Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Birlikte Kazanmak İçin Fırsat

BaşlatanfatihyelmenTarih17/03/2007 14:49:04Yorum3

İlk mesaj
Üye176 yazı
herkese kolay gelsin.
ben ankara'da gıda işi ile uğraşıyorum. bağlantılı ve aktif çalıştığımız yaklaşık 200 nokta süpermarket var.zincirler hariç. benim bu portföyümü değerlendirmek isteyen arkadaşlar olursa görüşelim.benim işim un satışıdır. bu konudada bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa ilgilenirim. karşılıklı kazanç sağlayabiliriz. bu birisi için çok güzel gelir kaynağı olabilir.isteyen müşteri bulup unumu sattırsın bana; isteyen kendi malını müşteri portföyüme pazarlatsın bana :)... kötümü
istisnayım,,kaideyi bozarım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye8 yazı
Güzel bir fikir bencede fakat ben istanbuldayım burayla çalışıyomusun bilmem fakat yardımcı olabilirim belki fakat ürün kaliten önemli bunun için görmek lazım un dışında başka gıda yelpazesi varsa bunlarıda bildir lütfen yada bir internet siten varsa şimdiden teşekkürler:...
Hicbir an kuşkum yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük uygar niteliği ve büyük uygar yeteneği,bundan sonra ki gelişmesi ile,geleceğin yüksek uygarlık ufkunda yeni bir GÜNEŞ gibi doğacaktır.

Ne Mutlu Türküm Diyene!!
Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye176 yazı
istersen numune sağlarım, katalog vs..
istanbulda küçük çapta çalışan noktal var.toptan.
senin belli piyasan varmı? araştırma yapılması filan gerekiyor mu yoksa zaten belli müşteri mi var?
bende un ve yem den başka mal yok.
çalışmak istersen şartları konuşuruz.
istisnayım,,kaideyi bozarım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye206 yazı

güncelmi
eger güncelse toptan taze kasar temın edebılırım !!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik