Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Antalya'da Ürünlerinizi Pazarlayabilirim.

BaşlatanAdatalyaTarih04/06/2012 07:56:22Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
Merhabalar,
25 yıldır Antalya'da yaşıyorum çok çeşitli sektörlerde (özellikle inşaat, turizm ve gıda) çok geniş bir çevrem vardır. Bu çevreyi kazanca dönüştürmek için burdayım. Faal bir şirketim var. Antalya'da ürünlerini pazarlamak isteyenlere, iş fikirlerini piyasaya dağıtmaya, Antalya ilinde iş yapmak isteyenlere her türlü (pazarlama, piyasa araştırması, lojistik ve danışmanlık v.s) yardıma hazırım. Ortaklık bile düşünebilirim. Bu şekilde Antalya'da iş yapmak istiyorum diyenler her konuda bana ulaşabilirler. İmalat yaptığınız bir ürün mü var, bayilik mi vermek istiyorsunuz, imal ettiğiniz ürünü Antalya'da pazarlamak mı istıyorsunuz, organizasyon işleri mi yapmak istiyorsunuz doğru yerdesiniz. Ayrıca Almanya, Fransa ve Hollanda'da geniş akraba kitlem var. Yurt dışı kaynaklı işlerde yapabiliriz. lieblich48@hotmail.com.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Üye434 yazı
Merhaba bu kadar aktifsin çevren ve firman var. Peki elindeki ürünler nelerdir. Yani şuan ne yapıyorsun buradan kimse birşey vermedi veya göndermedi şimdi şuanda elinde ne işvar. Ben mesela şuan elimde satamadığım 2.el eşyalar var makineler var. Satıcının elinde alamıyorum param yok olsa senegale göndericem oradan para kazanıcam sende gönderin satalım mı diyorsun yoksa ben bunları alırım bana satın veya ortak olalım mı diyorsun. Anlamadım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye46 yazı
Soruların için teşekkur ederim. Antalyada inşaat üzerine bir firmam var ayrıca zamnında danışmanlıkta yaptım. Elimde inşaat malzemeleri var zaten ticaretinide yapıyorum. Yalnız Antalya hakkında biraz bilgin varsa kar marjları çok düşük ve benim gibi inşaat pazarlayan kişiler oldukça fazla. Antalya 2.bir İstanbul olmuş durumda şuan(şunuda belirtmek isterim Antalya'da satılmayacak ürün yoktur). Açıkcası kar yapılacak her türlü ürünü pazarlama şansım var. Yazıda anlatmak istediğim ise sizin elinizdeki malı bana gonder ben satayım olayı değil. Tanıtımını yaparsın katalog fiyat gönderirsin gerekirse ben kendi paramla numuneler alırım ve pazarlarım. Pazarlama elbetteki nakit olur. Diğer illeri bilmem ama Antalya'da sakız bile veresiye satılamaz oldu. Çünkü kimin ne olduğu belli değil. Ortaklık dediğim ise pazar payı güzel bir ürün olur ortaklık içinde uygun şartlar sağlanır sermayeyi koyar ortak olurum anlamında. Umarım tatmin olmussunuzdur. Saygılar

Yeni Üye81 yazı
Merhaba biz mermer sektöründeyiz.
Görüşebiliriz
Ramazan ERSAN
A PLUS MARBLE

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye15 yazı
Merhaba,
www.biorel.com sitesindeki Biorel Detox Bandı ve Biorel Diyet Bandı ürünlerinin satışını yapmaktayız. İlgilenirseniz Antalya bölgesi için satış şartlarını konuşabiliriz.
İyi çalışmalar dilerim...
Biorel Botanics
Detox Bandı
biorel@biorel.com

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye131 yazı
Bardakta hazır içeceklerimizle ilgili düşünceniz nedir? Email ile bilgi göndermiştim. Özellikle soğuk içeceklerimiz bu sıcaklarda ilgi çekiyor.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye126 yazı
Süt ve süt ürünleri ile ilgili Somadaki fabrikamızdan (ben izmir bayisiyim)Antalya'da satış yapabilir miyiz?
Ürün ayrıntılarını ve fiyatlarını size mail atıyorum.

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye10 yazı
Otellere pazarlayabilir misin?

Aşağıda detayları bulunan Özel icat ödülüne sahip olan ürünü pazarlamak isteyenlere fırsattır.

Piyasa da en ucuzu 28 TL den satışta. 39 TL'ye satanlarda var.

Mavi, Kırmızı ve Yeşil renklerinden toplam 2500 adet ürünün tanesini biz sadece 18 TL'ye veriyoruz. (KDV dahil)

Ürünle ilgili detaylar için linke tıklayınız.

http://www.tvshop.com.tr/pinfo.asp?pid=3420

ilgilenenler 0532 233 08 19 nolu telefondan ulaşabilirler.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye46 yazı
bovarnakon msn den davet gonderdim size

Yeni Üye3 yazı
merhaba hediyelik eşya çeşitli bijuteri ürünleri tasarlıyorum.üretimleri kendim yapıyorum seri üretimdir konaklama tesislerine otellere hediyelik eşya ve bijuteri mağazalarına verilebilinir.bu konuda çalışma yapmak isterseniz designer2012k@hotmail.com
designer

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Merhaba biz bebek-çocuk nevresimi üretimi yapan Bursa'da faaliyet gösteren bir firmayız. Toptan şatış şekliyle çalışmaktayız. Ürün bilgi, resim ve detayları isterseniz mail adresinize gönderebilirim. Antalya'da ürünlerimizi pazarlayabilme şansınız nedir?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye920 yazı
başarılar dilerim arkadaşım.
antalya pazarinda bu ürünler kazançli ürünlerdır
www.granitsanat.com sayfami incleyın. bana telden ulaşin.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye444 yazı
sevgili Adatalya,

tüm ege, ama özellikle izmirde iki grup ürün pazarlamaktayım, birincisi toptanda 4 tl ye sattığım ve çok çeşitli olan bayan çantaları ( özellikle akşam pazarlarında, normal pazarlarda, ucuz ürün satan dükkanlarda, milyoncularda ve de ekonomik ayakkabı ve çanta satan mağazalarda v.b. çok sürümlü satılıyor ), ikincisi de çin malı ancak birinci kalite emitasyon diyebileceğimiz cep telefonları. cep telefonları ile alakalı web sitem daha yeni yapıldı , ürünler ,fiyatlar yerleştiriliyor, 2-3 güne tüm detay bilgiler ve fiyatlarını görebilirsiniz ancak dilerseniz şimdi de genel anlamda ne var, ne yok diye sitemi ziyaret edebilirsiniz. ( ceptelefonu-dunyasi.com ) . Antalyada bu her iki ürün grubun da sürümlü satarsınız diye düşünüyorum. dilerseniz bir düşünün, irtibat kurmak isterseniz 0531 840 38 77 nolu telefonumdan bana ulaşır detay bilgi alabilirsiniz.

yolunuz açık olsun...

bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye206 yazı
slm lar ben yıllarca antalya manavgat ve sıde de kaldım su an ıstanbuldayım ve bıraz kendıme gelım gene oralara gelıp bırseyler yapacagım calısma seklın fıkırlerın guzel bende buradan ıst dan bırseyler yapmak sana yardımcı olmak ısterım bılgıne saygılar mrf(xxmrf@hotmail.)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik