Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Amerika Ya Fındık İhraç Etmek

Başlatantiger61Tarih14/05/2012 23:56:33Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
arkadaşlar sekiz yıldır amerikada yaşıyorum.

ve türkiyede de fıntık bahçelerimiz var. bunun haricinde fındık alıp amerikaya veya avrupaya ihractını yapmak istiyorum

önceden fındık işi ile ilgilenmiş bu işin giderleri masrafları ve karlı satılabilecek fındıklar hakkında
bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok memnun olurum

ayrıca türkiye amerika arasında yapılabilecek tüm iş fikirlerine açıgımdır

Yerleşim Türkiye / TexasMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye537 yazı
başarabilirsen 2 senede köşe olursun asıl önemli nokta ambalaj japonyaya deniz anası satanlar var fındık değerlidir özellikle türk fındığı yatırım için sağlam sermaye pazarlama uzmanlarınız olmalı

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye906 yazı
selamlar orada findik fiyatlari nasil hiç bu işle ilgili piyasa calısmaniz varmi nasil bir calisma sekli dusunuyosunuz dayimin gurcistanda bu isle ilgili fabrikasi mevcut bu konuda ciddi iseniz konusabiliriz ayrıca ben bursadayim tekstil isi ile ilgıleniyorum bu isle ilgilewnebilisiniz.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye51 yazı

Amerika ile dış ticaret konularında iş yapmak isterim kozmetik sektör kuaför malzemeleri satan bri grupla çalışıyorum.Aynı zamanda amerika ile ilgili ithalat ve ihracat talepleri ile ilgileniyorum neler yapabiliriz bu konuda sizden bilgi almak isterim.iYİ AKŞAMLAR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
öncelikli olarak belirtmek isterim ki ben amerikada hala çalışıyorum.

aktif olarak yaptıgım bir ticaret olmadı.

eğer yol gösterebilecek işi bilen birisi varsa ortak olmak istiyorum.

her türlü çalışmasını yapabilirim.

Yerleşim Türkiye / TexasMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye12 yazı
Goruslerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / TexasMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye1 yazı
merhaba amerikaya fındık gönderme de kota var mı ? iş ortakığı yapmaya varım emekli olacak olan bir öğretmenim

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Ö?retmen
Yeni Üye37 yazı
bu findik isinde kota var. dev bir kac firma var. kota yada bu dev firmaya takilirsin. Turkiyedeki findik isi dunyaca unlu nutella firmasinin yan kuruluslarinin elinde bilgine.

Yerleşim Yngiltere / LondonMeslek Bilgisayar-Bili?im