Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mersin'de Uygulanacak Bütün İş Fikirlerine Açığım

BaşlatanOLASILIKSIZTarih09/05/2012 15:03:16Yorum85

İlk mesaj
Üye219 yazı
Arkadaşlar merhaba,
Ben Mersin'de ikamet eden girişimci bir mali müşavirim.
Mersin ile ilgili bütün projelerinize,iş ortaklıklarınıza,fikirlerinize,satış tekliflerinize,franchise/bayilik tekliflerinize açığım.
İlla iş olacak diye bir kaide yok;sohbet edip fikir alış verişinde de bulunabiliriz.
ermanzobu33@gmail.com
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
85 yorum
Yeni Üye23 yazı
slmlar ben çanakkaleliyim mersine gidip geliyorum 2 ayda 1 ordaki iş ortamından etkilendim ticaret yapmak istiyorum bi yerden alıp başka biryere satmak gibi fikriniz

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Gyda
Üye219 yazı

Evet Mersin'de sürekli artan bir iş potansiyeli var,keza nüfus da hızlı bir şekilde artmaktadır.Ticari fikriniz nedir?

Yeni Üye49 yazı
merhaba;
geçen hafta mersindeydim. yaptığım iş çevre güvenlik sistemleri(çit/raylı kapı/tel örgü) inanın adana da 100 şantiye varsa mersinde en az 500 diyebilirim. gelecek yıl yapılacak olimpiyatlar için güzel çalışmalar var. ben de karar aldım haftanın 3 günü mersin 2 günü adana olmak üzere pazarlama çalışması yapacağım. iş potansiyeli çok güzel olur diye düşünüyorum hatta küçük bir ofis bile açmak için girişimlerde bulunuyorum bakalım ne olacak? mersindeki arkadaşlarla da görüşmek isterim.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye219 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - barisil
merhaba;
geçen hafta mersindeydim. yaptığım iş çevre güvenlik sistemleri(çit/raylı kapı/tel örgü) inanın adana da 100 şantiye varsa mersinde en az 500 diyebilirim. gelecek yıl yapılacak olimpiyatlar için güzel çalışmalar var. ben de karar aldım haftanın 3 günü mersin 2 günü adana olmak üzere pazarlama çalışması yapacağım. iş potansiyeli çok güzel olur diye düşünüyorum hatta küçük bir ofis bile açmak için girişimlerde bulunuyorum bakalım ne olacak? mersindeki arkadaşlarla da görüşmek isterim.

Dediğiniz gibi şantiye çok fazla, çevrem de var müteahhitlerden oluşan,ayrıca eğitim sektöründe bir girişimim mevcut,dolayısıyla ilköğretim ve liselerdeki idarecilerden oluşan bir çevremde var; sizinle bir araya gelip,tanışıp, yaptığınız işle ilgili detayları konuşabilir belki de ortak bir paydada girişimimiz de olabilir.
Mersin'e geldiğinizde görüşebiliriz.

Üye219 yazı
Mersin'de olupta aranızda icra dan ev,arsa vs alıp satan var mı?
İlla icra olması şart değil,herhangi birşeyin alım satımı da olabilir;sıcak satış varsa,anında paraya çevirebilirsek fikirlerinizi dinleyebilir,maddi olarakta ortaklık paydasında finanse edebilirim...
ermanzobu33@hotmail.com

Yeni Üye5 yazı
Sayın Olasılıksız danışmanlık yapıyoruz Şirketimiz Mersinde elimizde hazır mevcut projelerımız bulunmaktadır.Bize ulasın karsılıklı göruselım sıze yardımcı olabılırız.Saygılar

poisonajans@hotmail.com
Siz Hayal Edin Biz Gerçekleştirelim

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Dany?manlyk
Üye219 yazı
Güncel...

Üye219 yazı
Güncel...

Yeni Üye64 yazı
sayın erman bey,
ithal muz alımı yapmak istiyoruz. bağlantınız varsa görüşebiliriz.
erdoganbasar1@hotmail.com
kara kışa dayanan bahardan korkar mı hiç...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye219 yazı
Ok,araştırıp; dönerim size.

Üye219 yazı
Güncel

Yeni Üye3 yazı
hocam mersinde ucan fener şenliği yapalım. bu organizasyonun turkıyede ılk yapan biziz ve cnn ana habere cıktık. maksat sadece para kazanmakmı tanınmak cevre edinmek gibi hedefleriniz varmı? 05435404506
jestajans

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Üye219 yazı
Merhaba Ercan bey,
Bu işle ilgili görsellere bakabilir miyim? Bir web siteniz var mı? Mail de atabilirsiniz.( ermanzobu33@gmail.com)
Para kazanmakla beraber sürdürülebilir başarı için çevre edinmekte önemli tabiki. 0532 450 0412

Üye219 yazı
Güncel...

Üye546 yazı
Merhaba hocam bende Tarsusluyum yarin Antalya'ya gidiyorum kismetse fikir olarak sunabilecegim nacizade fikirlerim var.Madem egitim cevreniz var okullara resim,takvim,bardak gibi seyler yapip satabilirsiniz.Tabi bunun icin ekipman gerekiyor onuda bir yerle anlasip yari yariya gibi bir rakamla yapabilirsiniz.Eglence mekani tanidiginiz varsa orasi ile fotograf icin gorusebilirsiniz.Benim kullandigim Sony up-dr200 modeli baski makinesi var.Maliyeti yakasik 90 kurus o tarz makinelerden baski alabilirsiniz,yine okullara ozellikle ilkokullara 1 tl ye masaj yapan koltuklardan alarak kazanc saglayabilirsiniz(Masaj koltuk fiyati ortalama 1250 tl kadar) simdi telden giriyorum ama bu fikirlerden birisini denemek isterseniz 0543 495 85 73 yada sanalajan@gmail.com buradan ulasarak fikir alisverisi yapabilirsiniz iyi calismalar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye219 yazı
Masor ve M.yüce
İkinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Masor07 teklifin için teşekkürler,böyle bir taleple karşılaşırsam size danışırım.

M.yüce meyve sebze olarak bir teklifin var mı?

Üye219 yazı
Güncel...

Üye219 yazı
Güncel...

Yeni Üye40 yazı
en az 25 lik bir tavuk çiftliği düşünürmüsünüz_?yada uygun arazi istermisiniz_?
mersin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ymalat
Üye219 yazı
yilmazmehmetfatih33 merhaba
Hiç tecrübe edinmediğim bir sektör tavuk çiftliği.
Detaylı bilgi verebilirsen sevinirim.

Yeni Üye40 yazı
en az 30 bir çiftlik olması getirisi açısından büyük önem kazanıyor,30 binlik bir çiftlik 40 yada 45 günün ardından 30 bin lira gibi bir getirisi oluyor.anlaşmalı firmalar veteriner,yem,ilaçlarını kendi karşılıyor çiftlik sahibi sadece bakımından sorumlu,her şey otomatik bilgisayarla kontrol sistemi var.30 binlik çiftliğin maliyeti arsa hariç 150.000 200.000 arasında otomatik yemleme,sulama dahil 1 yıl içinde 6 defa kesim yapılıyor..
mersin

Üye219 yazı
Mehmet bey,facebook varsa, oradan daha detaylı konuşmak isterim sizinle.Kafamda birtakım sorular var.Müsait olduğunuzda size danışmak isterim.Beni Erman Zobu olarak ekleyebilirsiniz.Teşekkürler.

Yeni Üye40 yazı
erman bey tabii ki neden olmasın ama benim face engel var siz beni ekleye bilirmisiniz_?
mehmatfatih.yilmaz@facebook.com adresim..yardımcı olabilirsem mutluluk duyarım kolay gelsin....
mersin