İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
15 Bin Tl Ne İşi Kurulur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
58 yorumK
Üye537 yazı
G
Yeni Üye23 yazı
S
Üye360 yazı
pazarlarda satışı olabilir mi? izin felan sorun çıkartırlar mı?
G
Yeni Üye23 yazı
K
Üye537 yazı
Nasıl ızın aldınız pekı ?
G
Yeni Üye23 yazı
izin alındı zaten bu işte satacak bir yerın yoksa kazanamazsın zabıta göz açtırmıyor istanbul anadolu yakasında olan herkes bu işi yapabilir
G
Yeni Üye23 yazı
izin alma işini herkes yapamıor tanıdık olması lazım araya birilerinin girmesi lazım o yuzden bu işi herkes kafasına göre yapamıyor
V
Yeni Üye63 yazı
cazip bir fikri olan arkadaş yokmu
K
Üye107 yazı
Çorlu da yaşıyorsanız orada tekstil sektörü gelişmiş. bi arkadaşım orda tekstil mühendisi olarak çalışıyor da ordan biliyorum, Çorluya gitmişliğim yok..
neyse...
ben olsam ordan ihracat fazlası ürün bulup, anadolunun çeşitli illerinden bağlantılar kurarak, ucuz tekstil ürünleri gönderirdim. bu şekilde ürün arayan çok. mesela kuzenim ucuz giyim dükkanı açacaktı kışın.. ucuza ve devamlı olarak ona ürün sağlayacak tedarikçi aramıştı. sonra Rusya ya gitti ani bi kararla.. yani o günlerde rusyaya gitmemiş olsa açacaktı böyle bir dükkan..
demek istediğim bu tür tedarikçiler iş yapar. ben size ihracat fazlası tekstil ürünü bulup, anadoludan kuracağınız bağlantılarla iş yapmanızı öneririm. tabi araştırma kısmı da size düşüyor.. kolay gelsin. inşallah iyi bir iş kurarsınız..
neyse...
ben olsam ordan ihracat fazlası ürün bulup, anadolunun çeşitli illerinden bağlantılar kurarak, ucuz tekstil ürünleri gönderirdim. bu şekilde ürün arayan çok. mesela kuzenim ucuz giyim dükkanı açacaktı kışın.. ucuza ve devamlı olarak ona ürün sağlayacak tedarikçi aramıştı. sonra Rusya ya gitti ani bi kararla.. yani o günlerde rusyaya gitmemiş olsa açacaktı böyle bir dükkan..
demek istediğim bu tür tedarikçiler iş yapar. ben size ihracat fazlası tekstil ürünü bulup, anadoludan kuracağınız bağlantılarla iş yapmanızı öneririm. tabi araştırma kısmı da size düşüyor.. kolay gelsin. inşallah iyi bir iş kurarsınız..
T
Yeni Üye94 yazı
27/05/2012 : 18:45:15#40
Web sitesi
Alıntı
Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz!
Office Gsm: 0.532.158 82 00
Msn: toymax.ferhat@hotmail.com
Yahoo Mail: toymax.ferhat@yahoo.com
Google Mail: toymax.ferhat@gmail.com
Yandex Mail: toymax.ferhat@yandex.com.tr
E-Mail: info@toymax.net
Web: http://www.toymax.net/
ToyMax Facebook Grubumuz: http://tr-tr.facebook.com/groups/166805460088175/
H
Yeni Üye1 yazı
Ferhat Bey sitenizi inceledim ve gayet ilgi çekici.Ancak ofis telefonunuzun olmaması(sabit no yani) güven problemi yaratmaz mı.Yinede ürünlerinizle ilgili daha kapsamlı bilgi almak isterim.Broşürünüz varsa mailler misiniz.
H
Yeni Üye3 yazı
pazarlama işi yapabilirsin. ama neyi satacağını çok iyi bilmelisin iyi bir fizibilite yapmalı ve neye ihtiyaç olduğunu tespit etmelisin.örneğin çorluda fabrika çoktur.ona yönelik bişeyler bulabilirsin
imza
T
Yeni Üye94 yazı
30/05/2012 : 14:35:00#43
Web sitesi
Alıntı
hurucay arkadaşım, ofis tel.imiz sehven yazılmamıştır, aşağıda irtibat tel.imizi de dikkatlerinize sunuyorum, saygılarımızla..
Eğlence Sezonuna Girerken, ToyMax Eğlence Sistemleri'nden İNANILMAZ KİRALAMA KAMPANYASI !!!
Eğlence sektörünün tavan yaptığı yaz sezonuna girdiğimiz şu günlerde, yeni yatırım yapmak isteyen veya sektörel yatırımını yenilemek isteyen girişimcilere indirimli yaz kampanyası fırsatını sunan ToyMax Eğlence Sistemleri'nden, F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti 'ni KİRALAMA FIRSATI'NI KAÇIRMAYIN !
F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti (İkili Takım) Kiralama Ücreti - 4.000 TL+KDV (1 Aylık)
NOT: 6*6=36 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücretleri, ALICI FİRMAYA AİTTİR.
* F1 YARIŞ ARABASI SİMÜLATÖRÜ SETİ (İkili Takım): BİLET FİYATI 7.5 TL OLMAK KOŞULUYLA MİNİMUM KAZANÇ TABLOSU
5 DAKİKALIK SEANS---- 2 KİŞİ * 7,5 TL-------- 15 TL
1 SAATE 2 SEANS------ 4 KİŞİ * 7,5 TL-------- 30 TL
10 SAATE 20 SEANS---- 40 KİŞİ * 7,5 TL------- 300 TL
AYLIK GELİR---------- 300 TL * 30 GÜN--------- 9.000 TL
Buradaki hesaplamaları sistemin en düşük performansı ile göstermiş bulunmaktayız. Böylelikle sizler sistemin getirisini ve yatırım maliyetinizini ne kadar sürede çıkarabileceğinizi hesaplıyabilirsiniz.
ToyMax Ürünlerini Nerelerde İşletebilirsiniz?
ToyMax İkili Yarış Arabası Simülatörü Seti; Alışveriş Merkezleri, Sinemalar, Eğlence Parkları, Restoran ve Cafeler, Oteller, Bowling Salonları, Lunaparklar, vb. Eğlence ve Oyun Mekanları ile insan sirkülasyonunun yoğun olduğu tüm açık ve kapalı mekanlar için mükemmel ve son derece kazançlı bir yatırım imkanı sunmaktadır.
Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:
Office Tel: (+90).332.345 46 54
Office Gsm: (+90).532.158 82 00
Eğlence Sezonuna Girerken, ToyMax Eğlence Sistemleri'nden İNANILMAZ KİRALAMA KAMPANYASI !!!
Eğlence sektörünün tavan yaptığı yaz sezonuna girdiğimiz şu günlerde, yeni yatırım yapmak isteyen veya sektörel yatırımını yenilemek isteyen girişimcilere indirimli yaz kampanyası fırsatını sunan ToyMax Eğlence Sistemleri'nden, F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti 'ni KİRALAMA FIRSATI'NI KAÇIRMAYIN !
F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti (İkili Takım) Kiralama Ücreti - 4.000 TL+KDV (1 Aylık)
NOT: 6*6=36 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücretleri, ALICI FİRMAYA AİTTİR.
* F1 YARIŞ ARABASI SİMÜLATÖRÜ SETİ (İkili Takım): BİLET FİYATI 7.5 TL OLMAK KOŞULUYLA MİNİMUM KAZANÇ TABLOSU
5 DAKİKALIK SEANS---- 2 KİŞİ * 7,5 TL-------- 15 TL
1 SAATE 2 SEANS------ 4 KİŞİ * 7,5 TL-------- 30 TL
10 SAATE 20 SEANS---- 40 KİŞİ * 7,5 TL------- 300 TL
AYLIK GELİR---------- 300 TL * 30 GÜN--------- 9.000 TL
Buradaki hesaplamaları sistemin en düşük performansı ile göstermiş bulunmaktayız. Böylelikle sizler sistemin getirisini ve yatırım maliyetinizini ne kadar sürede çıkarabileceğinizi hesaplıyabilirsiniz.
ToyMax Ürünlerini Nerelerde İşletebilirsiniz?
ToyMax İkili Yarış Arabası Simülatörü Seti; Alışveriş Merkezleri, Sinemalar, Eğlence Parkları, Restoran ve Cafeler, Oteller, Bowling Salonları, Lunaparklar, vb. Eğlence ve Oyun Mekanları ile insan sirkülasyonunun yoğun olduğu tüm açık ve kapalı mekanlar için mükemmel ve son derece kazançlı bir yatırım imkanı sunmaktadır.
Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:
Office Tel: (+90).332.345 46 54
Office Gsm: (+90).532.158 82 00
V
Yeni Üye63 yazı
arkadaşlar yorumlarınız için teşekürler ama bunların hiç biri aklıma yatmadı .internet üzerinden satabilecegim ve getirisi yüksek olan netür bir ürün satabilirim.hangi ürün daha çok ragbep görür?
A
Üye194 yazı
[quote]Yazıyı gönderen - kajmeram
hırvatistan-moldova-romanya
doğu blok avrupa ülkeri her zaman fırsatlarla doludur.Derler orası maymunlar cehennemi derler hepsi alkolik derler 80 önceli derler paraları yok derlerde derler ancak buralar nasıl türkiye cumhuriyeti bağımsız ordusu polisi hükümeti olan bir cumhuriyetse ise oralarda öyle sadece kültür alışkanlık farkı var türkiyede para ve kazanç neyse orda da
Niçin fırsat diyorum bu doğu blok ülkeri ve gürcistan toplu taşımacılık sıfır ve araç-yakıt ücretleri ile ters orantıda moldovada benzinin litresi 2 dolar stefan voda kişinev arası 120 km her gün otobüsler tabi ben görünce hindistanda zannettim kendimi çok eski ve tıklım tıklım dolu full oluyor.yolcu başı 4-5 dolar alınıyor ve arac dolmadan kalkmıyor carter hesabı
moldova romanya arasıa gene aynı şekilde 22 bin euro 2010 mode full+full woswagen crafter düşün böle bi araç yok toplu taşımacılık yapan millet hurdada emanete gidiyo ?
Cesaretinden dolayı tebrikler,kendini güzel ifade etmişsin.
Anlıyamadığım nokta ise şu:
Volkswagen i aldın,ulaştırma bakanlığı diye bir şey yok mu? Vergisi algısı ? Öyle kolay mı hat almak veya varolan bir güzergaha kaynama yapmak?oranın babaları yokmu?
Bu konu hakkında da açıklık getirirsen kendine ortak bulacağından eminim.
Başarılar dilerim.
hırvatistan-moldova-romanya
doğu blok avrupa ülkeri her zaman fırsatlarla doludur.Derler orası maymunlar cehennemi derler hepsi alkolik derler 80 önceli derler paraları yok derlerde derler ancak buralar nasıl türkiye cumhuriyeti bağımsız ordusu polisi hükümeti olan bir cumhuriyetse ise oralarda öyle sadece kültür alışkanlık farkı var türkiyede para ve kazanç neyse orda da
Niçin fırsat diyorum bu doğu blok ülkeri ve gürcistan toplu taşımacılık sıfır ve araç-yakıt ücretleri ile ters orantıda moldovada benzinin litresi 2 dolar stefan voda kişinev arası 120 km her gün otobüsler tabi ben görünce hindistanda zannettim kendimi çok eski ve tıklım tıklım dolu full oluyor.yolcu başı 4-5 dolar alınıyor ve arac dolmadan kalkmıyor carter hesabı
moldova romanya arasıa gene aynı şekilde 22 bin euro 2010 mode full+full woswagen crafter düşün böle bi araç yok toplu taşımacılık yapan millet hurdada emanete gidiyo ?
Cesaretinden dolayı tebrikler,kendini güzel ifade etmişsin.
Anlıyamadığım nokta ise şu:
Volkswagen i aldın,ulaştırma bakanlığı diye bir şey yok mu? Vergisi algısı ? Öyle kolay mı hat almak veya varolan bir güzergaha kaynama yapmak?oranın babaları yokmu?
Bu konu hakkında da açıklık getirirsen kendine ortak bulacağından eminim.
Başarılar dilerim.
W
Yeni Üye38 yazı
slm arkadaşım elinde avcunda tapu topu 15 binlira para var kardeşim bu ne ya yorumlara bakıyorum yurt dışında şunu yap bunu yap sen anca moldovada o parayla bir hafta yer içer eğlenirsin sanki 15 bin değilde 150 binlira var bir sıfırı koymayımı unuttun ne 150 bin lira bile bir çok iş için yeterli sermaye değil ya neyse para sabun gibidir kardeş araba al sat demişler ben yaptım o işi o parayla kusura bakma ama tatmin edevcek bişey bulamassın o pazardadad adamlarda dudak uçuklatan paralar var kardeşim aldımı 10 tane birden araba alıveriyor unutuyor satana kadar sen ne yapacan alacan satacan tabi ucuza bulabilirsen bulacan satabilirsen karlı satacan satana kadar arabanın sermayesini yersin 4 aylık yaşam parası o zaten hadi dişini sıktın 6 ay yersin o parayı ekstra gelir yoksabildiğin işe devam et kardeşim onuda altına çevir bekle üstüne koymaya çalış biraz daha
Ekol mobilya
E
Üye276 yazı
müşterisi hazır olan üretim işi var.günlük 2000 tl ve üzerinde kazanç. düşünürseniz birlikte yapabiliriz.
ERK4NS4N antiemperyalist girişimci
Z
Yeni Üye2 yazı
03/06/2012 : 00:54:33#48
Web sitesi
Alıntı
15.000 TL ' ye (1) 5.000 TL Peşin Ödeme ile YAZA ÖZEL ( 03.06.12 - 18.06.12 Tarihleri Arasında Geçerlidir.) | Ön Koşullu Bayilik Modelimiz altında DRY CAR CARE | Yeni Nesil Nano Teknolojik Araç Temizliği Bayiliği Alabilirsin, 10.000 TL İş Geliştirmeye Ön Sermaye Yapabilirsin,
Diğer Bayilik Seçenekleri ve İş Modelimizi İncelemek İsterseniz http://www.drycarcare.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Franchise / Bayilik Başvuru Formu (Açıklama Bölümüne KAMPANYA Yazmanız Gerekmektedir)
http://www.drycarcare.com/franchise-basvurusu
mert@drycarcare.com adresinden direkt olarak iletişime geçebilirsiniz.
Alternatif İş fikri olarak önermek istedim,
Saygılarımla,
Diğer Bayilik Seçenekleri ve İş Modelimizi İncelemek İsterseniz http://www.drycarcare.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Franchise / Bayilik Başvuru Formu (Açıklama Bölümüne KAMPANYA Yazmanız Gerekmektedir)
http://www.drycarcare.com/franchise-basvurusu
mert@drycarcare.com adresinden direkt olarak iletişime geçebilirsiniz.
Alternatif İş fikri olarak önermek istedim,
Saygılarımla,
DRY CAR CARE
| Yeni Nesil Susuz Araç Yıkama Teknolojileri |
www.drycarcare.com
+90(216) 650 1 650
mert@drycarcare.com
info@mertzandali.com
| Yeni Nesil Susuz Araç Yıkama Teknolojileri |
www.drycarcare.com
+90(216) 650 1 650
mert@drycarcare.com
info@mertzandali.com
G
Üye159 yazı
doğma büyüme çorluluyum babamda öyle yerlisiyiz buranın
tuz işini ankaralı bi abimiz yapıyo çorluda onun harici görmedim
arabada pilav iş yapçak yerler siirtliler tarafından tutulmuş durumda
ciddi ciddi adım başı dönerciler var artık ara sokaklarda mahalle aralarında bile dönerci var
vatansever türkgücü köyünde bi adam var köydekilere yoldan geçen sarhoşlara kokoreç satıyo ufak seyyar tezgahta adam muazzam para kazanıyo çorluda paran yoksa büyük işler hatta mahalle araları bile kapıldı benim aklımda köyün birine dönerci açmak var bu arada bilmeyenler için söyleyeyim trakyanın genelinin aksine bizim köylerde 250-500 kişi değiş 1500 ve üzeri insan yaşıyo
tuz işini ankaralı bi abimiz yapıyo çorluda onun harici görmedim
arabada pilav iş yapçak yerler siirtliler tarafından tutulmuş durumda
ciddi ciddi adım başı dönerciler var artık ara sokaklarda mahalle aralarında bile dönerci var
vatansever türkgücü köyünde bi adam var köydekilere yoldan geçen sarhoşlara kokoreç satıyo ufak seyyar tezgahta adam muazzam para kazanıyo çorluda paran yoksa büyük işler hatta mahalle araları bile kapıldı benim aklımda köyün birine dönerci açmak var bu arada bilmeyenler için söyleyeyim trakyanın genelinin aksine bizim köylerde 250-500 kişi değiş 1500 ve üzeri insan yaşıyo
V
Yeni Üye63 yazı
gangsta59 tespitlerin çok dogru dönerci dükkanı için benimde aklımda araştırmasınıda yapıyorum uygun bir yerde dükkan bulamadım yada buldugum dükkan sahipleri türli bahaneler çıkartıyorlar buldugum bir dükkan vardı hemen bitişiğindede mal sahibinin tekel büfesi 1250 kira istiyor üstelik kendisi tost çay poğça satıyor bunları benim satmamı istemiyor satarsam dükkanı vermem diyor bu gibi engeler çıkıyor işallah aradığım bir dükkan bulabilirim.
7
Üye131 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - gresp çok paralara gerek yok 2,500 lira gibi bir paraya çok güzel iş kurabılırsınız öreneğin; çok sık duyduk nohut pilav gerçekten iyi para kazandırıyor, bu iş için gerekli olan herşey ama herşey buna satış yapabileceğiniz yer bile dahil 2,500 tl gibi bir ücret bu verdiğimiz parayı zaten 1 haftada çıkarıyor bu iş bence yapılabilecek en guzel iş |
Bende bu işi araştırmıştım, size hak veriyorum, ankarada bu işi düşünen varmı, birlikte yapacak
G
Üye159 yazı
aga zaten bak heryer dönerci bulvarın sanayiye yakın tarafına açtılar iddaacı yanına ben o dükkanı ps3 cafe için düşünmüştüm kıvancın oraya açtılar ciddi 200 ü geçik dönerci vardır en güzel para köylerde artık ama kendi köyüne açmıycaksın yoksa akrabalar gelmez üstüne paso şikayet ederler sağa sola tutanamazsın 10 sene daha bu fabrika rezilliği dursun çorluda köylerin hepsi çorluya yakın olanlar küçük iç anadolu kasabası gibi nüfus sahibi olucak aklını kullanan bikaç kişi internet cafe açtı olmayan köylere adam resmen 4 senede 2 daire aldı
G
Yeni Üye23 yazı
dükkan her zaman masrafdır gusel paralar kazanmak için seyyar işler her zaman güzeldir benim 5 arabam var bir bölgeye bakamadıgım için satıyorum kımse kımseyı yerınden edemez pilav işinde , ben trabzonluyum gayette gusel yapıyorum işimi mecidiyekoyde pilav tezgahım var ist lu olanlar bılırler bu işte guzel paralar var arkadaşlar yolda satan birisini cevirin ve biraz bu işten bahsedin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız 2500 tl bu iş için yeterli bu işi ortak iki kişi yaparsa hada mantıklı olur bu şekilde çok kişiye satış yaptık eğer bu işi yapmak istiyenler varsa irtibata geçebilirler
C
Yeni Üye5 yazı
arkadaslar,ben 20 yildir romanyadayim.eskiden cok guzeldi,ancak simdi kriz etkiledi.evet arkadasin soyledigi gibi gidip gormeniz ,yasamaniz lazim.baskalarin lafi ile olmuyor.burada 1000 euro ile iyi bir yasam surebilirsiniz.ama iyi dedim cok iyi degil.iscilik ucuz ,ornek vasifsiz bir isci 100 euro ya calisiyor.ulasim ucuz,et cok ucuz(hergun mangal yapan aile var)).sut ,peynir kisaca tr ye gore cok daha ucuz.ancak krizden dolayi yatirim durmus vaziyette.yolsuzluk bulgaristana gore daha az ama yinede var.bende burda is yapmak istiyorum ancak krizden dolayi temkinli davranmak zorundayim cunki eldeki kursun kisitli.birde arkadaslar herkese inanmamak lazim,durust insan bulmak cok zor!
K
Üye201 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - che68 arkadaslar,ben 20 yildir romanyadayim.eskiden cok guzeldi,ancak simdi kriz etkiledi.evet arkadasin soyledigi gibi gidip gormeniz ,yasamaniz lazim.baskalarin lafi ile olmuyor.burada 1000 euro ile iyi bir yasam surebilirsiniz.ama iyi dedim cok iyi degil.iscilik ucuz ,ornek vasifsiz bir isci 100 euro ya calisiyor.ulasim ucuz,et cok ucuz(hergun mangal yapan aile var)).sut ,peynir kisaca tr ye gore cok daha ucuz.ancak krizden dolayi yatirim durmus vaziyette.yolsuzluk bulgaristana gore daha az ama yinede var.bende burda is yapmak istiyorum ancak krizden dolayi temkinli davranmak zorundayim cunki eldeki kursun kisitli.birde arkadaslar herkese inanmamak lazim,durust insan bulmak cok zor! |
Merhaba che68, et romanyada cok ucuz demisin, nedir fiyatlari bilgin varmi?
C
Yeni Üye5 yazı
et'in kg kiyma:3 euro,koyun eti:5 euro,dana 5-6 euro.yani anliyacaginiz cooook ucuz.
A
Yeni Üye26 yazı
kajmeram ben de gittim hırvatistan'a hatta karadağ ve bosnayı da gezdim. örneğin bosna daha düşük gelir seviyesine sahipken karadağ tam milyoner rusların mekanı. bütün bunları bilip seçmek lazım yapılacak işi. yurtdışında iş yapacak arkadaşlar için umut verici fayadalı bilgiler yazmışsınız ancak bence o kadar da kolay değil bu işler, zira 15 bin tl sermaye ile yurtdışında hiç bilmeden iş yapmak bence imkansız. düşünsenize burada oraya gitmek araştırmak konaklamak vs derken zaten 15 bin tl nin 5 bin tl harcar arkadaş en az. geriye kalan 10 bin tl ile işe girse yine hemen para kazanmaya başlayamayacağı için borç harç konaklama yaşama giderleri olacak dükkan tutacak vs. yani 15 bin tl ile bence yurtdışında ancak ne iş yapbilir diye araştırmak için kullanabilir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz