Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

60 Bin Lira Sermaye İle ???

BaşlatanProvocativeTarih02/06/2012 23:41:49Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı

Merhabalar,

2 arkadaş elimizdeki 60-70 Bin civarı para ile bu sene içerisinde yurtdışında iş kurmayı düşünüyoruz.
Balkanlar, Amerika kıtası, Uzakdoğu veya Dubai olabilir. Cafe&Restaurant, turizm vs bu tarz konulara dair tecrübelerimiz mevcut.

Sizce nerede nasıl bir yatırım yapmalıyız?
Öneri ve fikirlerinizi bekliyoruz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye15 yazı
Günceldir...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye136 yazı
okadar param olsa kamera işini yapardım kardeş cinden kkamera parcaları getirtip burda toplayıp sat benim param yok sen pişman olmazsın

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Di?er
Üye413 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - evers
merhaba arkadaslar. uzunca bir suredir bu siteyi zevkle takip ediyorum. pek icraat olmasada fikir firtinasi bakimindan oldukca yararli bir site, her gun en az 5 kere kontrol ederim yazanlari ve yazilanlari

konumuza donecek olursam yaklasik 10 yildir yasadigim yabanci ulkede imalat sektoru oturmadigindan (ozellikle textil) burada markalasmak cok kolay. nerdenmi biliyorum? daha once denedim. yaklasik 1;5 -2 yilda aranan sorulan marka oldum. evet bunu basardim. ama ne yazikki 2008 deki krize yenik dustum ve (iyi niyetimden) battim.!!!!..

su an bulundugum pozisyon ve musteri potansiyelim bakimindan kot pantolon kapri ve etek gibi kalemlerde aylik ortalama (ilk etapta) 7500 adet satis yapilabilir ve bu ulkede 1-2 yil icinde marka olunabilir. ancak kot pantolon uretimi hakkinda cahilim. satmasi konusunda profesor. :)

bu is daliyla ilgili ciddi dusunen ve gelecege yatirim yapabilecek isin ehli imalatci ve uretici arkadaslarla fikirlerimi paylasabilirim. ancak dedigim gibi gercekten ciddi ve ileriye donuk dusunen insanlara ihtiyacim var. yada soyle diyeyim ilk 3 ayin kazancini tamamen reklemalara harcamayi kabullenecek birileri. ilk 3 ayin kari =7500adet x ortalama 3 dolar kar=22500$ x 3ay= 67500 dolar yaparki bu rakam markalasmak icin gerekli olan harcamalari karsilar

tum forum arkadaslarima basarilar ve hayirli isler dilerim

elinizdeki sermaye ile bu is baslanilabilir. yada burada guzel bir bar restaurant acilabilir. daha once restaurant acma girisimim olmustu. konuya tamamen vakifim.

cosmostextil@hotmail.com
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
@yalpi
Akıllıca bir fikir gibi duruyor, araştırmak lazım fakat biz direk yurtdışında iş kurup oralarda işimizi yapmak istiyoruz.

@Evers arkadaşım öncelikle teklifin için çok teşekkürler, fakat gireceğimiz sektör hakkında kendi tecrübelerimizde olsun istiyoruz.
Haliyle tekstil işine sıcak bakmıyoruz.

Üye113 yazı
bodyflight işi yap yada yapalım... en temız para turızmde sezonda guzel bır işle para kazanırsın... ysfyldz07@hotmail.com o kadar para sana devasa paralar kazandırmaz yapıcagın işle ama turızmde yapılmayan birsey yap kazan
YUSUF

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye15 yazı
Yusuf Bey küçük bir araştırma yaptım, ilginç ve yaratıcı bir fikir fakat fiyatları uçmuş durumda; ki okuduklarım sadece çıplak maliyetlerden bahsediyorlardı. Aylık 75bin Tl kira vs...

Yeni Üye36 yazı
@leo091 dönmeden önce 2 kere düşün derim.. bende 23 yıl Almanya'da yaşadım ve Euro devreye girdikten sonra olan sıkıntılardan dolayı geri döndüm.. Burada da iş yapabilirim diye düşünüyordum ama ne kadar zor olduğunu gördüm...
OK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye45 yazı
Değerli koniks üyeleri
Rusya bölgesinde talep edilen ürünlerle ile ilgili (bebek bezi,ıslak mendil,plastik ev eşyaları v.b )ürünler ile ilgili ürün tedariki yapmak için bu bağlamda fabrikalar ile görüşmeler yaparak ürün bağlantıları yapmak için Gaziantep'e geldim daha önce imalata yönelik işler ile ilgili çalışmalarım ve araştırmalarım vardı ama üretimin ustalıktan başla makine parkuruna kadar ki süreç içerisinde içerisinden çıkamadım ve bu tedarik işine soyundum bu anlamda Rusya'daki dostlarıma ki bunlar Rustur. Türkiye'den istedikleri ürünleri doğru fabrika ve doğru fiyatlar bularak bu fiyatlara çok az rakamlar ilave ederek teklif vermek ve bu iş dalında çok az sermaye ile çok paralar kazanabileceğimi gördüm ve bu konuda Türkiye'mde kendime bu konuda pastlaşabileceğim kader birlikteliği ve kazancımı yarı yarıya paylaşabileceğim dürüst kendine güvenen ortak bir kardeşim arayışım var bu konuda projelerimi görüşüp antlaşmak isteyen olursa lütfen bana yazsın

saygılarımla

nemesis.73@outlook.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Ythalat / Yhracat