Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tiyatro Veya Ödüllü Şiir Yarışması Düzenlemek !!!

BaşlatangiyotinTarih21/05/2012 12:49:01Yorum6

İlk mesaj
Üye381 yazı
degerli koniks ailesi; başlıktanda anlaşılacagı üzere tiyatro veya ödüllü şiir yarışması düzenlemek istiyoruz. bunun için herhangi bir yasal izin olacakmı? bir yere başvurmamız gibi bir durum söz konusumu?? bu konularda fikri olan tecrubesi olan yazarsa cok sevinirim, tesekkurler..
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye36 yazı
kültür bakanlığına başvurun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye381 yazı
güncel

Üye355 yazı

Bulunduğunuz ilin valiliğinden izin almalısınız.Özelliklede
ödüllü şiir yarışması için. saygılar........

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye166 yazı
giyotin...,
oda tiyatrosu ile iletişime geçersen katkı vereceklerdir, ayrıca hafta'da iki gün söyleşi,ders veriyorlardı ( ücretsiz ),bunun yanın da amatörlere yönelik çalışmaları da var dı,diyorum çünkü geçen yıl'dan söz ediyorum,
bilmeyebilirsin,tiyatro binası harbiye'de alan adı da sana bir tık kadar yakın...sevgiler...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye381 yazı
bilgileriniz için tesekkurler. sayın mahlukus ben mardındeyım, oda tiyatrosu internetten arastıracagım. bilgilerin içn sana da cok tesekkurler, saygılar

Üye166 yazı
teşekkür inceliği gösterdiğin için,ben teşekkür ederim,gelişmeler ile ilgili bilgilendir ki,olup biteni bilelim,
bu ve benzer bir konuda birikimlerim doğrultusunda katkı vermeye hazırım,aklım dışında bir şey
satmayacağıma söz veriyorum ( hele de öğrencilere her tür hizmet ücretsizdir,ticari olmamak koşulu ile )
karşı saygılarımı sunuyorum...selamlar...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er