaşır, belkide intiharın eşiğine kadar gelir, belki henüz bitmemiş sınavları vardır, Kimbilir !!! Neleri yaşıyor.. Neleri yaşayacağız daha...... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
xferitx Yeni Üye Toplam 80 yazı | 25/05/2013 : 19:33:35 ![]() güzel hikaye Yerleşim : Türkiye / İstanbulizmir | Meslek : Esnaf |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |