Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ürünlerinizi Satmak İçin Tekliflerinizi Bekliyorum

Başlatanowner79Tarih29/05/2012 15:28:58Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Arkadaşlar bebek ürünleri ve müzik aletleri satmak istiyorum. Gitti gidiyor, Sahibinden.com ve açmayı planladığım internet sitemden ürünlerinizi satabilirim. Şu an için fatura alma işlemlerini hallediyorum. ilk etapta 1-2 bin liralık ürün alabilirim. İsterseniz stokta bulunan ürünlerinizi de satabilirim. onu da satılan ürünü size bildiririm size parasını gönderirim sizde ürünü adıma kargolarsınız.
Farklı her türlü teklifinize açığım.
onerhosnut@gmail.com

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye132 yazı
sadece bebek ürünlerimi satacaksınız...?
Mutlulugu cok istiyorsan
Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic
Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin
Daha basit olacaksin yani
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin
Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye15 yazı

müzik aletleri ve bebek kıyafetleri satmayı düşünmekteyim.

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Ö?retmen
Yeni Üye15 yazı
Konu günceldir

Yeni Üye2 yazı
orjinal taşlardan ve değerli malzemelerden yapılan tesbihlerimizden satmayı düşünürmüsünüz?
www.tesbihcibasi.com
www.tesbihcibasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye29 yazı
www.jinseii.com lütfen ziyaret edin
Mustafa Koçak

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye15 yazı
Arkadaşlar teklifler için teşekkür ederim.Çok dağılmak istemiyorum. Müzik aletleri, bebek kıyafetleri ve hediyelik eşyalar benim için ideal olacaktır.
Tekliflerinizi bekliyorum.

Üye107 yazı
Bayan İç Giyim
Sütyen
Sütyen Takım
Atlet
Badi
Atlet Takım
Külot
Gecelik
Büstiyer
Jartiyer
Jibon ve Kombinezon
Sabahlık
Şortlu Takımlar
Korse
Tunik
Pijama / Eşofman
Erkek İç Giyim
Atlet
Külot
Boxer
Pijama / Eşofman
Kız Çocuk İç Giyim
Atlet
Külot
Takım
Pijama
Erkek Çocuk İç Giyim
Atlet
Külot
Takım
Boxer
Pijama
Bayan Çorap - Tayt
Desenli Külotlu Çoraplar
Dizaltı-Pantolon Çorapları
Külotlu Çoraplar
Soket - Suba Çoraplar
Tayt
Erkek Çorap
Erkek Çorapları
Çocuk Çorap
Soket Kız Çocuk Çorapları
Külotlu Kız Çocuk Çorapları
Erkek Çocuk Çorapları

isterseniz yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Denizci
Yeni Üye74 yazı
mrb ben bebek kıyafetleri(pijama ,çorap öncelikli olarak) satmak istiyorum.en az alım adet ve fiyat gönderebilirmisiniz cakarnil_57@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye2981 yazı
imalatçılar için güzel teklif. Riskide yok. İyi niyetli bir girişim. Muaffak olmaması için sebep yok.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye146 yazı
Konya ilinde şimdilik 20 bayandan(ev hanımı, çalışan, emekli) oluşan satış grubum var ve bu sayıyı 2-3 kat artırmayı düşünüyorum, bu bayanlar komşu gün ve toplantılarda benim kendilerine temin ettiğim ayrıca toptan olarak ta mağazalara pazarladığım ürünlerin sıcak perakende satışını yapmaktadırlar, grubuma sattırmak üzere yükte hafif ve fazla yer kaplamayan ürünler sattırmak üzere tedarikçiler aramaktayım,

şu an için satış pörtföyümüzde, bijuteri, tülbent-yazma, şal-paşmina, atlet, külot, eşofman ve çorap bulunmaktadır...ayrıca gruptaki bayanlardan gelen istek üzerine satış pörtföyümüze parfüm ve fazla uçuk kaçık olmayan fantezi iç giyim takım ürünleri eklemeyi düşünüyorum,

ürünlerini bu şekilde pazarlatmak isteyen toptancı ve imalatçıların irtibata geçmeleri rica olunur, ödemeler kredi kartı, nakit yada senetli evrak yoluyla yapılabilir. irtibata geçmek isteyen arkadaşlar;
mail; alsatkazan1973@hotmail.com GSM: 05428916472

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=476360905760783&id=100004688403777#!/birincieldenhalka

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye110 yazı
Owner bir tanıdığım anakucağı (puset) imalatı yapıyor. Arabakoltuğu olmayan cinsten yalnız. Normal kalite olanlar piyasaya göre baya uygun sanırım. Adet fiyatı 35 tl gibi bişeydi sanırım. Satmayı düşünürsen iletişime geçebiliriz.

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ticaret