sevgili arkadaşım ben selim arkadaşa aynen katılıyorum
ama benim fiyat konusunda tereddütüm oldu , bence son kullanıcı fiyatı olarak 50 kuruş ve 1 liralık iki farklı gramajda ürün üretirseniz bence daha mantıklı olur , çünki insan psikolojik olarak parayı bozmak istemez ama bozuk paradan da kurtulmak ister o nedenle hep tam sayı halinde yani tek parça para olacak şekilde fiyat ayarlaması yaparsanız iyi olur
ayrıca dışarıya satmak yerine üretimi az yapıp pazarlamayı da , direkt fırın tezzgahından ve seyyar araba ile kendiniz yaparsanız kar marjınız daha çok olur diye düşünmekteyim
veya arkadaşınız sadece fırındaki üretimle ilgilensin , siz satış için araba yaptırın ve belediyeden yer alma durumunuz varsa araba başı bir kişi ko**** sadece satış işiyle ilgilenin , zaten fırın size ait olacağı için vergi konusunda bir sorun çıkmaz
bunu niye yazdığıma gelince , iki kişi küçük bir fırında geçinemezsiniz , ne yazıkki eski tecrübeler bunu gösteriyor , yani kesin olacak şekilde iş taksimatını ayırın ve birbirinize müdahele etmeyin , aydan aya hatta yıl sonu itibariyle birbirinize hesap sorun
şimdiden hayırlı olsun